icon

Napísala som šiestim ženám a pýtala sa na jedného chlapa. Ide o stalking?

12. feb 2026

Je stalking keď som 6tim ženám písala a pýtala sa na jedného chlapa ?

Písala som dievčatám novým ktoré pridal , viem že ma raz klamal a chcela som zistiť viac . Tie ženy neotvarali ani správy až na jednu ktorá mi napísala mam dost rokov aby som riešila fejk učty , ja jej na to odpisem dobre len som ti chcela povedať davaj si pozor . Pretože ten chlap ma opakovane klamal . Žijem v Rakúsku a fejk účet bol spravený v Rakúsku pozrel odkial je ten účet a hned vedel že som to ja . Ja zatlkam že to neni som ja , že a kto iný ? Nemá to byť kto iný . Že to nahlási na policiu lenže ja som medzitým ten účet zmazala uplne a z tych 6 žien len jedna sa mi ozvala ktorej som napisala nech si dava pozor a hned ked videla to zmazala som to . Zaleží mi na tom mužovi ale všetky dokazy čo som mala som vymazala . Povedala som že aj mne pisala ta žena , chcel screenshot tak som zmenila čas na telefone a napisala že je to starý screenshot ale datum bol na stredu ,nove spravy ta žena zmazala , že prečo som mu to hned neposlala ?? Ine ženy mu to poslali a ja som podla neho bola najnormalnejsia . Že to ide dat na policiu viem že je to len zastrašovanie ale ma to trápi , viem že teraz o neho prídem ale čo on spravil ako klamal… Možno je to takto aj lepšie. Najprv mi napisal viem ze si to ty a bojim sa o tvoje psychicke zdravie , viem ze som to prehnala ale teraz od hanby klamem ze by som nikdy to nespravila . Mysli si ze to bola nejaka šibnutá pubertiačka ,vela krat ked som sa pytala o niekomu na koho som sa naviazala ja som skoncila najhorsia aj ked som zistila zaujimame veci , ale kazda zena to vzdy poslala tomu chlapovi na koho som sa pytala . Čo by ste robili vy ? Ja som bola v šoku včera .

Strana
z2
autor
12. feb 2026

@anonym_autor povedala som že mam vela nepriatelov a že som sa bavila s kamaratkou o nom ltora je z Rakuska ale že zije teraz v Nemecku a on nehovor nikomu o mne prosím

crazy_cat_lady
12. feb 2026

Neriesila by som cudzie zeny a ani chlapa z minulosti

lindous
12. feb 2026

Ja vôbec nechápem, vy ste pár, či je to ex, či ste ani nikdy nič vážne spolu nemali? Na jednej strane ti na ňom záleží, na druhej pred nám varuješ iné ženy akoby bol psychopat... čo sa mu musí nechať, má oprávnené obavy o tvoje psychické zdravie, toto čo robíš nie je normálne... určite by som vyhľadala psychológa na tvojom mieste, v dobrom...

autor
12. feb 2026
@lindous

Ja vôbec nechápem, vy ste pár, či je to ex, či ste ani nikdy nič vážne spolu nemali? Na jednej strane ti na ňom záleží, na druhej pred nám varuješ iné ženy akoby bol psychopat... čo sa mu musí nechať, má oprávnené obavy o tvoje psychické zdravie, toto čo robíš nie je normálne... určite by som vyhľadala psychológa na tvojom mieste, v dobrom...

@lindous spali sme spolu , predtym mi zatajil nejake fakty . Chcela som varovat ine ženy aby nedopadli ako ja aby ich nevyužil

autor
12. feb 2026
@lindous

@lindous namotal ma na sladke reči , ako ma len mna a vidim že si pridáva nové ženy . A to bolí . Citim sa tak hlupo a trápne 😞

domkakvet
12. feb 2026

@anonym_autor vymaz jeho zo svojho zivota.

anonym_4117b5
12. feb 2026

ano, je to stalking. Teraz budes zabijat cas na krizovej vyprave? Tie baby si nedaju povedat rovnako, ako keby si chcela kamaratku odhovorit od zleho frajera. Budes za zlu. Pouc sa a najdi si niekoho normalneho. Proste si si nasla niekoho nad svoje pomery, on sa pobavil a siel dalej. Teraz mas urazene ego a spat ti ho to aj tak nevrati.

lindous
12. feb 2026

Tvoja vec, že si sa s ním vyspala "len tak", keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú a mala si si byť vedomá rizika, že mu môže ísť len o sex a ak nie, tak máš poučenie do budúcna... čo ty vieš ako to majú tie iné ženy, či si tiež nechcú len užiť, je na každej rozhodnutí komu a čomu dá šancu, mňa by tiež takáto správa od "ex" nezaujímala vôbec a áno, je to trápne... tak už to nerob a jeho prestaň sledovať, prípadne ho zablokuj úplne, zíde z očí, zíde z mysle a keď to nevieš spracovať sama, naozaj z vlastnej skúsenosti odporúčam sedenia u psychológa, lebo toto určite nebude len o tomto jednom mužovi...

anonym_43dd23
12. feb 2026

To je zase o tom škareďáckom srbskom hercovi?

deedol
12. feb 2026

a nabuduce si daj vacsi pozor, co robis na internete. neviem uplne presne, co si komu pisala, ale vygoogli si napr ohovaranie, poskodzovanie dobreho mena... a tomu sa vyhni.

anonym_64d848
12. feb 2026

Ty chceš zachrániť iné ženy či čo

patrike
12. feb 2026

Z toho popisu nie som mudry, co sa presne stalo, zato to znie presne ako pisanie niekoho s vaznym problemom zrelym na odbornika.

autor
12. feb 2026
@deedol

a nabuduce si daj vacsi pozor, co robis na internete. neviem uplne presne, co si komu pisala, ale vygoogli si napr ohovaranie, poskodzovanie dobreho mena... a tomu sa vyhni.

