icon

Pracovné príležitosti v administratíve v okolí Zlatých Moraviec a Nitry

angie17
9. máj 2025

Prosim vas neviete o nejakej firme kd epotrebuju pracu v kancli alebo administrativu nieco na tento smer? v okoli zm alebo nr?

hankab
9. máj 2025

@angie17 veru neviem, a prepac mozno za zbytocny komentar, ale o administrativnu sa ludia biju a caka sa na nu v dlhom rade. Nemyslim, ze ti tu niekto da tip na nejaku dobru ponuku. A hlavne v tej oblasti (pochadzam odtial) idu take ponuky na dracku.

liusa82
9. máj 2025

no ako keby si nevedela že Zm to jedine tak po známosti lepšie fleky.Síce aj inde ale takto v okresných mestách jedine tak..Tiež som okolie Zm takže viem ako to tu chodí.To v Nitre skôr ak už.Ale tá Nitra ma inak prekvapuje že tam nevieš nič také nájsť lebo to je dosť velké mesto a príležitostí by tam malo byť

pe_mi
9. máj 2025

@angie17 veru, takéto fleky len po známosti ,potichučku.to keby človek vyhodí na internet, podľa mňa 100 žiadosti len za deň príde.
Ja som v administratíve ,tiež nikdy nehľadajú oficiálne.

angie17
autor
13. máj 2025
@pe_mi

@angie17 veru, takéto fleky len po známosti ,potichučku.to keby človek vyhodí na internet, podľa mňa 100 žiadosti len za deň príde.
Ja som v administratíve ,tiež nikdy nehľadajú oficiálne.

@pe_mi mam nahodne nejakej firme alebo tak pisat ci nepotrebuju? ci to je zbytocne

pe_mi
13. máj 2025
@angie17

@pe_mi mam nahodne nejakej firme alebo tak pisat ci nepotrebuju? ci to je zbytocne

@angie17 ja by som napr. napísala, na všeobecný email spoločnostiam, ktorý majú uvedený na strankach..lebo keď u nás hľadáme na pozíciu , tak v starých databázach si dohladavame.a obvolavame.
Podľa mňa za to nič nedáš.

angie17
autor
14. máj 2025
@pe_mi

@angie17 ja by som napr. napísala, na všeobecný email spoločnostiam, ktorý majú uvedený na strankach..lebo keď u nás hľadáme na pozíciu , tak v starých databázach si dohladavame.a obvolavame.
Podľa mňa za to nič nedáš.

@pe_mi ďakujem

zuzka1.
21. máj 2025

Tonex stavby hladaju na vypomoc do administrativy na 4 hodiny

domiklik
22. máj 2025

@angie17 aké máš znalosti, máš prax?

angie17
autor
22. máj 2025
@domiklik