Ťažké pocity: Ako ich zvládnuť a prekonať?
Už dlhšie mám ťažobu na srdci a zhoršuje sa to mám dni kedy to lepšie ale posledné dni si urobím barz za čo nervy niekedy mám pocit že som tu na nič lebo všetko čo spravím je zle či sa to týka priateľa ,rodiny a ľudí okolo mňa . Keď chcem pomôcť vráti sa mi že ľudia sú na mňa ešte kritickejší . Snažím sa dávať zo seba každý deň čo viem aj keď varím dojde priateľ že tak sa to nerobí že to sa ma inak a ja vybuchnem lebo už neviem čo necítim dostatok lásky 😔🙏🏻. Viem že to nemyslí v zlom chce mi poradiť ale niekedy naozaj neviem ci chcem akurat v tej chvíľu jeho prítomnosť . Keď už aj mám taký pocit mám strašnú tazobu na srdci začnem plakať od nervov chytím stres a trasiem sa naozaj neviem čo sa so mnou deje .chcem len pomoc čo funguje a že nej som v tom naozaj sama čo máva takéto chvíľky . Nikdy pred tým som to na sebe tak nepoznacovala až teraz som si to viac začala všímať na sebe
@anonym_autor ked si priatel mysli ze sa ma varit inak tak nech vari on. Ale chapem ze ten moment bol len vrchol ladovca. Nenalozila si si toho na seba privela?
@anonym_167267 úprimne vám poviem občas mu poviem nech si navarí teda sám keď sa mu nepáči .lebo už si neviem pomôcť .mame spolu pekný vzťah hádky tiež ale čo sa týka takýchto veci tak sa nezhodneme a potom mám zlý pocit zo seba
a su oblasti kde sa citis konfortne ? naprv v praci ci este studujes ? mas psychicke problemy ? co tvoja rodina
@anonym_autor Ahoj čo ti nato poviem no je to smutne čo si rozpísala podľa mňa to máš pomalí v každej a jednej rodinne takto ako u vás u nás je to bežne prejavuje sa to kritikou,osočovaním po za chrbát človek sa snaží vychádzať ku každému v ústrety,ale jak tak vidím je to asi zbytočne....Nerieš to prečo to takto berieš k sebe chod niekde kde ti je lepšie vyvetraj si svoje myšlienky prejdi sa a uvidíš,že to prejde každý bude kľudný len všetko ma svoj čas 😉❤
a su oblasti kde sa citis konfortne ? naprv v praci ci este studujes ? mas psychicke problemy ? co tvoja rodina
@anonym_ecb7df študujem počas praxi sa cítim moc napätá koľko krát mi už povedal že mám ísť psychiatrovi ale ja neviem ako to mám brat ci ma tým chce len zhodiť mame dni kedy zájdeme na dlhé prechádzky aj mám chuť sa mu vyrozprávať ale nejde to zo mňa
@anonym_ecb7df študujem počas praxi sa cítim moc napätá koľko krát mi už povedal že mám ísť psychiatrovi ale ja neviem ako to mám brat ci ma tým chce len zhodiť mame dni kedy zájdeme na dlhé prechádzky aj mám chuť sa mu vyrozprávať ale nejde to zo mňa
@anonym_autor ka by som skusila toho odbornika mozno ti odporuci aj terapiu, potrebujes nakopnut dostat sa z toho a az potom riesit dalsie veci
@anonym_autor ako mozes tvrdit ze mate pekny vztah ked zaroven rozmyslas o tom ze ta v nejakom momente chce len zhodit
@anonym_autor ako mozes tvrdit ze mate pekny vztah ked zaroven rozmyslas o tom ze ta v nejakom momente chce len zhodit
@anonym_167267 lebo viem že aj ja urobím chybu a za nič sa s ním pochytim tak isto robim chyby mne len proste nejde že mám už dlhší pocit ťažobu na hrudi
@anonym_autor ahoj, ty si jednoducho preťažená.
Urob si s priateľom čas na úprimný rozhovor a vyplac sa, koľko sa dá.Spytaj sa ho, čo robíš zle, prečo je okolie a rodina (?) k tebe kritická.
A hlavne sa nesnaž byť nápomocná každému a za každú cenu. Sustreď sa na štúdium.Ked ho dokonciš, jedna veľká starosť bude preč.
Za čo ťa kritizuje rodina? Je to opodstatnená kritika?
@anonym_autor ahoj, ty si jednoducho preťažená.
Urob si s priateľom čas na úprimný rozhovor a vyplac sa, koľko sa dá.Spytaj sa ho, čo robíš zle, prečo je okolie a rodina (?) k tebe kritická.
A hlavne sa nesnaž byť nápomocná každému a za každú cenu. Sustreď sa na štúdium.Ked ho dokonciš, jedna veľká starosť bude preč.
Za čo ťa kritizuje rodina? Je to opodstatnená kritika?
@2691 ja každému chcem len pomôcť ale mne sa to dobro nikdy nevracia rodina ma vie zhodit a dať za pravdu koľko krát priateľovi niekedy ma to urazí že je taký vítaný boze chráň nech je ale toto je prehnane alebo is to ja domylslma
@anonym_autor Keď vidím takýmto štýlom písaný príspevok,tak viem,že autor má psychické problémy.Naozaj by si mala ísť za psychiatrom.

@anonym_autor ked si priatel mysli ze sa ma varit inak tak nech vari on. Ale chapem ze ten moment bol len vrchol ladovca. Nenalozila si si toho na seba privela?