Máte aktuálne zľavové kódy na Booking?
@123467 cca.pred dvoma tyzdnami som riesil rezervaciu,mal som zlavu 10% genius,nakoniec som rezervoval na priamo,pobyt bol o viac,ako 100€ lacnejsi,nez cena na bookingu.Pozri viac hotelov.Dakujem za ❤️.
@tundra aj ja dakujem, skusim nieco najst. Maju inak sialene rozdielne ceny na roznych portaloch🤷♀️ zavolam priamo a uvidime 🙂
@123467 klasicke booking kody koncia, tam uz budu viazane na dane konto alebo email, neviem presne a tym padom uz Ti ho nikto nevie posunut.
@muchotrafka298 nedavno som posuvala tu jednej pani, tak som myslela, ze to je stale tak 🙂
@muchotrafka298 nedavno som posuvala tu jednej pani, tak som myslela, ze to je stale tak 🙂
@123467 neviem dokedy sa to bude dat posuvat, ale uz to bolo avizovane v roznych cestovatelskych skupinach, ze tie kody sa uz nebudu dat pouzivat inym clovekom ako tym, co to dostane.
@123467 neviem dokedy sa to bude dat posuvat, ale uz to bolo avizovane v roznych cestovatelskych skupinach, ze tie kody sa uz nebudu dat pouzivat inym clovekom ako tym, co to dostane.
@muchotrafka298 to som nevedela, dakujem za info. Je to vsak skoda, nakolko si tak vedeli ludia vzajomne pomoct 🙂
@muchotrafka298 to som nevedela, dakujem za info. Je to vsak skoda, nakolko si tak vedeli ludia vzajomne pomoct 🙂
@123467 ja som ten kod dostala iba jeden krat este pred par rokmi. Cize mne to ani nechybalo. A z mojej skusenosti napisem, ze velakrat aj s nejakym kodom cez booking ma vyslo ubytovanie viac ako napriamo, takze uz ho az tak nevyuzivam.
@123467 ja som ten kod dostala iba jeden krat este pred par rokmi. Cize mne to ani nechybalo. A z mojej skusenosti napisem, ze velakrat aj s nejakym kodom cez booking ma vyslo ubytovanie viac ako napriamo, takze uz ho az tak nevyuzivam.
@muchotrafka298 mne tiez prisiel vzdy, ked mi nebol treba😂… nasla som ubytovanie aj s kontaktom na majitela, tak som ho poriesila tiez takto 🙂

Skús na priamo,niekedy je pobyt lacnejsi,nez cez booking.