icon

Po rokoch v zahraničí sa chcem vrátiť na Slovensko

27. dec 2025

Chcem sa spytat hlavne tych zien, ktore sa zo zahranicia vratili na Slovensko. Zijem mimo SR 13 rokov, poslednych 8 rokov zijem v Cesku. Niekedy uvazujem nad navratom na Slovensko, viem aka je momentalne politicka situacia, ale verim tomu, ze aktualna vlada tam nebude vecne. Manzel je Cech, jeho tu (v Cesku) viac menej nic nedrzi, rodinu uz nema.

Vratili by ste sa alebo zostali radsej mimo? Ako vidite postupom casu plusy a minusy navratu?

Strana
z3
dora281
Autor odpoveď zmazal
pr85
28. dec 2025

@majlo1234 žila si v nejakom multikulturnom banlieue, kde ťa obohacovali rebeux a renois? Fakt by si sa tam chcela vrátiť? Ja nie. Niquez vos meres, francaouis. Mne tam ten čas, čo som tam strávil, stačil. Ale zase som sa dozvedel toľko veci o Alžírsku a subsaharskej Afrike, čo by som normálne na Slovensku nikdy nedozvedel.

majlo1234
29. dec 2025
@pr85

@majlo1234 žila si v nejakom multikulturnom banlieue, kde ťa obohacovali rebeux a renois? Fakt by si sa tam chcela vrátiť? Ja nie. Niquez vos meres, francaouis. Mne tam ten čas, čo som tam strávil, stačil. Ale zase som sa dozvedel toľko veci o Alžírsku a subsaharskej Afrike, čo by som normálne na Slovensku nikdy nedozvedel.

@pr85 haha nie, nezila som vo velkom meste, ale na vidieku, kde nikoho z alzirska nestretnes

anonym_33ce69
29. dec 2025

@anonym_autor nie, nevrátila by som sa, Slovensko je v takom stave, že ani zmena vlády neveští nejakú dramatickú zmenu. Netvrdím, že v Česku je to ideálne, ale krajina je niekde inde. Ak už odísť z Česka, tak úplne iným smerom

beronsche
29. dec 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 len škoda, že po ňom potopa.. úplný rozklad.
Slovensko má toľko problémov, že sa z nich nasledujúce desaťročie úplne nevyhrabe.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3