Môj príbeh uzdravenia z ochrnutia kvôli platničkám
Dobrý deň, rada by som sa podelila o môj príbeh ako som ochrnula na 8 mesiacov kvôli vytečeným platničkám a cystám na chrbtici a ako mi lekári povedali, že už nikdy nebudem chodiť.( skúšala som všetko, fyzio, miofasciálne masáže, liečiteľov, magnet, laser, lampu, sm-systém, obstreky, lieky ako diclofenak,tramdol, gabapentin, milgama, brufen, flektor.
Ostala som ležiaca odkázaná na pomoc rodiny, kedy som sa bez pomoci nevedela ani premiestniť do sprchy ani na wc. Nejedla som nevedela som sa otáčať na posteli ani len dýchať zhlboka kvôli ukrutnej bolesti. Bez operácie mi povedali, že chodiť nebudem. Bola som objednaná na ukrajinu, do Ružomberka no nakoniec som sa vyliečila sama. Pomocou byliniek, protizápalových nápojov, dýchacích cvičeni a jogy samozrejme postupne.
Teraz sa venujem klientom s touto diagnózou a snažím sa pomôcť čo najviac ako viem pretože bolešť, ktorú som zažila s platničkami by som nepriala nikomu.
Pekný deň vám všetkým.
@miladakoperova1212 ďakujeme za oznam, že sama vyliečila 👉👎.... toto ti nikto neuverí.... zažila som, pomohli aj doktori , a potom hlavne kúpele, oddych a cvičenie!!!!....a to vie hádam každý, že ležať v posteli a čakať na vešticu nepomôže 👉👉👉
Jasne a teraz skusime tu o Cervenej ciapocke. Ochrnutu zenu urcite vyliecili bylinky...tak urcite.....a cvicenie jogy je nevhodne pri problemoch s platnickami, tak ked si vymyslas, over si aspon nejake fakty.
to nevadi , ze jej neverite staci ,ze sa niekto chyti zo zufalstva a to sa pocita , ci?
@miladakoperova1212 , nejdem odsudzovať Tvoj spôsob uzdravenia. A nemohlo to byť aj tak, že každé cvičenie čo si absolvovala má účinok trocha neskôr? Aspoň u mňa to tak bolo, absolvovala som všetky možné cvičenia, ktoré som mohla a dokázala urobiť, výsledok sa dostavil až neskôr a postupne. Tak sa opatruj a vyvaruj sa "blbých" pohybov, aby sa to nevrátilo.
@miladakoperova1212 Môj pribeh s herniami platničiek je taký, že som týždeň nebola schopná vstať z postele.Prognoza bola "invalidný vozík,,. Vyhliadky som mala o to horšie,ze som zistila, že som tehotná.Mala som ísť na potrat,potom na operáciu chrbtice.Po rokoch som tu.Syn je dospelý,ja chodím, mám síce silné bolesti, ale napriek tomu s obmedzeniami pracujem v práci i doma.Okrem hernii mám aj cystu+ iné deformity chrbtice.Nepomohla mi žiadna zázračná metóda.Jednoducho telo sa snaží aj samé opraviť.Okolie platničiek sa skalcifikovalo,a tak drží.Obcas platničky v lumbalnej oblasti zatlačia na nervový koreň,ale potom sa to po čase uvoľní a je lepšie.Bylinkam verím,ale nie v prípade pohybového aparátu.Pomahaju na urologicke, gynekologické, tráviace, dýchacie problémy.Vedia pomôcť pečeni.To všetko nepopieram,ale zázraku na chrbticu vo forme byliniek neverím
A medzitym si vystudovala na lozku medicinu alebo fyzioterapiu? Alebo na zaklade coho ides radit ostatnym?
a inak nechali ta bez operacie 8 mesiacov? ktora nemocnica a ktory lekar? Normalne by som podala staznost... (keby som tomu verila). Prepac ale uz nie sme deti v skolke ktorym narozpravas co chces a budu sa s tebou tesit a nakupovat od teba. Ten kto si touto torturou presiel, vie ze je to nadlho a ziadne zazraky necaka... chce to lieky, fyzio, napr. u mna pomohol aj ozon (ten vobec nespominas), cvicenie...
Som si tento príspevok otvorila, lebo som hneď na základe jeho názvu bola zvedavá, že čím to skončí, či ponukou predaja nejakej zázračnej vodičky alebo prípravku alebo ,,výživového" doplnku. A až tak mimo som nebola. Ty vlastne ponukas sluzbu postavenú na ničom, bez adekvátnych znalosti a skúsenosti. Len s príbehom, ktorého pravdivosť sa nedá overiť. Gratulujeme Ti - aspoň tu máš komentáre.

nehnevaj sa, ale neverim ti... mam s platnickami svoju torturu za sebou a to co citam mi pride ako sci-fi