Som šťastná a chcem sa podeliť o radosť
Ahojte, pisem preto, lebo vacsina tem sa tyka pochmurnych tem, ci problemov.
Tak som si povedala, ze na oplatku, by sme mohli zalozit tzv thanksgiving diskusiu :D
Mam 40 rokov a mam pocit, ze som si konecne zacala uzivat zivot, tak ako treba.
Musim priznat, ze ma v mojom zivote negativne ovplynili mne blizki ludia. Narocne detstvo, potom dlho manzelstvo s majetnickym ziarlivym muzom, potom rozvod, potom dalsi vztah s ukazkovym manipulatorom - 4 roky mi trvalo ho odhalit!
a medzitym neustale praca na sebe. vztah som usekla a zacala som spoznavat, kto vlastne som a aka som. a zistila som, ze som vlastne vesela a spolocenska a milujem uzivat si zivot.
a v tomto nastaveni som stretla niekoho noveho. tak nenapadne sa ku mne priplietol. padol mi do oka uz pri prvom stretnuti - stretavame sa pri sporte.
ale nechcela som tlacit na pilu. takze kym sme sa nejako viac zacali stretavat, tak preslo pol roka. a teraz som strasne zamilovana. ako tinedzerka.
som ale nohami na zemi. velmi si davam pozor na stanovenie si hranic, vsetko s nim komunikujem vopred a on je tomu otvoreny. je to konecne dospely chlap v mojom zivote. ktory sa neuraza a ktory ma plne respektuje. a ja si to tak strasne uzivam. prvy krat v zivote mam vedla seba niekoho, kto ma respektuje a kto na mna hladi ako na svaty obrazok :D
neriesim, co bude a ako bude, len si uzivam kazdy jeden den svojho stastia, kym to trva.
ja chapem, ze toto je trosku vylev ako z bravicka 😀, ale odviazte sa kludne aj vy a podelte sa o svoje stastie.
si zaľúbená a podľa toho aj vyzerá tento príspevok.
Samozrejme k šťastiu gratulujeme nech sa darí mať tento pocit čo najdlhšie.
Tak dobre
@anonym_autor na dobré sa dlho čaká 😉 pekný článok 👍
to je krasna sprava sme na teba hrde si urcite uzasna zena a sme rady ze konečne mas poriadneho muza ako si zasluzis😍
Je pekné čítať aj príjemné príspevky tu.
Ja mám 42r rokov a tiež okolo 40-tky som si uvedomila, čo ma naozaj robí šťastnou a čo mi už nebude ničiť a brať energiu. Voľný čas venujem sebe a svojmu relaxu a nie, čo sa odo mňa očakáva. Našla som si dva koníčky, ktorým sa venujem a dokážem pri nich relaxovať. A ten čas sama so sebou je skvelý
Milá autorka prajem ti, nech si takto šťastná už navždy ❤
@anonym_autor všetkého do času, aj tento vystrči rožky, len treba čakať. Ideálne je naučiť sa byť spokojná a pokiaľ možno šťastná bez chlapa
@anonym_autor To je aké milé…Príjemne sa čítal tento príspevok❤️
@nikoletta1712 dakujem moc ❤️
si zaľúbená a podľa toho aj vyzerá tento príspevok.
Samozrejme k šťastiu gratulujeme nech sa darí mať tento pocit čo najdlhšie.
@anonym_e7b12f ano, som zalubena az po usi. myslela som, ze tento pocit uz nikdy nezazijem. ale je tu a je to tak skvele. viem, ze to nevydrzi vecne, ale kym je to tu, tak to zijem ❤️
@anonym_autor na dobré sa dlho čaká 😉 pekný článok 👍
@anonym_2d0971 dakujem. ano, dlho som cakala. musela som naozaj najst najprv samu seba, presne ako sa hovori, musis najprv milovat sam seba.
to je krasna sprava sme na teba hrde si urcite uzasna zena a sme rady ze konečne mas poriadneho muza ako si zasluzis😍
@anonym_58ee22 dakujem. sme este len uplne na zaciatku, ale zatial vsetko klape a pekne hra. aj on mi stale hovori, ze so mnou to vsetko do seba pekne zapada, ze to este nikdy nezazil.
bol predtym 20 rokov v manzelstve.
@anonym_autor všetkého do času, aj tento vystrči rožky, len treba čakať. Ideálne je naučiť sa byť spokojná a pokiaľ možno šťastná bez chlapa
@anonym_17dfce ako som pisala, najprv som nasla samu seba a bola so sebou stastna, az potom som stretla jeho. on nie je pricina mojho stastia, on ho len nasobi.
