Koľko vás stoja služby za odpad? Nečakané poplatky.
Ahojte,ktorým vážia odpad koľko platíte? Nám teraz došlo len 360€ za smeti🤨🤨a ešte dosť nepekný odkaz od pani nech sa LASKAVO naučíme triediť,že nám to odporúča,pritom keby sa pozrela každý mesiac máme minimálne 5 balíkov kartónov a 5 plastov,vždy sme platili tak do 200€ preto som z toho šokovaná že len smeti máme 360,odkedy je mala tak tam dávame plienky a to nám tiež dosť spraví,napadlo ma keby si vypytam mesačný výpis ako to vážia musia mi ho dať? Nejde mi to do hlavy keď tak moc platíme koľkokrát som aj mesiac(minimálne 2x do roka) u rodicov čo je smetiak prázdny🤨
bývame v byte a 44€ na osobu ty asi v dome .... neviem či sa to nejak inak posudzuje dom a byt...
@mimaapeto no áno v dome,keď to bolo na osobu bolo fajn tuším 60€ a takto to je nehorázna suma
bývame tiež v byte a cca 65e na osobu...
@zuzacka16 toľko sme aj my platili na dome,pokiaľ nezačali vazit teraz pod 200 nejdeme🥴
Krajské mesto na Z SVK - byt (nie dom) a platíme 75 € za osobu.
@zuzacka16 toľko sme aj my platili na dome,pokiaľ nezačali vazit teraz pod 200 nejdeme🥴
@anonym_autor nechápem, kde to vážia?
My máme tiež 70 na osobu
@anonym_autor nechápem, kde to vážia?
My máme tiež 70 na osobu
@glorikarebeka ako kde myslíš mesto ?
@anonym_autor nauč sa triediť,u nás ani vrecia s odpadom neodvezú,keď vidia,že je zle potriedené
@anonym_autor nauč sa triediť,u nás ani vrecia s odpadom neodvezú,keď vidia,že je zle potriedené
@anonym_26cff3 Ved ja triedim Ved to hore pisem že každý mesiac máme 5 balíkov kartónu aj plastov😀
predsa smetiarske auto váži nádobu
@anonym_26cff3 Ved ja triedim Ved to hore pisem že každý mesiac máme 5 balíkov kartónu aj plastov😀
@anonym_autor a ostatné? Sklo? Kov? Bio? Čo všetko hádžeš do komunálu? prečo si sa neopýtala,ČO triediš zle?
@anonym_autor to asi robia tie plienky, aj keď zvyšok triedite. My platíme paušálne v dome cca 40 euro na osobu, smeti nám zatiaľ nevážia
@anonym_autor a ostatné? Sklo? Kov? Bio? Čo všetko hádžeš do komunálu? prečo si sa neopýtala,ČO triediš zle?
@anonym_26cff3 z tohto všetkého používam len bio😆a hej keby máme bio odpad triedim aj ten ale nemám to kde vyhadzovať
@anonym_26cff3 z tohto všetkého používam len bio😆a hej keby máme bio odpad triedim aj ten ale nemám to kde vyhadzovať
@anonym_autor bývaš v rodinnom dome,nemáte kompost?
A kam vyhadzuješ sklo a kovy a ostatné veci?Elektroodpad,handry....
@mimaapeto no áno v dome,keď to bolo na osobu bolo fajn tuším 60€ a takto to je nehorázna suma
@anonym_autor za nás 4roch 30-40€ za rok. Jeden odvoz je za 5€ nám stačí každý druhý mesiac keďže separujeme
Nemáte smetiak na plienky? Niekde už sú. Opýtaj sa čo triediš zle.
@januska12323 nemáme už som zisťovala:/
@anonym_autor bývaš v rodinnom dome,nemáte kompost?
A kam vyhadzuješ sklo a kovy a ostatné veci?Elektroodpad,handry....
@anonym_26cff3 nie nemáme kompost,máme veľmi malú záhradu😆sklo nádoby dávam rodičom na zaváranie,výživy,nič kovové nepoužívame,bordel zdvora ako aj trava ide na zberný dvor,
@anonym_26cff3 nie nemáme kompost,máme veľmi malú záhradu😆sklo nádoby dávam rodičom na zaváranie,výživy,nič kovové nepoužívame,bordel zdvora ako aj trava ide na zberný dvor,
@anonym_autor veď kompost môžeš mať 1,5x1,5 metra, to ti až tak veľa miesta v záhrade nezaberie. Nemať v rd kompost je teda na zamyslenie, toto napravte.
@anonym_autor akú máte v obci Úroveň triedenia komunálnych odpadov 2025?
My máme 44% a na osobu platíme 45€
V byte platíme 50/os.Vsetko poctivo triedime/s výnimkou výnimiek/Prvú polovicu svojho života som prežila v rodinnom dome.Tam také čosi, ako nádoba na bioodpad nebola potrebná, lebo v odľahlom kúte zadného dvora bolo kompostovisko,kde sa ukladal odpad z kuchyne aj vypleta burina zo záhrady a pokosena tráva, ak ju nevzal sused pre zajace.Vdaka kompostovisku sme mali kvalitnú čiernu zeminu pre kvety a priesady
Inak aj nam idu zaviest ten system, ze budeme platit podla vahy, no ohradili sa ludia ktori maju deti a ztp ludi s plienkami, ze nech to nejako premyslia lebo im naskacu vysoke sumy. Zase suseda sa vytesuje na ten system, ze bude skladovat odpadky na balkone a usetri. Tak som zvedava co to bude ked to zavedu
Ako nemate kov? Ved mas napr jogurt - tak hned mas plast + kovove viecko. A x milion dalsich veci.. aj ked niekde do plastu sa dava kov, aspon my tak mame v rozpise, ze do zlteho vreca ide kov, plasty atd. Tam je toho vela popisaneho
V dome svokra platia 100e na rok, 1x za 2 týždne 120l kôš... východ...a my v byte 71e na osobu v byte. Separujeme a aj tak ostatní veľmi nie, čo nám to pomôže?

bývame v byte a 44€ na osobu ty asi v dome .... neviem či sa to nejak inak posudzuje dom a byt...