Po rokoch v zahraničí sa chcem vrátiť na Slovensko
Chcem sa spytat hlavne tych zien, ktore sa zo zahranicia vratili na Slovensko. Zijem mimo SR 13 rokov, poslednych 8 rokov zijem v Cesku. Niekedy uvazujem nad navratom na Slovensko, viem aka je momentalne politicka situacia, ale verim tomu, ze aktualna vlada tam nebude vecne. Manzel je Cech, jeho tu (v Cesku) viac menej nic nedrzi, rodinu uz nema.
Vratili by ste sa alebo zostali radsej mimo? Ako vidite postupom casu plusy a minusy navratu?
@majlo1234 žila si v nejakom multikulturnom banlieue, kde ťa obohacovali rebeux a renois? Fakt by si sa tam chcela vrátiť? Ja nie. Niquez vos meres, francaouis. Mne tam ten čas, čo som tam strávil, stačil. Ale zase som sa dozvedel toľko veci o Alžírsku a subsaharskej Afrike, čo by som normálne na Slovensku nikdy nedozvedel.
@majlo1234 žila si v nejakom multikulturnom banlieue, kde ťa obohacovali rebeux a renois? Fakt by si sa tam chcela vrátiť? Ja nie. Niquez vos meres, francaouis. Mne tam ten čas, čo som tam strávil, stačil. Ale zase som sa dozvedel toľko veci o Alžírsku a subsaharskej Afrike, čo by som normálne na Slovensku nikdy nedozvedel.
@pr85 haha nie, nezila som vo velkom meste, ale na vidieku, kde nikoho z alzirska nestretnes
@anonym_autor nie, nevrátila by som sa, Slovensko je v takom stave, že ani zmena vlády neveští nejakú dramatickú zmenu. Netvrdím, že v Česku je to ideálne, ale krajina je niekde inde. Ak už odísť z Česka, tak úplne iným smerom
@dora281 len škoda, že po ňom potopa.. úplný rozklad.
Slovensko má toľko problémov, že sa z nich nasledujúce desaťročie úplne nevyhrabe.
@beronsche 3 x som reagoval na tvoj príspevok, stále to nebolo ono, tak som to mazal, a mazal , a mazal. Ako v " Jáchyme, hoď ho do stroje", kde automechanik hovorí nespokojnému zákazníkovi v servise na jeho sťažnosť, že v motore jeho auta stále čosi klepe.
"Víte pane Souček, nemažete, klepe to...".
Vlastne, ja ti ani neviem, či sa k tomu dá niečo povedať. Keď vláda nepadne do riadnych parlamentných volieb, čo si myslím, že nepadne, pretože vláda má dobré platy a poslanci NR majú plat cca 7000 EUR + príplatky, prečo by si to mali odopierať, veď si zaslúžia, "chudátenka" . A tak ďalšia šanca na zmenu bude o dva roky. V mojom veku to už je riadne ďaleko. Ale ak tu ešte budem, tak aj po štyroch k volebnej urne prídem... Boha im, my ich vyženieme, neostane po nich ani mastný fľak... ( slová birmovaného mesiáša... )