Kto trávi Štedrý večer a sviatky sám?
Pozdravujem vas. Napadlo ma, je tu niekto, kto tiez travi sviatky sam/sama? Uz niekolko rokov ich tiez mam take, najskor kvoli praci, nemohla som ist za rodinou, a dnes, ked tu uz nie su najblizsi a mam inu pracu, tak uz nie je ta najblizsia rodina. No ale nechcela som na uvod takto nostalgicky.
Preto som z nudy uvazovala, ci by sa nenasiel niekto a na nejaky kratky sviatocny pobyt s wellnessom a dobrym jedlom (proste o vsetko postarane). Vlastne sa mi nechce ostat doma- 2 dni vsetko chystat, pre samu seba a potom sa zvysne dni nudit medzi 4 stenami 🙃 a to aj napriek tomu, ze nejake navstevy prebehnu. Uvazujem, cisto v teoretickej rovine,.... len najst niekoho na take nieco, uprimne neviem ci sa aj da, vsetci z mojho okolia bud maju rodiny, alebo cast mojich priatelov, ktorí ziju sami, maju este rodicov, ku ktorym sa vracaju cez sviatky. A navyse nikdy som s cudzim nesla na pobyt, neviem ani ake by to bolo 😁. Tak kto je zainteresovany do temy, kludne napiste, mozno ma to uprace v myslienkach a budem mozno aj rada ak ostanem sama doma 😃 tak ako kazdy rok 😄
@anonym_autor A co priatel?
Inak, nehladam teraz celotyzdnovy zajazd, toto mam v priebehu roka vzdy zabezpecene, niekolko dovoleniek. Teraz vyslovene riesim iba 3 dni cez sviatky 🙂
@anonym_autor pozri fim hotel relax v Jasnej,je tam aj vianočný pobyt a myslím že fajn cena
Ahoj odkial si z kt mesta? Ja by som sa mozno aj stretla
Ahoj odkial si z kt mesta? Ja by som sa mozno aj stretla
@anonym_384c4a BA, ale uz mam program (trosku ma zradilo zdravie 😃🙈) takze ostavam najblizsie dni doma lezat 😁🤭
@anonym_autor prečo potom radšej nejdeš na dovolenku niekam do tepla? Napr. Kanáre? Cez deň pláž, prechádzka, večer sa pôjdeš prejsť do mesta, kde je milión partií kde sa určite zabavíš.
@anonym_autor prečo potom radšej nejdeš na dovolenku niekam do tepla? Napr. Kanáre? Cez deň pláž, prechádzka, večer sa pôjdeš prejsť do mesta, kde je milión partií kde sa určite zabavíš.
@janamoto78 nedavno som sa vratila z exotiky.
@anonym_autor A co priatel?
@anonym_4d50cb priatela nemam asi 4 roky, a nehladam uz ziadneho noveho. 15r predtym som bola vkuse vo vztahu a teda viac mi to vzalo, nez dalo. Staci mi par kamaratov na pokec, ale blizsie do osobneho zivota nie.
@klotildabazarik fakt som neodpisala, teraz som si vsimla. Ale nie z dovodu co pises, ale ako som uviedla vyssie, chytila ma choroba a zrejme mi ta sprava usla...a nasledne som na to zabudla dodatocne odpisat. Od pondelka teplotujem... dnes uz cosi lepsie ale ziaden program tym padom nechystam...
@klotildabazarik fakt som neodpisala, teraz som si vsimla. Ale nie z dovodu co pises, ale ako som uviedla vyssie, chytila ma choroba a zrejme mi ta sprava usla...a nasledne som na to zabudla dodatocne odpisat. Od pondelka teplotujem... dnes uz cosi lepsie ale ziaden program tym padom nechystam...
@anonym_autor
@anonym_autor Prajem skore uzdravenie a pokojné sviatky!
@anonym_autor
@anonym_autor Prajem skore uzdravenie a pokojné sviatky!
@myfair80 ďakujem pekne, aj vam vsetkym, ktori ste sa zapojili do temy pekne a pohodove sviatky 😊 ... ja nakoniec teda koncim doma, no bohuzial bez planovaneho salatu 😄 odkladala som si nakupy na 23tieho po praci, ale tym, ze ma zradila choroba, tak uz som si nestihla ani nakupit. Ale na kapustnicu mam, tak aspon ta bude 😁 koniec koncov v tomto stave ani vela nezvladam varit. Este raz vsetkym stastne a pohodove sviatky 😇
@janamoto78 nedavno som sa vratila z exotiky.
@anonym_autor tak ale to nebolo na vianoce. Treba tam ísť na vianoce. Nie pred nimi.

Chápem ťa ale s cudzím by som to neriskoval , radšej si nájdu počas roka kamošku a keď tak choď ďalší rok z ňou 🙂