Uvažujem o rozvode, ale chýba mi odvaha
Začínam v skoro 20 ročnom vzťahu uvažovať o rozvode...synovia sú ZŠ.. muž, ktorý uprednostňuje všetko iné pred nami...všetko ostatné len ja... narušená dôvera, keďže ju zničil...chýba ma odvaha..lebo občas sú aj lepšie dni (ale je ich extrémne malo)...
@anonym_723e2b dáva a aj platí...
@anonym_d8c775 možno má... neviem....do jeho telefónu sa ani nedostanem...
@anonym_autor .. tebe to nevadi,ze ju ma?😳 ak s tebou spi aspoň 10-15xmesacne tak je to len nejaka kriza,ktora ho prejde..moj to mal tak..ale milovali sme sa casto pocas tej krizy..
@anonym_autor .. tebe to nevadi,ze ju ma?😳 ak s tebou spi aspoň 10-15xmesacne tak je to len nejaka kriza,ktora ho prejde..moj to mal tak..ale milovali sme sa casto pocas tej krizy..
@anonym_6c56cd tak niekedy na začiatku sme mali toľkokrát sex.... teraz za ten mesiac malo..2-3x... vadilo by mi to ale ako zistiť či ju má či nir
@anonym_autor a aka je to zaluba za ktoru vas vymenil?
@anonym_6c56cd tak niekedy na začiatku sme mali toľkokrát sex.... teraz za ten mesiac malo..2-3x... vadilo by mi to ale ako zistiť či ju má či nir
@anonym_autor Veď to musíš vidieť na jeho správaní,ked sa bojíš pýtať od neho mobil tak už len ostáva ho sledovať…kde trávi tie víkendy ked nie je doma?
@anonym_autor Začína on alebo ty? Aj to je dôležité..
@anonym_autor Začína on alebo ty? Aj to je dôležité..
@anonym_6c56cd ako kedy...aj on aj ja...extra správanie nezmenil... Napr nechodí nejak vyvonany viac, alebo telefón si neberie všade...
@anonym_6c56cd ako kedy...aj on aj ja...extra správanie nezmenil... Napr nechodí nejak vyvonany viac, alebo telefón si neberie všade...
@anonym_autor takze po mesiaci divneho spravania chces mat odvahu na rozvod? Kde teda travi tie vikendy? Predtym sedel doma? Odvahu nebudes musiet hladat ani na nu cakat, ked mas svoju hrdost a ked zistis,ze si ta nevazi, pretvaruje sa, ignoruje ta alebo ma milenku…pride to same…zatial si uzivaj zivot s kamoskami,sustred sa na seba a neobvinuj ho,ze si nestastna,lebo kazdy je strojcom svojho stastia🍀
@anonym_autor Ako zničil dôveru? Klamal ti alebo ta podviedol?

A aka je to zaluba za ktoru vas vymenil?