Aj zvieratá sú príroda
Však viete kam mierim.
Zabíjanie zvierat je čin proti prírode.
@viestta
zabila si zivu bytost a to len tak z rozmaru, nie z nevyhnutnosti. Ako by sa ti pacilo kebyze pride na Zem nejaky obor a buchne ta kyjakom po hlave, tiez len tak z rozmaru, zo zabavy ? 🤔
@anonym_fffd5e z rozmaru? Vsak mi lozila po stole, na ktorom jedavame a kto vie, kde lozila pred tym...
A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno. Budem zachlostena a nebudem mat cim rozmyslat o tom, ci to bolo z nevyhnutnosti alebo to spravil len tak z rozmaru.
Na svoju obranu uvediem, ze telo nebohej muchy som zodpvedne vratila do kolobehu zivin v prirode a so vsekymi poctami skoncilo vo vedierku na komostovaelny odpad . 😉
@anonymnyuzivatel starať sa o postihnutých ľudí je proti prírode teda tiež.
V prírode by ich matka nechalala umrieť hneď po narodení.
@anonym_fffd5e z rozmaru? Vsak mi lozila po stole, na ktorom jedavame a kto vie, kde lozila pred tym...
A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno. Budem zachlostena a nebudem mat cim rozmyslat o tom, ci to bolo z nevyhnutnosti alebo to spravil len tak z rozmaru.
Na svoju obranu uvediem, ze telo nebohej muchy som zodpvedne vratila do kolobehu zivin v prirode a so vsekymi poctami skoncilo vo vedierku na komostovaelny odpad . 😉
@viestta ja som si tak "chovala" križiaka (pavúka) v pivnici,bo tam veľa múch nebolo 🤭. Chytala som mu muchy a hádzala na pavučinu, fungovalo to, vybehnú a už ju obaľoval 😁.
@viestta
"A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno."
A bude ti jedno aj to či ta len tak zaslochtí alebo nechá nažive ?
to su perly teda: jeden pomyleny ezoterik co okolo prirodnych vied nesiel ani oklukou (Individuálna duša musí prejsť 8 400 000 živočíšnymi formami než dostane ľudské telo), dalsi nedokaze pochopit, ze uvahy o spravodlivosti po smrti su tak trochu od veci. Ale korunu tomu dava nazov temy: Aj zvierata su priroda...wau, kto by to bol povedal. Autor, predstav si taku hrozu, ze priroda je cely vesmir.

@anonymnyuzivatel mravce som nepocitala, ale dnes som uplne cielene zabila muchu. A teraz co? Mala som ju slusne poziadat aby opustila kuchynu a nelozila mi po stole? A keby sa z tej kuchyne nepobrala co by som mala robit dalej?
@viestta
zabila si zivu bytost a to len tak z rozmaru, nie z nevyhnutnosti. Ako by sa ti pacilo kebyze pride na Zem nejaky obor a buchne ta kyjakom po hlave, tiez len tak z rozmaru, zo zabavy ? 🤔