Prečo bola zanedbaná liečba onkologického pacienta?
DOBRY deň. Obdobie ktoré prežívam sa nedá opísať slovami. Potrebujem Vás názor ľudia. V septembri 16. V roku 2025 čiže tento rok mu bla diagnostikovanie rakovina pravej oblicky už aj s metastazamy na kostiach prvý a zasiahlo to aj chrbticu. Predtým sa sťažoval na bolesti chrbta a dostal tak akurát antibitika. Toto myslím bolo asi dva roky. Pred samotným nálezom. Po návšteve na onko v BB podpísal len papier ze súhlasí s liečbou ale žiadna do teraz neprebehla. Ani biopsia nádoru nič. Dostal zápal pluc odviezli sme ho znovu na pohotovosť. Liečba prebehla úspešne. Ale v Luceneckej nemocnici ma odbila s tým ze oni nemajú žiadne podklady k liečbe môjho onkologického otecka. A jedine co som dostala Nic pre mojho otecka naplaste a lieky tlmiace bolesti. Zo slzám v očiach som opustil túto trojici pánov a damy doktorou, ktory mna pobadali na to aby som ja ako nie doktor oslovila Bansku Bystricu kde sme boli ako onkolgicky pacient odmuetnuty. A išla pre opiaty pre otecka. Dnes je 29.december 2025. Ležím pri nom a čakám opatrujem, chovám prebalujem podporujem. Ale psychicky nevladzem.Preco tomuto človeku nebola poskytnutá pomoc v podobe operácii a chemoterapii. Vraj ma len 3 mesiace života. Ale on je silný nemyslím
ze ze by tu operáciu nezvládol. ze by to ne. Odkopli ho ako nepotreboval len preto ze už má 85 rokov.

@erikaterem mama po cca 8 mesiacoch liecby zomrela. Ona mala uz iba jednu oblicku a metastazy na plucach a kostiach.
@martinkatinka zákerná choroba. Ďakujem Martinka a prajem veľa zdravia a síl.