Ako získať kupón na Shein?
Ahojte viete mi poradiť ako získať nejaký kupón? Vôbec mi neposielajú...
@anonym_autor tam je to skôr o tom, že čím viac nakupuješ, tým viac a častejšie ich budeš mať. Ja mám v appke nové kupóny každú chvíľu a to mi často aj expirujú, lebo nemám šancu ich využiť. V appke si vieš pozrieť na svojom konte na akom "leveli" si a podla toho sú aj výhody ako kupóny, doručenie zdarma vždy a pod. Pokiaľ si napr S1 ,tak tam tých kupónov veľmi veľa nečakaj... tu máš na porovnanie S1 a S3, všetky výhody začínajú az v 2.leveli
@anonym_autor tam je to skôr o tom, že čím viac nakupuješ, tým viac a častejšie ich budeš mať. Ja mám v appke nové kupóny každú chvíľu a to mi často aj expirujú, lebo nemám šancu ich využiť. V appke si vieš pozrieť na svojom konte na akom "leveli" si a podla toho sú aj výhody ako kupóny, doručenie zdarma vždy a pod. Pokiaľ si napr S1 ,tak tam tých kupónov veľmi veľa nečakaj... tu máš na porovnanie S1 a S3, všetky výhody začínajú az v 2.leveli
@veronikah96 zdravím shein je fajn ale vadí mi že to nedávajú do boxu len kuriér to nosí
Dá sa to nejak zmeniť alebo vyriešiť ? Box alebo výdajne miesto by bolo fajn tak ako má temu
@veronikah96 zdravím shein je fajn ale vadí mi že to nedávajú do boxu len kuriér to nosí
Dá sa to nejak zmeniť alebo vyriešiť ? Box alebo výdajne miesto by bolo fajn tak ako má temu
@bbwwoman aj mne by viac vyhovovalo keby sa to dalo dať do boxu, ale pokiaľ viem, nedá sa to nijako nastaviť, tak isto ako AliExpress. Ja mám akurát fajn to, že nám tu stále chodí rovnaký milý a fakt ochotný kuriér a keď ho poprosím alebo náhodou nedvihnem telefón, automaticky mi to dáva na najbližšie odberné miesto. Škoda, že SPS čo doručuje Shein objednávky už nespolupracuje s alzaboxmi, vtedy to bolo najlepšie a balík sa dal dať aj do alzaboxu po dohode s kuriérom.

Dobrá otázka a ja ich dostávam habadej ale nepýtaj sa ako. Len žiaľ ja ti poslať nemôžem keďže na sk nie je platná