icon

Vyzerám tak zle, že nemám priateľku?

boris294
Včera o 18:01

Čaute, v poslednom čase dosť premýšľam že prečo mám 27 a nemám žiadnu priatelku, naozaj neviem či to je venujem sa gazdovstvu, chovám sliepky kačky atď... sedím stromy, proste ma to baví, pracujem v Rakúsku na turnusy momentalne, a ozaj som z toho smutný chyba mi nejaká duša z ktorou by som zdieľal tento svet, radosť a aj problemi... z rodinov je to tak že ma dosť nepekne podviedli, a vlastne od kedy som pred rokmi prestal úplne piť, také tie piatkové akcie, ako keby som ostal na svete sám z mojim psikom, predtým som mal samozrejme kamošov pri pivku, a aj v zahraniči hlavne, a aj som bol viac medzi ludmi ale ja teraz už ani nikam nechodím radšej si pustím seriál a zapalim dobrú travu, vlastne ani nefajčím cigarety, a pokial mam čas a nemám robotu hlavne v zime venujem sa cvičeniu, naozaj sem tam vidím mladých chlapcov všelijakých, a z priateľkami, som z toho smutný, neviem vlastne ani kde by som spoznal dievča ktoré by bavilo somnou dajme tomu chovať a chodiť na výlety... som som kto sa podobne cíti? Mam pocit že samota na ktorú som si zvykol a bol tak spokojny sa už prevrhla do osamelosti, mám psíka ktorého ľúbim, ale cítim že mi chýba niekto skym by som zdieľal tento svet, pretože aj keď mam rodičov a brata ktorého voči mne poštvali, cítim sa úplne sám.

Strana
z4
beronsche
Dnes o 06:04
@boris294

@mandzula každá tu rieši len travu, keby ste radšej vy ukázali čo by ste priniesli do vzťahu, keď už mam začať ja, zarobíš aspoň dva a pol polovicu z toho čo ja? Vieš poriadne variť? Napereš? Ožehliš? Nakŕmiš kačky? Poleješ stromy? A medzitým si stihnem šlahnuť ešte aj marišku do žili.

@boris294 nuž, s takýmto mentálnym nastavením, to sa už ani nečudujem, že si sám..
Vztahovacny, arogantný, neschopný komunikovať efektivne, keď vidí nesúhlasny príspevok, v podstate majster sveta... Žije s rodičmi, s nikým sa nestretáva a fajčí pri telke trávu.
Vízia do budúcna - žena, ktorá maká okolo gazdovstva a jeho zadku, v spoločnom dvore/ dome s jeho rodičmi a žije skromne. A je mu vďačná, že nechlasce..
Good luck bro..

sandra_kul
Dnes o 08:27

tak mňa osobne odrádza neznalosť pravopisu a tráva. 😀 to sú dve veci, ktoré nedokážem tolerovať. 😂

anonym_b7227e
Dnes o 08:51
@boris294

@ankare čo ti ja viem, mimo iné na celovečernú erekciu 🤣 fakt je mi už smiešne jak tu nikto nerieši nič iné ako to že si sem tam lupnem fína a bavím sa na gazdovstve, ja asi potrebujem babu skromnú, ktorej budem stačiť taky aký som, lebo hneď ma tu každá mení, nefajčí marisku odstahuj sa, kúp si menšie tričko aby na tebe nevyselo, nauč sa písať, a ty chodis na turnusy, a chovaš kačky a sliepky a kralikov a psa z kocurom atď stym ziadnu nezbališ...😄😄

@boris294 bývaš pod horou a máš gazdovstvo a miesto bývania máš drahu lokalitu na rovine pri Ba.Tak kde je pravda prečo tam máš Jarovce?v ostatnom nevidím problém škoda, že si stiahol fotku.Len sa musíš socializovat, alebo hľadať na zoznamke.Vela ľudí dnes dáva prednosť prírode, zvieratám ako život v meste a strese.Je veľa žien z dedín, ktoré chcú žiť ako ty

anonym_e35fb7
Dnes o 09:56
@boris294

@mandzula presne tak, pretože som sa chcel vyrozpravať, a namiesto toho tu zo mňa robia ľudia feťaka, sa choj prejsť do Holandska akých postov luďia sedia v kofičkach... jednoducho hodnotia ma tu luďia bez fotky a mena, mám taký pocit že som natom není až tak zle keď sa aspoň nebojím si dat na internet svoje meno a fotku.

@boris294 tak si nájdi Holanďanku,alebo moraváčku,keď to tam berú inak.

anonym_0ed957
Dnes o 10:28

@boris294
To už vám v tom koňovi načisto je.e?

anonym_45b240
Dnes o 12:47

@boris294 hej vyzeráš

anonym_c71aa2
Dnes o 13:01

Sorry, ale nečudujem sa. Ja som nikdy nehľadala milionára, ani modela. Len normálneho, rodinne založeného chlapa, ktorý nie je blby. Čím viac som čítala tvoje príspevky, tým mi bol jasnejší obraz o tebe . A celkovo si pre ženy typicky sedlak, čo zije pod maminou sukňou a tam si chce doviesť aj čaju, veď načo by sa on o niečo staral. Len zafajcit trávu, žiadne ambície, žiadna zábava, nič. Prečo by tie ženy s rozumom mali mať záujem? Veď by si zničili pri tebe život.

podvody
Dnes o 13:42

To je o príťažlivosti že buď ju v sebe máme alebo nie. Ja napríklad chodím medzi ludí, nepijem, nefajčím, nedrogujem, negemblujem, nestávkujem, rád sa zabávam, zapájam sa do hocijakých zálub, som komunikatívny a nič. Proste niesom pre ženy príťažlivý typ.

Napríklad na závave velakrát majú problém že muži netancujú, a ja s radosťou idem, ale ženy nezaujímam. Alebo na speedatingu niekedy mávajú problém zohnať mužov, ja s radosťou idem ale žiadna si ma nevyberie.

Že darmo robím hocičo, čo aj často ženy spomínajú že im u mužov chýba. Keď raz niesom príťažlivý typ. Tu buď je v mužovi alebo neni.

Strana
z4