Vyzerám tak zle, že nemám priateľku?
Čaute, v poslednom čase dosť premýšľam že prečo mám 27 a nemám žiadnu priatelku, naozaj neviem či to je venujem sa gazdovstvu, chovám sliepky kačky atď... sedím stromy, proste ma to baví, pracujem v Rakúsku na turnusy momentalne, a ozaj som z toho smutný chyba mi nejaká duša z ktorou by som zdieľal tento svet, radosť a aj problemi... z rodinov je to tak že ma dosť nepekne podviedli, a vlastne od kedy som pred rokmi prestal úplne piť, také tie piatkové akcie, ako keby som ostal na svete sám z mojim psikom, predtým som mal samozrejme kamošov pri pivku, a aj v zahraniči hlavne, a aj som bol viac medzi ludmi ale ja teraz už ani nikam nechodím radšej si pustím seriál a zapalim dobrú travu, vlastne ani nefajčím cigarety, a pokial mam čas a nemám robotu hlavne v zime venujem sa cvičeniu, naozaj sem tam vidím mladých chlapcov všelijakých, a z priateľkami, som z toho smutný, neviem vlastne ani kde by som spoznal dievča ktoré by bavilo somnou dajme tomu chovať a chodiť na výlety... som som kto sa podobne cíti? Mam pocit že samota na ktorú som si zvykol a bol tak spokojny sa už prevrhla do osamelosti, mám psíka ktorého ľúbim, ale cítim že mi chýba niekto skym by som zdieľal tento svet, pretože aj keď mam rodičov a brata ktorého voči mne poštvali, cítim sa úplne sám.
@boris294 mna by akurat odradilo ,ze fajčis travu.. pre to by som ta nechcela.
Keď píšeš že chováš hydinu chodíš aj na nejaké výstavy? Tam by si mohol stretnúť baby s rovnkou záľubou,alebo na fb sú rôzne skupiny chovateľov tak skús tam nájsť spriaznenú dušu.
@boris294 pre teba by bola vhodná taká dedinska dievčina.
Otázne je či keď budeš mať ženu, budeš ďalej chodiť na turnusy
Hlavne prestaň fajčiť trávu, až potom niekoho hľadaj...
Chodievas von, socializovat sa?
@crazy_cat_lady chodievam často do lesa na vychadzky zo psom, medzi ludi nie
Mňa by odradili tie gramatické chyby v texte. Keď mne príde akákoľvek správa s toľkými chybami, hneď si pomyslím, že ten na druhej strane je trochu jednoduchší a mne to vadí.
Hlavne prestaň fajčiť trávu, až potom niekoho hľadaj...
Kamarát to že si zakúrim raz za čas pri serialy, alebo keď idem do lesa zo psom je úplne ok, ja som založil diskusiu aby som sa porozpraval nie aby ma niekto menil, btw vieš koľko je alkoholikov a majú priateľky?😄 ...
Kamarát to že si zakúrim raz za čas pri serialy, alebo keď idem do lesa zo psom je úplne ok, ja som založil diskusiu aby som sa porozpraval nie aby ma niekto menil, btw vieš koľko je alkoholikov a majú priateľky?😄 ...
@boris294 v lese asi tazko stretnes nejaku zenu, z ktorej by casom mohla byt priatelka, snubenica, manzelka a matka tvojich deti. Takze bez zmeny u teba to nepojde. Treba chodit tam kde su ludia, nie tam kde su srny a medvede.
Sice nie si alkoholik, ale fetak ano, aj ked si budes nahovarat, ze len rekreacny, tak si. Priznaj si to.
Mňa by odradili tie gramatické chyby v texte. Keď mne príde akákoľvek správa s toľkými chybami, hneď si pomyslím, že ten na druhej strane je trochu jednoduchší a mne to vadí.
@anonym_68c2ab no ja som trošku jednoduchší :D možno ma každý v živote iné priority, niekoho zaujímajú dlžne a čiarky, iného zasa či sú jeho zvieratá spokojné a nakrmene
@boris294 pre teba by bola vhodná taká dedinska dievčina.
Otázne je či keď budeš mať ženu, budeš ďalej chodiť na turnusy
@zmrzlinka2021 tak mam gazdovstvo, a moja vízia do budúcna je žiť poskromne a spokojne z neho a z prebytkov, ja sa nenahanam za peniazmi, to som si už v živote zažil a nikdy viac... .
@boris294 v lese asi tazko stretnes nejaku zenu, z ktorej by casom mohla byt priatelka, snubenica, manzelka a matka tvojich deti. Takze bez zmeny u teba to nepojde. Treba chodit tam kde su ludia, nie tam kde su srny a medvede.
Sice nie si alkoholik, ale fetak ano, aj ked si budes nahovarat, ze len rekreacny, tak si. Priznaj si to.
@anonym_b7d39c je to tvoj názor, niekto sa ide piatok spiť, ja idem zo psom do hôr nabrať sliepkam žihlavu a zakuriť si :D feťakov som poznal a toto môže napisať iba človek ktorý prešiel v živote veľmi kratku duchovnú cestu ... .
@boris294 Ahoj, tvoj príspevok znie veľmi úprimne a ver, že v tom zďaleka nie si sám. Prejsť si zmenou životného štýlu, nepiť a radšej budovať niečo vlastné na záhrade je v 27 rokoch skvelá vec, aj keď to dočasne prinesie samotu.
