Zonrel mi manzel
Ahojte
Prosim ako sa vyrocnat zo straty manzela ? Je to velmi cerstve a mam pocit ze sa zadusim
Mal 60 rokov clovek ktory bol pri sile kondicii staral sa ako o svoje telo aj dusu,neliecil sa na nic nikdy sa na nic nestazoval lekarske prehliadky vsetko ok
Miloval bicykle,auta a vedel si ten zivot uzivat proste zil ho bol uz dedom vnucky a vnuka a aj patricne si ten starus dedo uzival a zrazu pride den a koniec
Po 30 rokoch spolocneho zivota kde bolo aj dobreho aj zleho sme zvladali sa s rym vysporiadat a mali sme jeden druheho teraz ma opustil a ja akoby stratila samu seba
Prislo to nevakane nahle na bicykli ked siel od priatelov z opekacky na bicykli dostal infarkt
A ja neviem ako sa mam s tou stratou vyrovnat boli to dusi ma to mam lexauriny na upokojenie iba placem a zivot ma nebavi deti 24,14 rodina vsetci pomahaju ako mozu ale ja citim ze toto nedam uz pred 5 mesiacmi som pochovala tatina este s tym som sa nevyrovnala a v kratkej dobe aj manzela boli to moji dolezity chlapy v zivote .citim ze neunesiem tu tarchu nejem nespim a iba sa pytam preco
Úprimnú sústrasť.
Ja som kvôli smrti musela vyhľadať odborníka, moje telo začalo zlyhávať 😔
@andreasko uplne ta chapem. pomoze psychologo/psychiater. prezila som podobne straty :( otazky preco budu trvat par rokov dokym ako tak bolest neutlmi. velmi mi je luto tvojej straty :( take nepochopitelne pripady a nahody v zivote, znama tak prisla o 49r muza pri televizore zomrel, zdravy sportovec. nechapem, a nikdy nepochopime, na zaklade coho sa deju tieto udalosti, preco prave nam, preco prave oni :( asi ti sem napisu dake veriacie, ty si veriacia? zevraj oni to lepsie chapu :( minimalne co tu citam, veriaciesa ''lahsie'' vyrovnavaju so stratou, oni si to vedia okolo viery vysvetlit a ''zaobalit''
je dobre, ze mas deticky, obklopuj sa s nimi co najviac, na druhu stranu co najviac plac, a kric. nedus to sebe, lexuarin je navykovy takze nieco ine by bolo na mieste, ine lieky.
prajem ti vela sil. viem, ze tu je kazde slovo marne, viem, ze vsetko citas cez zahmlene oci, ubolene od placu, :( ale urcite v sebe nedus zial..vsetko chce cas :((((((❤❤❤
Úprimnú sústrasť😪. Musíš sa s tým naučiť žiť aj s pomocou odborníkov. Život ide ďalej, rodina ťa potrebuje. Chce to čas. Možno ťa v živote ešte niečo pekné čaká. Mám známu, ktorá ovdovela pred 50tkou, jej manžel bol o dosť starší, ešte sa dokázala zaľúbiť a teraz žije opäť šťastne. Prajem veľa síl ❤️🍀
Prijmi moju úprimnú sústrasť. Je mi to ľúto. Môj kamarát dostal pred pol rokom tiež masívny infarkt na bicykli, mal 45 rokov. Viem, čo je to stratiť lásku svojho života. Je to ťažké. Treba ísť len krok po kroku, deň po dni. Plakať, hnevať sa, smútiť. Všetkými fázami si musíš prejsť. Držím prsty. Ľudia ťa tu ešte potrebujú.
@andreasko úprimnú sústrasť. Takéto odchody náhle sú najťažšie, ak je človek chorý v zlom stave človek s tým ráta a nejako sa zmieri, ale takto z jasného neba...
Každopádne odchody chlapov okolo 60tky sú bežné, je ich plno, tak to býva že žena prežije chlapa aj o 10-20 rokov, nebudeš sama vdova-takých žien je plno, treba sa naučiť žiť bez muža a tešiť z detí. Prehnané prežívanie a ľutovanie ti privodí akurát nejaké choroby a muža ti nevráti.

Máš 14r syna. Prišiel o ocka. Preto tú ťarchu musíš uniesť.
30r spolu? Dostala si od života viac ako väčšia polovica ľudí na tomto svete. Málo kto môže povedať, že mal 30r milujúceho muža po boku. Nesmieš sa opustiť, musíš žiť kvôli deťom a kvôli vnúčatám.
Časom si zvykneš žiť s tou bolesťou, ver mi! Chvíľu to potrvá