icon

Oľutovali sme život na dedine

1. apr 2026

Tuzili sme po pokojnom zivote, mame 4 sliepky, stromceky, malu zahradku.... paci sa nam domcek, velky pozemok. Mame starsich susedov, trosku zvedavych alebo skor priatelskych ale nic take co by mi prekazalo. No ale olutovali sme...starosta a proste zeny na urade su take neprijemne ze normalne rozmyslame ze sa vratime naspat do mesta. Mesto mame 5 minut autom a da sa povedat ze dedina je zapadakov.., proste kvoli blizkosti sa ani nepohne... .ziadne ihrisko, iba maly obchod nic ine ani len krcma tu neni. Trosku zle... ale pravdupovediac denne dochadzame do mesta za pracou, za skolou, takze v podstate si tam vybavime vsetko. No ale vedenie je take povysinecke, normalne nam povedali ze si nepraju novych ludi , ti chcu potom nove veci v dedine, frflu ze toto neni, tamto neni... vobec nic take my konkretne nerobime. Niekedy manzelovi hovorim ze sme sa ocitli v Hornej Dolnej, len akurat by vedenie mohli byt ine. Mam hnacku ak musime kvoli niecomu na urad. Normalne citim ze je mi zle ked musim vyjst na ulicu, totizto starosta byva na nasej ulici. Neviem co ocakavam od diskusie... lebo nemam taku financnu situaciu ze by som predala dom a vratila sa do mesta jedine do panelaka. Ale to uz nechceme.... aj deti maju zvlast izby, zahradu... citim sa ako v pasci 😬

Strana
z3
anonym_37fc79
5. apr 2026

podla mna sliepky su mestské aj dedinske. Vsade. Urcite pocuvaj svoju intuiciu

Strana
z3