icon

Smogová situácia

Včera o 17:41

Dobrý večer prajem je niekomu zle alebo máte niekto niečo stej smogovej situácie zevraj boli stoho strasne hlava

anonym_59aa75
Včera o 17:51

že smogová situácia omg

anonym_8ea808
Včera o 17:54

No ja neviem, ale u nás v Košiciach je celkom kritická situácia so smogom. A mne dnes naozaj išla prasknúť hlava. Hydratujem, pijem, zdravá strava, vitamíny a dnes koniec.

anonym_52f4bb
Včera o 18:15
@anonym_8ea808

No ja neviem, ale u nás v Košiciach je celkom kritická situácia so smogom. A mne dnes naozaj išla prasknúť hlava. Hydratujem, pijem, zdravá strava, vitamíny a dnes koniec.

@anonym_8ea808 som z Košíc už druhy deň mi praská Hlava lieky nepomohli je mi horšie a horšie, zajtra už snáď budem schopná ísť k lekárovi aspoň. Nevedela som ze to môže byť aj z toho

anonym_dbf3db
Včera o 18:17
@anonym_52f4bb

@anonym_8ea808 som z Košíc už druhy deň mi praská Hlava lieky nepomohli je mi horšie a horšie, zajtra už snáď budem schopná ísť k lekárovi aspoň. Nevedela som ze to môže byť aj z toho

@anonym_52f4bb ja behám po KE ako každý deň a nič mi nie je🤔

viestta
Včera o 19:46

V KE sa to uz zlepsuje, dnes som nevidela co dycham, vcera to bolo strasne, v Myslavskej doline to naozaj bolo vidiet, ze kuria kadecim. Mne to nerobi nic, este stale je to lepsie ako to co som videla v Belehrade

biba_18
Včera o 20:52

😏 nečítam správy tak ani neviem…