Nechce sa mi žiť a nachádzam sa v kríze
Dobry večer nechce sa mi žiť mam sebe zaujímavé myšlienky nic ma nebaví cítim sa ze som k ničomu ze ma tu nikdo nepotrebuje nebaví ma žiť cítim ze toto čo žijem nema zmysel točí sa stále to iste dokola mam chuť niečo spraviť
Tak vyzerá, že si už ochutnal spermie a teraz sa ti nechce žiť. Je to pochopiteľné :D
To bude román, thriller, horror?
@martinemmm no keďže toto nie je vážna téma tak si budem robiť srandu
Čo preboha sú "sebe zaujímavé myšlienky"? Akože prídeš zaujímavý iba sebe ? No tak asi hej keď si si za 30 rokov nevybudoval žiaden vzťah 😂
Zaujimave myslienky hybu svet dopredu! Zamysli sa preco nikdy nevidis na ulici mladatka holubov
A spermie teda ako chutia?
Ak niesi len troll tak moja rada pre teba je aby si odišiel z tohto fóra a dal si najprv život dokopy a potom sem písal o normálnych veciach...ale vážne daj sa do poriadku nikto iný to za teba neurobí...držím palce.

@martinemmm ty si fakt zúfaly, najskor nevies zaujať ženu zistil si, že máš 30 a ziadnu si ani nezaujal, potom sa tu vypytuješ na polohu 69 a dnes nechceš žiť 🤣 ako vážne .. to mas fakt tak nudný život, že potrebuješ dennodenne zakladať nezmyselné témy?
Zajdi za odborníkom