icon

Má niekto zľavový kupón Dr.Max?

alan1234
11. máj 2026

nema niekto a nepotrebuje?? Dakujen

svetlusska
•
11. máj 2026

@alan1234 môže byť tento? Do správy pošlem kod.

anonym_5de973
•
11. máj 2026
@svetlusska

@alan1234 môže byť tento? Do správy pošlem kod.

@svetlusska chces mieco co ma iba dr. Max? ...dr. Max je tak drahy, ze nakupis lacnejsie online v inych lekarnach aj bez zlavovych kuponov...

svetlusska
•
11. máj 2026
@anonym_5de973

@svetlusska chces mieco co ma iba dr. Max? ...dr. Max je tak drahy, ze nakupis lacnejsie online v inych lekarnach aj bez zlavovych kuponov...

@anonym_5de973 ja nie.. ja mam iba kod do dr. Max ale nepotrebujem odtiaľ nič.autorka sa pýtala, ja som odpovedala

petamich
•
11. máj 2026

Ale iba na ich vyrobky

Pekne narodeniny. Vas kod 8889963 na 20 % zlavu na vsetky produkty nasich znaciek. Mozne kombinovat s akciou 2+1 zadarmo. Plati 14 dni. bit.ly/darcek-k-sviatku

romino
•
12. máj 2026
@anonym_5de973

@anonym_5de973 presne. Akonahle nejaka takato siet ponuka len tak kupony ... je to signal na to, ze su v zaklade drahsi. Cisto len marketingovy tah.
"najlepsie" tie kombinacie .. ze vdaka karte supermarketu XY ci nakupu tam .. nasledne zlava v lekarni/cestovke XYZ ... .jasne, len tak si budu odkrajovat zo svojvo zisku pre modre oci 🙂

misienka123
•
12. máj 2026
@anonym_5de973

@anonym_5de973 kde napríklad keď vieš poradiť prosím?ja u nich tie výživové doplnky kupujem a mne prídu lacne ,b komplex 120 tbl za 7 eur,vit.C tiež lacné,aj Magnesium

lucky_k
•
12. máj 2026
@misienka123

@anonym_5de973 kde napríklad keď vieš poradiť prosím?ja u nich tie výživové doplnky kupujem a mne prídu lacne ,b komplex 120 tbl za 7 eur,vit.C tiež lacné,aj Magnesium

@misienka123 najlekaren.eu, etabletka.sk...skus hodit do googlu co hladas a vyhodi ti moznosti....