icon

Prečo bola zanedbaná liečba onkologického pacienta?

erikaterem
30. dec 2025

DOBRY deň. Obdobie ktoré prežívam sa nedá opísať slovami. Potrebujem Vás názor ľudia. V septembri 16. V roku 2025 čiže tento rok mu bla diagnostikovanie rakovina pravej oblicky už aj s metastazamy na kostiach prvý a zasiahlo to aj chrbticu. Predtým sa sťažoval na bolesti chrbta a dostal tak akurát antibitika. Toto myslím bolo asi dva roky. Pred samotným nálezom. Po návšteve na onko v BB podpísal len papier ze súhlasí s liečbou ale žiadna do teraz neprebehla. Ani biopsia nádoru nič. Dostal zápal pluc odviezli sme ho znovu na pohotovosť. Liečba prebehla úspešne. Ale v Luceneckej nemocnici ma odbila s tým ze oni nemajú žiadne podklady k liečbe môjho onkologického otecka. A jedine co som dostala Nic pre mojho otecka naplaste a lieky tlmiace bolesti. Zo slzám v očiach som opustil túto trojici pánov a damy doktorou, ktory mna pobadali na to aby som ja ako nie doktor oslovila Bansku Bystricu kde sme boli ako onkolgicky pacient odmuetnuty. A išla pre opiaty pre otecka. Dnes je 29.december 2025. Ležím pri nom a čakám opatrujem, chovám prebalujem podporujem. Ale psychicky nevladzem.Preco tomuto človeku nebola poskytnutá pomoc v podobe operácii a chemoterapii. Vraj ma len 3 mesiace života. Ale on je silný nemyslím
ze ze by tu operáciu nezvládol. ze by to ne. Odkopli ho ako nepotreboval len preto ze už má 85 rokov.

Strana
z2
erikaterem
autor
13. jan 2026
@martinkatinka

@erikaterem mama po cca 8 mesiacoch liecby zomrela. Ona mala uz iba jednu oblicku a metastazy na plucach a kostiach.

@martinkatinka zákerná choroba. Ďakujem Martinka a prajem veľa zdravia a síl.

Strana
z2