@anonym_17dfce ako som pisala, najprv som nasla samu seba a bola so sebou stastna, az potom som stretla jeho. on nie je pricina mojho stastia, on ho len nasobi.
@anonym_autor zaklad je naucit sa mat rad sam seba. O tom to cele je, lebo ak my sa mame radi, vieme lasku davat aj okoliu. a Lasku vieme potom aj prijimat. Vekom podla mna clovek dozreje do bodu, kedy si uvedomi svoju hodnotu. O tom je dozretie psychiky. Drzim palce, nech ti to v zivote vychadza podla tvojich predstav. Niekedy musime prejst peklom, aby sme sa dostali do raja. To si myslim. Aj zle veci nas posunu, dokonca zle veci nas dokazu posunut dalej, nez tie dobre.
Je pekné čítať aj príjemné príspevky tu.
Ja mám 42r rokov a tiež okolo 40-tky som si uvedomila, čo ma naozaj robí šťastnou a čo mi už nebude ničiť a brať energiu. Voľný čas venujem sebe a svojmu relaxu a nie, čo sa odo mňa očakáva. Našla som si dva koníčky, ktorým sa venujem a dokážem pri nich relaxovať. A ten čas sama so sebou je skvelý
Milá autorka prajem ti, nech si takto šťastná už navždy ❤
@anonym_17c15f to je uplne super. toto citat. ja mam tiez svoje konicky, ktore ma bavia a naplnaju a presne ako pises, odstrihnut sa od toho, co nas ubija, to je hlavne. novy muz v zivote, je len bonus.
ja mam deti, pracu, dom, kopu kamosiek, v podstate vsetko. nepotrebujem chlapa na nic. je to velmi oslobodzujuci a prijemny pocit.
dakujem Ti za krasne zelanie na zaver.
navzdy to asi nebude, ale myslim, ze uz nikdy nebudem tak dole, ako ma davali ti dvaja v minulosti. aj preto som asi teraz v takej euforii. lebo ten kontrast je velmi vyrazny.
Ahoj mam 42 rokov...tiež náročné detstvo...vydávala som sa pred 21 rokmi,ale môžem povedať,že šťastné...mam muža s ktorým sa stále ľúbime, deti,ktoré sú zdravé a šikovné....v živote sme museli ,ale veľa ťažkých veci riešiť co sa dialo v rodinách , nase deti vnímali vsetko ( to ma veľmi mrzí,že tsk v rannom veku museli zažívať také situácie od svojich rovesnikov)ale na druhej strane sú to tak vyspelé osobnosti a som pyšná nane...stala sa nám aj veľká krivda s manželom...no aj napriek všetkému som nezostala zatrpknutá voči ľuďom,osudu......vela sa smejem a beriem veci s nadhľadom...možno aj toto je taka odmena od Života,že som to psychicky všetko ustala(aj keď,si to v určitých momentoch vypytalo svoju dan)....Áno,žijem si šťastné so svojou rodinou....prajem každému,aby aj po ťažkých ranach zostávalo srdce otvorené ,veselé a nie ubolene.✊️🫶
Som šťastná za tento život
I ked som si zažila veľa zlého ale všetko stálo za to
Milujem svoju rodinu aj tých co tu uz niesu,svoje dieťa
Nemám nič ideálne, nič nevyslo podľa plánu,pre niekoho by to bola katastrofa ale ja to cele milujem
Lebo práve preto som kto som a viem co je pre mňa dôležité bez ohľadu na okolnosti
A hlavne som šťastná, keď sú aj moji blízky
A bodaj by boli všetci ľudia na svete
Ahoj mam 42 rokov...tiež náročné detstvo...vydávala som sa pred 21 rokmi,ale môžem povedať,že šťastné...mam muža s ktorým sa stále ľúbime, deti,ktoré sú zdravé a šikovné....v živote sme museli ,ale veľa ťažkých veci riešiť co sa dialo v rodinách , nase deti vnímali vsetko ( to ma veľmi mrzí,že tsk v rannom veku museli zažívať také situácie od svojich rovesnikov)ale na druhej strane sú to tak vyspelé osobnosti a som pyšná nane...stala sa nám aj veľká krivda s manželom...no aj napriek všetkému som nezostala zatrpknutá voči ľuďom,osudu......vela sa smejem a beriem veci s nadhľadom...možno aj toto je taka odmena od Života,že som to psychicky všetko ustala(aj keď,si to v určitých momentoch vypytalo svoju dan)....Áno,žijem si šťastné so svojou rodinou....prajem každému,aby aj po ťažkých ranach zostávalo srdce otvorené ,veselé a nie ubolene.✊️🫶
@anonym_e7018f to si velmi pekne napisala, dakujem za Tvoj prispevok.
