icon

Moja žena je agent?

Dnes o 09:35

Začínam mať vážne podozrenie, že moja manželka nie je predavačka, ale nejaký tajný agent alebo špión. A čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac mi to celé začína dávať zmysel. Napríklad jej menštruačný kalendár. Človek by si myslel, že si tam žena značkuje svoje dni, ale ja mám pocit, že ona si tam vedie normálne denník operácií. Zrazu sa tam objavujú srdiečka, hlavne v dňoch, keď som nebol doma. Náhoda? Možno. Ale prečo práve srdiečka a prečo práve vtedy? Potom sú tu tie prestieradlá. Párkrát som našiel krvavé a zakaždým mala niečo poznačené v kalendári. Ja sa do ženských vecí nerozumiem, ale časová súvislosť mi tam jednoducho nesedí. Buď je to úplne normálne, alebo máme doma človeka, ktorý vie veľmi dobre zahladzovať stopy. Ďalšia vec sú tie jej pomôcky a náradie. Niektoré vyzerajú, akoby ich navrhoval niekto v tajnom laboratóriu na výsluchy. Pýtam sa jej, čo to je, a dostanem odpoveď, že to potrebuje. Na čo presne, to sa už nedozviem. Samozrejme.

A telefonáty s kamarátkami? To je samostatná kapitola. Rozprávajú sa normálne, potom zrazu nejaké divné výrazy, kódové slová, smiech a ja z toho nerozumiem absolútne nič. Keď sa spýtam, o čom sa bavili, vraj o hlúpostiach. Tak jasné. Medzinárodná tajná operácia sa predsa vždy označuje ako hlúposti.A teraz to najhoršie. Ona tvrdí, že pracuje ako predavačka. Lenže ja už tomu príbehu prestávam veriť. Lebo buď má najkomplikovanejšiu prácu predavačky na Slovensku, alebo som sa náhodou oženil s človekom, ktorý má úplne inú pracovnú náplň, než uvádza v životopise. Zatiaľ nemám dôkazy. Mám len kalendár, srdiečka, krvavé prestieradlá, podozrivé nástroje a telefonáty, ktorým nerozumiem.

Ale jedno vám poviem.
Ak jedného dňa uvidíte v správach, že bola odhalená tajná agentka, ktorá celé roky pracovala v utajení ako predavačka, spomeňte si na mňa. Ja som to tušil prvý. Len som sa jej bál opýtať, či mám na tovar aj zamestnaneckú zľavu.

anonym_095c04
•
Dnes o 09:38

Dakujeme za paranoidny oznam.

terry2003
•
Dnes o 09:45

Myslím, že je načase navštíviť psychiatra.
@anonym_autor

anonym_574f00
•
Dnes o 09:46

Ze ty si vysadil lieky, ktore ti predpisal psychiater? To by si nemal.

minenkaa
•
Dnes o 09:47

Ja sim čakala,že to bude nejaká vtipná poviedka a nič ,len nejaká hatlanina

januska12323
•
Dnes o 09:49

Nemá to ani hlavu ani pätu.

crazy_cat_lady
•
Dnes o 09:50

🤦

thereisabear
•
Dnes o 10:00

Mne by skôr niečo iné napadlo pri tom popise, ako tajná agentka...

patrike
•
Dnes o 10:04

Ako troling o nicom, slabota, zrejme aj AI.
Ako diagnoza celkom slusne, to by chcelo aj uzatvorene oddelenie.

2691
•
Dnes o 10:12

Tak jej raz povedz, tak ako vždy, že ideš do práce na 5 dní. Vráť sa hneď na druhý deň.
Možno nájdeš doma aj druhého tajného agenta.

anonym_1b97bc
•
Dnes o 10:45

Ľudia sa nudiia fakt .. Ja ze poviedka bude aspoň vtipna

anonym_4e38fd
•
Dnes o 10:55

@anonym_autor samozrejme agent s teplou vodou

bielasovicka
•
Dnes o 11:16

@anonym_autor a koľkokrát si bol už za ňou v tej predajni kde "pracuje" ?

billy_jean
•
Dnes o 11:39
@patrike

Ako troling o nicom, slabota, zrejme aj AI.
Ako diagnoza celkom slusne, to by chcelo aj uzatvorene oddelenie.

@patrike aj ja si myslím. To je keď napíšeš na p..u prompt 🙂

anonym_c988fc
•
Dnes o 12:06

manželka vie o tvojej diagnóze?

anonym_cc9d71
•
Dnes o 12:29

Ak má rovnakú aplikáciu na sledovanie cyklu ako ja, tak srdiečka znamenajú sex v daný deň. Ak teda nie si práve v tie dni s ňou, tak nie je agentka, len má milenca. Ale na to si už asi prišiel.

anonym_72fbcf
•
Dnes o 15:27
@anonym_cc9d71

Ak má rovnakú aplikáciu na sledovanie cyklu ako ja, tak srdiečka znamenajú sex v daný deň. Ak teda nie si práve v tie dni s ňou, tak nie je agentka, len má milenca. Ale na to si už asi prišiel.

@anonym_cc9d71 jo, presne. A tie krvavé plachty...rozliate červené víno po divokom sexe 😆

anonym_2143d1
•
Dnes o 17:53

Srdiečka v aplikácii znamenajú sex. Ak vtedy nie si dôkaz tak ehm asi s niekým iným.

domkakvet
•
Dnes o 20:00

@anonym_autor tak chod na nakup do toho obchodu a budes vidiet, ci tam predava.

anonym_08eefb
•
Dnes o 20:56

@anonym_autor predavačky boli, sú, budú klebetene baby. A ty máš strašne halucinácie. Ešte začni vidieť drony nad vašim domom/bytom a normálne mi vyčariš úsmev na tvári….. mal by si zmeniť dílera, alebo skúsiť liečenie…. Minimálne o tom nikomu nehovor, pretože nie ona, ale ty máš problém🙈

pink_lady
•
Dnes o 21:40

Paranoidna schizofrenia je sviňa...