icon

Vybavenie pasu v Zlatých Moravciach

19. jún 2025

Dobrý deň nájde sa tu niekto kto tam bol nedávno vybavovať idem a 2 deťmi ako to funguje objednať sa? Alebo môžem ráno prísť q to je všetko ďakujem..

janka_266
19. jún 2025

v moravciach, že býva celkom málo ľudí, tak by malo stačiť prísť, a ak máte dieťa pod 3 roky, tak si viete vziať lístok, že prednostne, ak aj jemu budete robiť doklady

autor
19. jún 2025

Áno idem robiť deťom malý ma 2 roky a dcera 6 rokov

danielahamar
19. jún 2025

Ja som bola pred 3tyzdnami, už je pas hotový a prišla som a hneď som aj išla s malym, neobjednana. Ale kolok som si kúpila ako prvý a až potom vytlačila kolok, aby som nemusela behať hore dole

domiklik
19. jún 2025

Treba si vytlačiť správny lístok a vezmú vás prednostne

maranco
19. jún 2025

Ak sa chceš objednať použiješ jednu rezerváciu, vyplníš svoje údaje a zvolíš možnosť "viac dokladov".
Tak na tú jednu rezerváciu vybavíš občianske preukazy deťom, pasy alebo aj sebe.

autor
19. jún 2025
@danielahamar

Ja som bola pred 3tyzdnami, už je pas hotový a prišla som a hneď som aj išla s malym, neobjednana. Ale kolok som si kúpila ako prvý a až potom vytlačila kolok, aby som nemusela behať hore dole

@danielahamar a bolo veľa ľudí? Moje menšie je dosť neposedne 😄 a dali ste si ten 30 dnovy? Lebo potrebujem ho mat do cca di 18jula už doma a neviem ci radšej nedať za tých 10dni

danielahamar
19. jún 2025

Nikto tam nebol okrem nas

maranco
1. júl 2025

Ako si dopadla bolo veľa ľudí? a nakoniec si dala 10 dňový alebo 30 dňový?

kalifka
1. júl 2025

kolega tam bol pred týždňom, lebo v Nitre nemal šancu a tak skúsil Moravce, behom pár minút celá rodina vybavila pasy.

autor
1. júl 2025
@kalifka

kolega tam bol pred týždňom, lebo v Nitre nemal šancu a tak skúsil Moravce, behom pár minút celá rodina vybavila pasy.

@kalifka áno ďakujem, dnes mi už prišla správa ze si ho môžem vyzdvihnúť. A včera sme tam prepisali auto za 10minut.. 😃 takže odporúčam ZM..

autor
1. júl 2025
@maranco

@maranco dala som 10dnovy.. a boli sme vybavený hneď keď vytlačila lístok... kedze mam 2rocneho .. cca 15minut

autor
1. júl 2025
@maranco

@maranco keďže som.vybavovala 2 deti. A pani na info mi vytlačila všetko aj kolky aj poradové cislo