Problém určite nie je v tom, ako vyzeráš alebo že chováš kačky – pre mnohé baby je chlap, ktorý vie pracovať, má vzťah k prírode, nechidí pijúci každý piatok do nemoty a má rád zvieratá, obrovská výhra. Otázka skôr je, kde ťa tá správna baba má možnosť stretnúť, keď si na turnusoch a doma väčšinu času tráviš na dvore alebo pri seriáli.
Skús sa na to pozrieť z druhej strany: Čo vieš žene ponúknuť a aká by mala byť? Ak hľadáš niekoho na výlety a gazdovanie, nezmeníš to zo dňa na deň, ale pomôže malé otvorenie sa svetu. Skús napríklad tematické skupiny na sociálnych sieťach (sebestačnosť, turisika so psom, chovateľstvo), psíčkarské komunity vo vašom okolí, alebo lokálne turistické akcie. Nemusíš chodiť po baroch. Stačí začať chodiť na miesta, kde sa prirodzene vyskytujú ľudia, s ktorými by si sa mal o čom porozprávať. Proste si nájdi novú partiu. Nečakaj, že ťa niekto vyhľadá, nie si maják. A nemal si takto verejne písať o húlení 🙏😁 to nebol dobrý ťah. Ešte stále je u nás marihuana nelegálna.
Keď píšeš že chováš hydinu chodíš aj na nejaké výstavy? Tam by si mohol stretnúť baby s rovnkou záľubou,alebo na fb sú rôzne skupiny chovateľov tak skús tam nájsť spriaznenú dušu.
A hej mam ísť v pláne na agrokomplex v októbri, ale nakupovať a nie vystavovať 🙂 neviem no, asi chodím ozaj malo medzi ludi ale keď ja nemám záujem chodiť medzi ludi, ja ľudí moc nemusim
@zmrzlinka2021 tak mam gazdovstvo, a moja vízia do budúcna je žiť poskromne a spokojne z neho a z prebytkov, ja sa nenahanam za peniazmi, to som si už v živote zažil a nikdy viac... .
@boris294 budes to mat tazke. Velka vacsina dievcat a zien ma inu predstavu o buducnosti ako zit poskromne z gazdovstva
@anonym_b7d39c je to tvoj názor, niekto sa ide piatok spiť, ja idem zo psom do hôr nabrať sliepkam žihlavu a zakuriť si :D feťakov som poznal a toto môže napisať iba človek ktorý prešiel v živote veľmi kratku duchovnú cestu ... .
@boris294 este raz ti napisem: V lese s velkou pravdepodobnostou nestretnes buducu matku svojich deti. Buduca matka tvojich deti chodi mozno do kostola, do spevokolu, do obecnej kniznice. Nikto ti nekaze chodit sa v piatok ozierat. A na marisku ziadnu do lesa nenalakas. Ked aj nejaku stretnes na autobusovej zastavke alebo pred miestnou Jednotou a hodis s nou rec, moze to mat celkom slubny priebeh az do chvile ked by prisla rec na marisku. Vtedy kazda rozumna zena hodi spiatocku.
@crazy_cat_lady chodievam často do lesa na vychadzky zo psom, medzi ludi nie
@boris294 no v lese sa ale asi tazko zoznamis.., rovnako aj s tvojimi zalubami na dvore..
@boris294 akoze nevyzeras zle, ale spravila by som mensie úpravy. Hlavne ked zahlasis ze rad farmáris v tejto dobe na toto zenu nezbalíš. Je to fakt. Baby letia aj na dobre oblecenie.
@lindayaaa vieš to je presne to čo nechcem, robiť zo seba niečo čo niesom, nakúpiť si drahé handry a robiť zo seba čava na kávičke 🙂 a dovoliť si to môžem i keď chovám kačice :D
@lindayaaa no ja mam rad veľké veci, možno preto že meriam 198cm a mam cca 115kg je to tak že sa vo veľkých veciach citim prijemne hmm
@boris294 ved tak vidis mozno aj to je ten problem. Trochu vyjsť z komfortnej zóny. Ako aj zeny radsej sa pozrieš za upravenou ako nejakou rozgajdanou,neupravenou. Takze tu mas to preco si nenájdeš priateľku, bud si to zoberieš k srdcu tuto uprimnu radu. Alebo nie. Vyber je na tebe. Chcel si vediet cim to je mas prvy dôvod. A nie nie som nejaka povrchna ale úprimná. A aj sebakritická.
@boris294 Bráško, poj sem, počúvaj, poj bližšie. Povieme si to na rovinu jak normálni chlapi. Tuto kačice s ich handrami a knižnicami nevedia o čom hovoria.
Všetci by sme chceli také pekné frajerky, ja viem. Len vidíš jak to je kadejaké zoznamy požiadaviek a neviem čo to ešte chce. Tak to zrobíme... dojdeš na agrokomplex ale vykašleš sa na voláke vymódené pipiny. Vystriehneš si sympatickú baculi čo predáva volačo a povedz jej jaké máš kačky. Normálne ju tam ohuruj a vypýtaj si nejaký kontakt. Bam máš frajerku.
Keby som bola mladšia a nefajcil by si trávu,tak by si bol fajn celkom
Mne sa páčia takí muži na prírodu a čo nie sú komplikovaní
Ani nevyzeras zle
Treba viac skúšať a medzi ľudí
Hlavne si mladý,tak máš šance veľmi vysoké
Len aby si nezobral za každú cenu hocičo 🙂
Chovas kacky, sliepky a chodis na turnusy. Kto sa ti vtedy stara o gazdovstvo?
@boris294 nechcem ťa sklamať, ale asi potrebuješ niečo zmeniť, keď to, čo robíš teraz, nefunguje...

Chodievas von, socializovat sa?