ako pises, nemoze byt stale vsetko krasne, ale dolezite je, aby sme sa aj po tazkom obdobi dokazali postavit a hladiet dopredu s usmevom. nezatrpknut, ale zachovat si nadej a zivotnu iskru.
mas moj obdiv a ostan taka aka si aj nadalej
Som šťastná za tento život
I ked som si zažila veľa zlého ale všetko stálo za to
Milujem svoju rodinu aj tých co tu uz niesu,svoje dieťa
Nemám nič ideálne, nič nevyslo podľa plánu,pre niekoho by to bola katastrofa ale ja to cele milujem
Lebo práve preto som kto som a viem co je pre mňa dôležité bez ohľadu na okolnosti
A hlavne som šťastná, keď sú aj moji blízky
A bodaj by boli všetci ľudia na svete
@anonym_cc2e61 to je super ako si to napisala 😀 ze nic nevyslo podla planu ale Ty to cele milujes. uplne mi to zlepsilo naladu.
@anonym_autor zaklad je naucit sa mat rad sam seba. O tom to cele je, lebo ak my sa mame radi, vieme lasku davat aj okoliu. a Lasku vieme potom aj prijimat. Vekom podla mna clovek dozreje do bodu, kedy si uvedomi svoju hodnotu. O tom je dozretie psychiky. Drzim palce, nech ti to v zivote vychadza podla tvojich predstav. Niekedy musime prejst peklom, aby sme sa dostali do raja. To si myslim. Aj zle veci nas posunu, dokonca zle veci nas dokazu posunut dalej, nez tie dobre.
@anonym_4a4e9b presne tak. ked nemas rad sam seba, tak Ta nemoze mat rad ani nikto iny. tak to je. a ja som sa to bohuzial naucila az v 40tke, alebo naopak, nastastie som bola schopna sa to naucit 🙂
urcite nas tie tazke okolnosti posuvaju v zivote dalej. ked je cloveku lahko, tak sa moc nezamysla. to pride, az ked na je tazko. ze prehodnocujeme. asi to tak ma byt.
@anonym_4a4e9b presne tak. ked nemas rad sam seba, tak Ta nemoze mat rad ani nikto iny. tak to je. a ja som sa to bohuzial naucila az v 40tke, alebo naopak, nastastie som bola schopna sa to naucit 🙂
urcite nas tie tazke okolnosti posuvaju v zivote dalej. ked je cloveku lahko, tak sa moc nezamysla. to pride, az ked na je tazko. ze prehodnocujeme. asi to tak ma byt.
@anonym_autor A ako si sa naučila mať rada samu seba?🙂..
@anonym_autor akonahle ti partner prinasa do zivota radost a chut sa o nu delit, alebo ju robit aj dalsim, aby boli tiez stastni ako ty, tak je dobre. 🙂
@anonym_autor A ako si sa naučila mať rada samu seba?🙂..
@nikoletta1712 ani neviem poriadne. to slo tak postupne. to bolo niekolko rokov prace samej so sebou a s pomocou terapeutov.
bolo to hlavne o tom, ze som sa naucila pocuvat seba a svoje potreby, nasledne si na tomto zaklade stanovovat hranice, a potom to uz islo nejako same.
@anonym_autor akonahle ti partner prinasa do zivota radost a chut sa o nu delit, alebo ju robit aj dalsim, aby boli tiez stastni ako ty, tak je dobre. 🙂
@moonlight1210 ano. ja som sa tomu dlho branila, stale som hladala nejaku zavaznu vadu, ale zatial neviem nic najst :D
urcite ma nejake vady, vsak kto nie, ale zatial nam to ide tak pekne. tak uz neriesim hladanie vad a uzivam si to pekne a dobre 😀
Gratulujem nech si šťastná 🙂
@tinka3435 dakujem pekne. 🙂 po tom vsetkom, co som si prezila, som uz neverila. ze mozem byt takato stastna niekedy.
hlava v oblakoch cele dni 😀
@tinka3435 dakujem pekne. 🙂 po tom vsetkom, co som si prezila, som uz neverila. ze mozem byt takato stastna niekedy.
hlava v oblakoch cele dni 😀
@anonym_autor

@anonym_autor To je aké milé…Príjemne sa čítal tento príspevok❤️