V ničom sa mi nedarí. Ako to riešiť?
Idem sa trochu posťažovať, aj keď viem že to sem nepatrí.
Prosím blbe komentáre si necháte pre seba.
K veci:
V poslednej dobe mám pocit, že sa mi v ničom nedarí.
Hľadanie partnerky - aj keď napíšem nejakej babe, s môže to byt hoci čo pútavé, zaujímavé, dobre na oslovenie nič nezaberá.
Práca a peniaze - v hľadaní práci to je ako hládať ihlu v kope sena. Áno, súčasnej dobe som zamestnaný ale po 11 rokoch v zamestnaní potrebujem zmenu, už ma nebaví ten stereotyp, skoro ráno vstávať, cestovať hodinu a pól do roboty a potom znova a ešte makať v robote ktorá nie je dobre finančne ohodnotená.
Podcast - mám svoj podcast teda som tvorca Podcastu - a sociálne siete si povedali, nie nie ty nebudeš v našom algoritmuse. Takže čokoľvek čo uverejnim všetko skončí buď s 0 alebo len pár desiatok pozreti a ja viem že podcast ma potenciál.
Život ako taký: stále to iste dokola, ráno vstať, ísť do roboty, prísť večer domov, urobiť základne veci a spať a takto dokola.
Je toho určite viac ale bolo by to nadlho vypisovať to…
Neviem či ma niekto niečo podobne ale ak áno, bude rad ak napíšete ako ste to riešili, či sa niečo zmenilo a ako dlho to trvalo
@spite1102 Ahoj, tak pozdieľaj s nami podcast, radi podporíme ... a algoritmy majú radi konzistentnosť, tak nepoľavuj. Každý začínal s nulou. A čo sa týka toho pocitu, že sa ti nedarí, skús spraviť iba maličkú zmenu v rutine. A rob ju pravidelne. Rozbiješ vzorec. Malé zmeny robia veľké veci :P
Čo chceš počuť, to je život. Žiadny zázračný recept neexistuje. Aj keby si sa postavil hlavu žiadne záruky nemáš. Všetky tvoje činy ty len zvyšujú pravdepodobnosť že niečo zmeniš ale nedajú istoti
Tak ako písali vyššie, hod link na podcast. Ja som závislá na počúvaní čohokoľvek (podcasty, audio knihy, rozhlasové hry). Trochu mi to zaváňa vyhorením. Máš dosť vit.D? Spávaš dosť a zdravo? Lebo pravda je taká, že šťastie a spokojnosť nie sú konzistentné stavy ale malé útržky v každodennom živote.
Pokiaľ si zdravý a máš vlastný príjem môžeš veľa vecí zmeniť. Ani to nie je samozrejmosť. Môžeš sa presťahovať bližšie práce? Môžeš zdieľať podcast na viacerých platformách? Získať aby ho zdieľali ďalší ľudia? To len prvé čo mi napadlo.
Ja si myslím, ze ťa ubíja stereotyp. Zmeň veci, ktoré sa zmeniť dajú. Teraz už máme fajn počasie, vybehni častejšie von, do prírody, do mesta...prídeš na iné myšlienky. Skús si každý deň nájsť niečo na čo sa budeš tešiť. Aj potenciálnu priateľku predsa nestretnes doma.
No, máš v živote všetko, čo potrebuješ. Strechu, jedlo, peniaze, niečo, čomu sa venujes. Začni sa na veci pozerať inak. A budeš spokojnejší
Pozor na zelania, mozu sa ti velmi lahko splnit. Si zdravy, mas kde byvat a mas co jest? Ak ano, mas viac ako vacsina ludi sveta. Bud vdacny. Ten zvysok "sa spravi" - treba len konzistentnost a vieru, ze sa to podari.
Link na podcast : https://open.spotify.com/show/23nY5bQwZcEkVD4Wf... neviem skúste vypočuť pozrieť a povedzte či sa vám páči.
hod sem link na podcast.
padat a vstavat. aj 1000x ak treba.
vek? co tak zahranicie?
@curlyjanka https://open.spotify.com/show/23nY5bQwZcEkVD4Wf...
