icon

Aj zvieratá sú príroda

anonymnyuzivatel
19. okt 2025

Však viete kam mierim.

Zabíjanie zvierat je čin proti prírode.

Strana
z3
anonym_fffd5e
19. okt 2025
@viestta

@anonymnyuzivatel mravce som nepocitala, ale dnes som uplne cielene zabila muchu. A teraz co? Mala som ju slusne poziadat aby opustila kuchynu a nelozila mi po stole? A keby sa z tej kuchyne nepobrala co by som mala robit dalej?

@viestta
zabila si zivu bytost a to len tak z rozmaru, nie z nevyhnutnosti. Ako by sa ti pacilo kebyze pride na Zem nejaky obor a buchne ta kyjakom po hlave, tiez len tak z rozmaru, zo zabavy ? 🤔

viestta
20. okt 2025
@anonym_fffd5e

@viestta
zabila si zivu bytost a to len tak z rozmaru, nie z nevyhnutnosti. Ako by sa ti pacilo kebyze pride na Zem nejaky obor a buchne ta kyjakom po hlave, tiez len tak z rozmaru, zo zabavy ? 🤔

@anonym_fffd5e z rozmaru? Vsak mi lozila po stole, na ktorom jedavame a kto vie, kde lozila pred tym...
A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno. Budem zachlostena a nebudem mat cim rozmyslat o tom, ci to bolo z nevyhnutnosti alebo to spravil len tak z rozmaru.
Na svoju obranu uvediem, ze telo nebohej muchy som zodpvedne vratila do kolobehu zivin v prirode a so vsekymi poctami skoncilo vo vedierku na komostovaelny odpad . 😉

misanthropicdann
20. okt 2025

@anonymnyuzivatel starať sa o postihnutých ľudí je proti prírode teda tiež.
V prírode by ich matka nechalala umrieť hneď po narodení.

zuzanita1609
20. okt 2025
@viestta

@anonym_fffd5e z rozmaru? Vsak mi lozila po stole, na ktorom jedavame a kto vie, kde lozila pred tym...
A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno. Budem zachlostena a nebudem mat cim rozmyslat o tom, ci to bolo z nevyhnutnosti alebo to spravil len tak z rozmaru.
Na svoju obranu uvediem, ze telo nebohej muchy som zodpvedne vratila do kolobehu zivin v prirode a so vsekymi poctami skoncilo vo vedierku na komostovaelny odpad . 😉

@viestta ja som si tak "chovala" križiaka (pavúka) v pivnici,bo tam veľa múch nebolo 🤭. Chytala som mu muchy a hádzala na pavučinu, fungovalo to, vybehnú a už ju obaľoval 😁.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_fffd5e
20. okt 2025
@viestta

@viestta
"A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno."
A bude ti jedno aj to či ta len tak zaslochtí alebo nechá nažive ?

muzula
20. okt 2025

to su perly teda: jeden pomyleny ezoterik co okolo prirodnych vied nesiel ani oklukou (Individuálna duša musí prejsť 8 400 000 živočíšnymi formami než dostane ľudské telo), dalsi nedokaze pochopit, ze uvahy o spravodlivosti po smrti su tak trochu od veci. Ale korunu tomu dava nazov temy: Aj zvierata su priroda...wau, kto by to bol povedal. Autor, predstav si taku hrozu, ze priroda je cely vesmir.

ibatanecnica
20. okt 2025
@tundra

@ibatanecnica "Zabi bobra,zachranis strom"😂

@tundra 😆

viestta
20. okt 2025
@anonym_fffd5e

@viestta
"A ked ma zachlosti nejaky prerasteny mimozemstan, tak ver, potom mi to uz bude uplne a celkom jedno."
A bude ti jedno aj to či ta len tak zaslochtí alebo nechá nažive ?

@anonym_fffd5e ked budem zachlostena uz mi to bude uplne a celkom jedno

Strana
z3