icon

Kto trávi Štedrý večer a sviatky sám?

18. dec 2025

Pozdravujem vas. Napadlo ma, je tu niekto, kto tiez travi sviatky sam/sama? Uz niekolko rokov ich tiez mam take, najskor kvoli praci, nemohla som ist za rodinou, a dnes, ked tu uz nie su najblizsi a mam inu pracu, tak uz nie je ta najblizsia rodina. No ale nechcela som na uvod takto nostalgicky.
Preto som z nudy uvazovala, ci by sa nenasiel niekto a na nejaky kratky sviatocny pobyt s wellnessom a dobrym jedlom (proste o vsetko postarane). Vlastne sa mi nechce ostat doma- 2 dni vsetko chystat, pre samu seba a potom sa zvysne dni nudit medzi 4 stenami 🙃 a to aj napriek tomu, ze nejake navstevy prebehnu. Uvazujem, cisto v teoretickej rovine,.... len najst niekoho na take nieco, uprimne neviem ci sa aj da, vsetci z mojho okolia bud maju rodiny, alebo cast mojich priatelov, ktorí ziju sami, maju este rodicov, ku ktorym sa vracaju cez sviatky. A navyse nikdy som s cudzim nesla na pobyt, neviem ani ake by to bolo 😁. Tak kto je zainteresovany do temy, kludne napiste, mozno ma to uprace v myslienkach a budem mozno aj rada ak ostanem sama doma 😃 tak ako kazdy rok 😄

Strana
z2
anonym_3032d1
23. dec 2025

Chápem ťa ale s cudzím by som to neriskoval , radšej si nájdu počas roka kamošku a keď tak choď ďalší rok z ňou 🙂

anonym_4d50cb
23. dec 2025

@anonym_autor A co priatel?

anonym_6ed9c6
23. dec 2025
@anonym_autor

Inak, nehladam teraz celotyzdnovy zajazd, toto mam v priebehu roka vzdy zabezpecene, niekolko dovoleniek. Teraz vyslovene riesim iba 3 dni cez sviatky 🙂

@anonym_autor pozri fim hotel relax v Jasnej,je tam aj vianočný pobyt a myslím že fajn cena

anonym_384c4a
23. dec 2025

Ahoj odkial si z kt mesta? Ja by som sa mozno aj stretla

autor
23. dec 2025
@anonym_384c4a

Ahoj odkial si z kt mesta? Ja by som sa mozno aj stretla

@anonym_384c4a BA, ale uz mam program (trosku ma zradilo zdravie 😃🙈) takze ostavam najblizsie dni doma lezat 😁🤭

janamoto78
23. dec 2025

@anonym_autor prečo potom radšej nejdeš na dovolenku niekam do tepla? Napr. Kanáre? Cez deň pláž, prechádzka, večer sa pôjdeš prejsť do mesta, kde je milión partií kde sa určite zabavíš.

autor
23. dec 2025
@janamoto78

@anonym_autor prečo potom radšej nejdeš na dovolenku niekam do tepla? Napr. Kanáre? Cez deň pláž, prechádzka, večer sa pôjdeš prejsť do mesta, kde je milión partií kde sa určite zabavíš.

@janamoto78 nedavno som sa vratila z exotiky.

autor
23. dec 2025
@anonym_4d50cb

@anonym_autor A co priatel?

@anonym_4d50cb priatela nemam asi 4 roky, a nehladam uz ziadneho noveho. 15r predtym som bola vkuse vo vztahu a teda viac mi to vzalo, nez dalo. Staci mi par kamaratov na pokec, ale blizsie do osobneho zivota nie.

klotildabazarik
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
24. dec 2025
@klotildabazarik
Odpoveď bola zmazaná

@klotildabazarik fakt som neodpisala, teraz som si vsimla. Ale nie z dovodu co pises, ale ako som uviedla vyssie, chytila ma choroba a zrejme mi ta sprava usla...a nasledne som na to zabudla dodatocne odpisat. Od pondelka teplotujem... dnes uz cosi lepsie ale ziaden program tym padom nechystam...

myfair80
24. dec 2025
@anonym_autor

@klotildabazarik fakt som neodpisala, teraz som si vsimla. Ale nie z dovodu co pises, ale ako som uviedla vyssie, chytila ma choroba a zrejme mi ta sprava usla...a nasledne som na to zabudla dodatocne odpisat. Od pondelka teplotujem... dnes uz cosi lepsie ale ziaden program tym padom nechystam...

@anonym_autor
@anonym_autor Prajem skore uzdravenie a pokojné sviatky!

autor
24. dec 2025
@myfair80

@anonym_autor
@anonym_autor Prajem skore uzdravenie a pokojné sviatky!

@myfair80 ďakujem pekne, aj vam vsetkym, ktori ste sa zapojili do temy pekne a pohodove sviatky 😊 ... ja nakoniec teda koncim doma, no bohuzial bez planovaneho salatu 😄 odkladala som si nakupy na 23tieho po praci, ale tym, ze ma zradila choroba, tak uz som si nestihla ani nakupit. Ale na kapustnicu mam, tak aspon ta bude 😁 koniec koncov v tomto stave ani vela nezvladam varit. Este raz vsetkym stastne a pohodove sviatky 😇

janamoto78
24. dec 2025
@anonym_autor

@janamoto78 nedavno som sa vratila z exotiky.

@anonym_autor tak ale to nebolo na vianoce. Treba tam ísť na vianoce. Nie pred nimi.

Strana
z2