icon

Precitnutie zo sebaklamu. Strach z hľadania partnera

Včera o 12:56

Som jedna z vás čo všetkým vravím, že chcem byť sama a chlapa nepotrebujem, no pravda je iná... Mám proste zrkadlo. A to mi vraví, že hľadať niekoho je pre mňa utópia. V zrkadle na mňa hľadí žena, ktorá je krpatá, s krátkymi nohami, pažami hrubšími než exmanželove stehno. So striami, v ktorých sa udrží 2 eurovka, prsníkmi, ktoré pripomínajú mech kože pod radiacou pákou môjho Fordu. Zadok, našťastie, nevidím, ale viem, že sú to dve polky masy v tvare trojuholníka, žiaľ s dlhšou stranou hore... Viete, ako často závidím tým ženám, ktoré majú aspoň 170 cm, je vidieť nejaký ten brušný sval, bedrové kosti, alebo rebrá. Závidím aj tie malé poprsia, ktorých som sa v puberte bála, že mi také ostanú. Keď vidím také tie ženy, ktorých zadok sa vojde na barovú stoličku v mojom obľúbenom bare a nepreteká, vtedy si vždy uvedomím, že vravieť niekomu, že na zoznamku nejdem a chcem byť sama, lebo sú tam iba úbožiaci, je vlastne klamanie samej seba a nik ma už neberie vážne...

anonym_ca764a
Včera o 13:00

@anonym_autor troll

minenkaa
Včera o 13:01

Tak namiesto chodenia do baru,chod na kopec každý deň

doriiis
Včera o 13:03

Skôr by som povedala, že ľudí ( všetkých) od teba odradí ta nelaska, ktorú máš sama voči sebe. Ako chces mať rada iného človeka, keď nemáš rada samu seba?

anonym_a86001
Včera o 13:08

@anonym_autor smer psycholog. Nerozumeim, ako niekto moze v tomto dobrovolne zit. S takou nenavistou voci sebe samej. A vies, co je na tom najhorsie? Ze sa len lutujes a nic s tym nerobis

anonym_c82898
Včera o 13:14

AI troll

simsalabim
Včera o 13:14

@anonym_autor daj foto tych strii, v ktorych sa udrzi 2eurovka. Toto si neviem vizualizovat.

anonym_940fbd
Včera o 13:15

Nasa stara znama rozpravkarka.

anonym_c03a85
Včera o 13:22

Kvitujem sebairóniu, píš ďalej, resp. už si niečo vydala?

biba_18
Včera o 13:24

možno je to troll, ale koľko je takých žien na slovensku… veľa…

anonym_e7163b
Včera o 13:28

@anonym_autor obdivujem tvoju odvahu si sama sadnut do baru s tou trojuholnikovou ritou. Ale asi na barovu stolicku sa nevysplhas, ci?🤔

anonym_e7163b
Včera o 13:30
@biba_18

možno je to troll, ale koľko je takých žien na slovensku… veľa…

@biba_18 len na Slovensku su krpate tucne s trojuholnikovymi ritami? Vsade inde vo svete su to krasavice s postavami presypacich hodin? Hlavne v amerike, ze?🤪

biba_18
Včera o 13:50
@anonym_e7163b

@biba_18 len na Slovensku su krpate tucne s trojuholnikovymi ritami? Vsade inde vo svete su to krasavice s postavami presypacich hodin? Hlavne v amerike, ze?🤪

@anonym_e7163b celkom nerozumiem tvojmu príspevku 😏 vôbec nerozumiem prečo sa ma pýtaš to čo sa pýtaš…

himedzi
Včera o 13:59

@anonym_autor sama sebe sa nepacis, ale chces sa páčiť mužovi...

domkakvet
Včera o 14:00

@anonym_autor tak s tym nieco urob.

cutespider
Včera o 14:12

Máš zmysel pre humor, to je veľké plus. Začni cvičiť, vo fitku vyriešiš kopec z vymenovaného a ešte získaš vyššie sebavedomie. Na ostatných nedostatkoch, ktoré nevyrieši fitko, normálnym mužom až tak nezáleží.

anonym_e7163b
Včera o 14:17
@biba_18

@anonym_e7163b celkom nerozumiem tvojmu príspevku 😏 vôbec nerozumiem prečo sa ma pýtaš to čo sa pýtaš…

@biba_18 ze preco pises ze kolko je takych zien na slovensku? Preco len na slovensku? Ved aj vo svete, nie?

biba_18
Včera o 14:30
@anonym_e7163b

@biba_18 ze preco pises ze kolko je takych zien na slovensku? Preco len na slovensku? Ved aj vo svete, nie?

@anonym_e7163b píšem o slovensku lebo sme na slovensku. nemyslím že slovensko nejak vybočuje a ani to nebolo témou môjho príspevku, absolutne nerozumiem čo má tvoj príspevok spoločné s témou…

petronelag
Včera o 15:03

Takýto prístup k zoznamovaniu je úplne k ničomu, tak isto ako nie sú ženy ideálne, tak aj muži majú nadváhu, plešatí a pod. a nemôžu hľadať ideálnu štíhlu modelku.

anonym_75cdb4
Včera o 15:09

Tak s výškou sa musis zmierit.Ale postavu si vieš vypracovat a budes sa citit sebavedomejšie.Kazda by chcela byt vysoká, stihla modelka.Ake treba byt vďačna , že si zdravá, lebo z minúty na minutu sa môže všetko zmeniť a potom budes už len spomínať na nejaké nepodstatné strie a krpatost…

januska12323
Včera o 15:23

Máš talent na písanie a keby si namiesto ľutovania každý deň išla na prechádzku za rok budú závidieť ľudia tebe.

anonym_532774
Včera o 15:36

Toto písal chlap. Chlapský slovník, chlapský vibe... A hlavne, ženy milujú sami seba príliš na to, aby boli schopné takejto sebareflexie.

bielasovicka
Včera o 15:39

@anonym_autor božínku na nebi 🙈. Takto sa opísať, no to som ešte nikdy nepočula. Žena, vzchop sa, a neblázni.

anonym_748995
Včera o 19:15
@anonym_532774

Toto písal chlap. Chlapský slovník, chlapský vibe... A hlavne, ženy milujú sami seba príliš na to, aby boli schopné takejto sebareflexie.

@anonym_532774 joj a chlapi maju sebereflexie na rozdavanie... Dala by som ti aj link na debatu na MK kde hviezdi jeden co ma sebareflexie na vagony, ale nechce sa mi hladat