Zahraničie asi nie, nechcem ísť sám. Chcel by som niečo bližšie, usadiť sa a tak… 😔
@spite1102 Ahoj, tak pozdieľaj s nami podcast, radi podporíme ... a algoritmy majú radi konzistentnosť, tak nepoľavuj. Každý začínal s nulou. A čo sa týka toho pocitu, že sa ti nedarí, skús spraviť iba maličkú zmenu v rutine. A rob ju pravidelne. Rozbiješ vzorec. Malé zmeny robia veľké veci :P
Tak ako písali vyššie, hod link na podcast. Ja som závislá na počúvaní čohokoľvek (podcasty, audio knihy, rozhlasové hry). Trochu mi to zaváňa vyhorením. Máš dosť vit.D? Spávaš dosť a zdravo? Lebo pravda je taká, že šťastie a spokojnosť nie sú konzistentné stavy ale malé útržky v každodennom živote.
@wiwi28 https://open.spotify.com/show/23nY5bQwZcEkVD4Wf...
Práveže spánku mám dosť mali keďže vstáva skoro ráno, a neskoro spať. Áno ja viem že teraz veľa ľudí povie že ma chodiť spať skôr, ale nedá sa. Jednoducho odložil telefón, vypnem svetla a nič, rátal som aj ovečky, aj tabletky (skúšobne) a výsledok je taký že aj keď mám malo energie večer sa mi skoro zaspať nepodarí.
Neviem čo to je som mnou :(
Hladanie partnerky - s tym ma takmer kazdy problem. Nie si ziadna vynimka, proste treba hladat dalej
Praca - s tym nesuhlasim, hladat pracu nie je ako hladat ihlu v kope sena. Pozicii je vela, je z coho vyberat. Si zacykleny v jedej firme 11 rokov, takze je jasne, ze ti plat rastol minimalne.
Podcast - ako dlho to robis? Netreba cakat zazraky hned. Dnes robi podcast doslova hocikto a ak to nemas niecim vynimocne, nemas sancu uspiet
Za mňa je ten podcast suchý, taký o ničom ako 300 ďalších. Nič som sa v podstate nedozvedela, epizóda trvá fakt krátko. Chcelo by to viac poznatkov, kľudne pozvať nejakého vztahoveho terapeuta a robiť zaujímavý rozhovor, niečo viac deep, než povrchne prečítať info z google, také moc prvoplánové.
60 % mladých je single a naveky single zostanú, takže to nepovažuj za nič špeciálne ani za nič čo by sa oplatilo riešiť a podcast je krátky, frčí dlhý formát.
Ten podcast je súci buď na 30 sekundové reelsko alebo potom dlhý formát, toto je absolútne nanič.
Nemá to spád na to aby to mohlo byť reelsko a tým že tam nie je obraz je to pre bežného človeka nudné a zároveň to je príliš krátke na to, aby si sa dostal do hĺbky a nepôsobilo to lacno a povrchne ako reelsko zo socialnych sietí s AI vygenerovaným textom typu
,, 3 rady ako nezdechnúť"
,, 5 lajfhekov ako zbaliť cundru"
,, 13 tipov ako zožrať slimáka"
60 % mladých je single a naveky single zostanú, takže to nepovažuj za nič špeciálne ani za nič čo by sa oplatilo riešiť a podcast je krátky, frčí dlhý formát.
@anonym_98770a
Ďakujem za vás koment, veľmi si to cením.
skôr si myslím že dlhé Podcasty lazdy hneď vypína. Malo kto so vypočuje 10 minút o tom aké sú zoznmaky hlúpe, a nič tam mwfunguje, tiež napríklad vzťahy. Každý chce hneď počuť riešenie, a všetko okolo toho je nepodstatné, takže to hneď vypnúť.
Ako môžeš radiť vo vzťahoch, keď sa ti samému nedarí? Urob rozhovor s @unbeholfen
Ako môžeš radiť vo vzťahoch, keď sa ti samému nedarí? Urob rozhovor s @unbeholfen
@anonym_9a47bb podcast vznikol rok potom, čo som sa rozišiel s bývalou. Vtedy som sa rozhodol že začnem niečo tvoriť aby som prišiel na iné myšlienky a robil niečo čo ma baví. Nemá to žiadny vplyv na to, v akom aktuálnom vzťahu som alebo nie som. Taktiež epizódy vznikajú na základe skúsenosti z minulého vzťahu / vzťahov ktoré som mal alebo mali ľudia v mojom okoli.

hod sem link na podcast.
padat a vstavat. aj 1000x ak treba.
vek? co tak zahranicie?