icon

Saharský piesok nad Slovenskom: Vetrať miestnosti alebo nie?

stelly652
Včera o 19:25

Ahojte ľudia neviem či ste sa dopočuli o tom,že ma nas zasiahnuť saharsky piesok,ale už ho mame nad nami a ja sa vás chcem opýtať keď je Saharsky piesok mam vetrať či ne vy si vetráte miestnosti ak je vonku piesok?....dneska som bol sam sa prejsť a áno cítim v hrdle také sucho a škrabanie a nad lesami nevidno ešte že by bol les zasypaný saharskym pieskom,ale citit to....ako je to u vás???.....

Strana
z2
anonym_71f632
Včera o 21:16
@sara07

však saharsky piesok u nas byva každy rok, doteraz si ho ako zvladala či si o nom ani nevedela

@timea301196
@sara07 jooooj, dievčatá! Pozrite si profil, kto to píše a pochopíte.

sara07
Včera o 21:20
@anonym_71f632

@timea301196

@anonym_71f632 chápem, ja som tak zvyknuta že tu zakladaju len anonym diskusie že už ani nepozeram

chrobak7
Včera o 21:30
@anonym_71f632

@timea301196

@anonym_71f632 Veď hovorím, že druhý unbeholfen.

bluka2
Včera o 21:44

No 💩, co si myslis, že s tým pieskom takú vzdialenosť k tebe príde?
Väčšinou ten prach ide k nám do Dakaru a keď je horsi den (zriedkavo, ale teraz je to obdobie) tak sa radšej zdržujem doma, pustím čističku vzduchu, sledujem air visual appku alebo maska a umyť sa potom poriadne 🤪

euka210
Dnes o 00:08

@stelly652 no ja neviem...auto zaprasene uz bolo skor, manzel cely den robil po vonku, deti tiez a ani ja som nic nezvycajne necitila, takze som vetrala a aj vonku povesala. Nikdy sa kvoli tomu neobmedzujem, jedine ze auta mame spinave.

Strana
z2