icon

Zdieľajte svoje skúsenosti s ťažkými diagnózami

13. mar 2026
Strana
z2
michaeladobisova
Autor odpoveď zmazal
michaeladobisova
16. mar 2026

chcem požiadať týmto o pomoc ,brat by potreboval na rehabilitáciu peniaze . Je mlady a v 47 rokoch dostat mozgovu poražku .... Tak isto na vozík a kúpele . Vozík mu dali veľmi zlý , on tým že je postihnutý na celú jednu stranu a na druhej strane nevidí na oko, by potreboval elektrický vozík ... Niekomu schváli poisťovňa niekomu nie ....Z kúpeľňou došlo vyrozumenie že ho tam nezoberú hoci tam v Kovačovej majú aj ľudí po mozgovej poražke. Ja som kontaktovala aj jednu organizáciu po mozgovej porážke 2x oni sa mi neozvali vobec ...Dnes som kontaktovala ďalších oni sa zaoberajú len deťmi .. a ďalší dospelými ale nie po mozgovej porážke ..Brat má 47 rokov , otec je tiež po mozgovej príhode , a teraz má rakovinu na pľúcach ...Rodičia sú zúfalí lebo sú starý a čo s ním bude .... Najlepšie by bolo jednotlivci sponzori ktorý by mu pomohli . Tie cievy čo má ucpane jednu má 100 percent a druhú na 50 percent .Keď sa to stalo , ani nevedel čo sa stalo a ani kde je ... U My sme celkovo smoliari ... ĎakujemMiša

michaeladobisova
16. mar 2026

⚫⚫⚫Pokrač. dobry den , vlastne viem hladame vsetky možne spôsoby . No nič , ľudia okolo mňa proste povedia že nemúžu pomocť .Je doba že už nikto nikomu , a pre nikoho nič ....😘😘😘😘😘😘😘 naši sú zufalí .Pomohol by skôr donor donori to je označnie pre jednotlivca ...Aj ked som oslovila jedneho povedalže sa zameriava na deti aj ked verejnosť vie že to tak nie je ... Ja viem že rehabilitácia , kúpele komora že je to hrozne drahe , z aktívneho mladeho uža je troska .... Ak by ste o niekom vedeli dajte mi prosim vedieť Dakujem zo srdca Misa .

romanovic
17. mar 2026
@michaeladobisova

⚫⚫⚫Pokrač. dobry den , vlastne viem hladame vsetky možne spôsoby . No nič , ľudia okolo mňa proste povedia že nemúžu pomocť .Je doba že už nikto nikomu , a pre nikoho nič ....😘😘😘😘😘😘😘 naši sú zufalí .Pomohol by skôr donor donori to je označnie pre jednotlivca ...Aj ked som oslovila jedneho povedalže sa zameriava na deti aj ked verejnosť vie že to tak nie je ... Ja viem že rehabilitácia , kúpele komora že je to hrozne drahe , z aktívneho mladeho uža je troska .... Ak by ste o niekom vedeli dajte mi prosim vedieť Dakujem zo srdca Misa .

@michaeladobisova skuste Donio. Tu ma zial vela ludi zlu skusenost, tak neviem ci budes uspesna. Tiez bude lepsie,vak si zalozis vlastnu temu v prislusnej sekcii.

Strana
z2