@deedol Len som sa pýtala , či ho poznajú a jednej som napísala davaj si pozor a hned som to vymazala

januska12323
12. feb 2026

Môže mi to niekto preložiť? Vyspala sa s chlapom, vypisovala každej jeho novej "kamarátke", on na to prišiel a slečna je v šoku?

autor
12. feb 2026
@lindous

Tvoja vec, že si sa s ním vyspala "len tak", keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú a mala si si byť vedomá rizika, že mu môže ísť len o sex a ak nie, tak máš poučenie do budúcna... čo ty vieš ako to majú tie iné ženy, či si tiež nechcú len užiť, je na každej rozhodnutí komu a čomu dá šancu, mňa by tiež takáto správa od "ex" nezaujímala vôbec a áno, je to trápne... tak už to nerob a jeho prestaň sledovať, prípadne ho zablokuj úplne, zíde z očí, zíde z mysle a keď to nevieš spracovať sama, naozaj z vlastnej skúsenosti odporúčam sedenia u psychológa, lebo toto určite nebude len o tomto jednom mužovi...

@lindous stale tak skočím na sladke reči využiju ma a potom hladam informacie a ako keby som zavisla na tej osobe , nic ine ma nebavi kym nepride niekto novy

motylik2559
12. feb 2026

@anonym_autor Neviem preco, ale mam taky silny dojem, ze si tu uz pisala o tomto chlapovi, s ktorym si mala len sex a on ich strieda viacero a ty na ne ziarlis. Velmi povedomy prispevok, este aj to Rakusko sedi🤷‍♀️

januska12323
12. feb 2026
@anonym_autor

@lindous stale tak skočím na sladke reči využiju ma a potom hladam informacie a ako keby som zavisla na tej osobe , nic ine ma nebavi kym nepride niekto novy

@anonym_autor to bude nejaká tvoja diagnóza a nedostatok iných záujmov

katkaseiner
12. feb 2026

Žena! V prvom rade začni používať čiarky, v druhom rade sa na to vybodni lebo fakt znieš ako psychicky narušená

billy_jean
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty máš nejakú HPO poruchu? Že si stále hľadáš svoj objem záujmu? A na teda platí - milujem ťa alebo ťa nenávidím...

patrike
12. feb 2026
@januska12323

@anonym_autor to bude nejaká tvoja diagnóza a nedostatok iných záujmov

@januska12323 Priklanam sa k diagnoze.

anonym_3d3c8e
12. feb 2026

Vsetko zanecha digitalnu stopu, aj to, co vymazes. Vsetko sa da dohladat. Skonci s tym, lebo ked sa niekto nastve, skoncis na sude.

patrike
12. feb 2026
@katkaseiner

Žena! V prvom rade začni používať čiarky, v druhom rade sa na to vybodni lebo fakt znieš ako psychicky narušená

@katkaseiner Ona tak neznie, ona taka je.

lindous
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak to na 100% smer dobrá psychologička/psychológ... naozaj to nemyslím ako urážku, potrebuješ zistiť prečo to tak je a naučiť sa s tým pracovať, ak raz chceš mať zdravý pekný vzťah a odborník s tým vie veľmi pomôcť, najmä ak to je vzorec, ktorý sa dookola opakuje... držím ti prsty...

autor
12. feb 2026
@anonym_3d3c8e

Vsetko zanecha digitalnu stopu, aj to, co vymazes. Vsetko sa da dohladat. Skonci s tym, lebo ked sa niekto nastve, skoncis na sude.

@anonym_3d3c8e Trvalo to 15 dni všetky dokazy , že som pisala iným 6tim ženám len jednu spravu a len tejto 7mej aby si dala pozor . Už som stym skoncila vymazala aj fejk profily

anonym_d55b92
12. feb 2026

A inak ty sa cítiš, že toto bolo v poriadku? Máš pocit, že si psychicky ok? Lebo toto je stalking a obťažovanie. Napĺňa to všetky prvky skutkovej podstaty tohto trestného činu. Sledovanie objektu záujmu, vytváranie falošnej identity, kontaktovanie cudzích ľudí za účelom poškodenia dotyčnému, vymazanie dát a správ, zatajovanie, zavádzanie.

biba_18
12. feb 2026

nie si pubertiačka ale píšeš ako pubertiačka, aj sa správaš ako pubertiačka.
nechaj to tak - a tie ženy tiež nechaj...

mmia96
12. feb 2026

Ja som v šoku z tvojho príspevku . Nechaj toho chlapa tak. A áno je to stalking.

biba_18
12. feb 2026

bože a teraz čítam ďalšie odpovede, dúfam že si môj syn nezačne s takou nejakou ...

autor
12. feb 2026
@billy_jean

@anonym_autor ty máš nejakú HPO poruchu? Že si stále hľadáš svoj objem záujmu? A na teda platí - milujem ťa alebo ťa nenávidím...

@billy_jean mám panicku poruchu,depresiu ale jeden psychoterapeut mi povedal že toto vyzerá na HPO

anonym_d55b92
12. feb 2026
@anonym_autor

@billy_jean mám panicku poruchu,depresiu ale jeden psychoterapeut mi povedal že toto vyzerá na HPO

@anonym_autor berieš teda lieky? Berieš aj antipsychotiká? Lebo už hore ti bolo povedané, že je to HPO. Depresia a panická porucha sa neprejavuje takýmto psycho správaním.

Strana
z2