Máte skúsenosti so šetrením pomocou aplikácie Lidl Plus?
Ahojte, používam Lidl Plus len krátko a zaujíma ma, či sa vám reálne podarilo niečo ušetriť. Oplatí sa sledovať kupóny pravidelne? Naposledy som si aktivovala kupón pri nákupe nad 30 eur a neodpočítalo ho, čo som si všimla až doma. Ďakujem.
A precitala si si podmienky? niekedy su zakerne.Priklad s radlermi - minule pisem zenuske kup radlery mate ich radi a potom pozeram na ktore to plati a bolo ze Ten bez prichute a citron bez cukru( ta ista pkechovka len tam je 1 napis, no odsleduj to😁 vedia co robia) a na maracuju- mango ci aka
pri(ne😅)chut ... jasne ze nebrala tie jej nechutia. Niekedy môzes mat podmienku, ze nad istu sumu cely nakup.
A precitala si si podmienky? niekedy su zakerne.Priklad s radlermi - minule pisem zenuske kup radlery mate ich radi a potom pozeram na ktore to plati a bolo ze Ten bez prichute a citron bez cukru( ta ista pkechovka len tam je 1 napis, no odsleduj to😁 vedia co robia) a na maracuju- mango ci aka
pri(ne😅)chut ... jasne ze nebrala tie jej nechutia. Niekedy môzes mat podmienku, ze nad istu sumu cely nakup.
@hellwant Tak nečítala :-/ Možno tam bola nejaká mini podmienka, popravde ma to nasralo ... Len mne to už príde také vypočítavé z ich strany, tri podmienky ... kombinatorika ...
Ano, usetrim. Citam si poriadne, na co sa zlava aplikuje, neni to o ziadnom studovani, proste len sa lepsie pozeram. Nejake produkty som mala uplne zadarmo
sledujem to a ano, usetrila som nejake susne, ale realne nic moc... jeduje ma ale ked su tie kupony na napr. 10 E tak je to cele v milion riadkoch... kontrola bloku je uplne fiasko, pretoze tych riadkov je tam snad milion (robim vzdy tyzdnovy nakup pre 4). Stve ma casto aj to ze kupon je vo stvrtok a/alebo v sobotu.... Ja nemam po ruke lidl a chodim tam vacsinou vtedy ked su deti na kruzkoch v stredu a v piatok.
mne minule neodrátalo 6 eur a mala som teda nákup nad 60,lebo som tam mala fľašky a plechovky a záloha za to sa nepočíta do tej sumy,tak už mám poučenie,že si mám dávať pozor.
Tie kupóny veľakrát nevyužijem,lebo sú to veci,čo nekupujem.Ale využívam napr. 1+1 zadarmo alebo 2+1 zadarmo na tovar,čo kupujem.
Niekedy ušetrím viac,niekedy menej,niekedy nič....
@anonym_autor ja som mala raz stiahnutu tiez po pouziti nezobralo kupon, aplikaciu som potom vymazala potrebovala som ju len kvoli tomu jednemu kuponu, do Lidl chodim len ked musim a nemam inu moznost, nie som spokojna s kvalitou potravin takze ta aplikacia mi nechyba a nemyslim, zeby som nieco zavratne usetrila 😂 Aktualne uz vyse mesiaca som v nom nebola. Takze ak tam nechodis pravidelne tak sa neoplati.
Nam sa paci take to 3+1 a taketo, kedze sme velka rodina, tak si takto kupujeme kaisserky, croissanty, maslo do mrazaku.
Ja áno, mám zľavu itic, takže ušetrím dosť
Využívam kupóny. Mne to vždy ponúkne veci, ktoré kupujem častejšie, takže áno, ušetrila som nejaké drobné, ale koľko, to si nesledujem.
sledujem to a ano, usetrila som nejake susne, ale realne nic moc... jeduje ma ale ked su tie kupony na napr. 10 E tak je to cele v milion riadkoch... kontrola bloku je uplne fiasko, pretoze tych riadkov je tam snad milion (robim vzdy tyzdnovy nakup pre 4). Stve ma casto aj to ze kupon je vo stvrtok a/alebo v sobotu.... Ja nemam po ruke lidl a chodim tam vacsinou vtedy ked su deti na kruzkoch v stredu a v piatok.
@katkaseiner tak ono to davaju schvalne na take dni...aby tak viac ludi motivovali, vtedy prist. Kedze zrejme v piatok mavaju plnsie
@anonym_autor poradím ti inak , chod nakúpiť večer hodinu pred zatvorením do jednoty Tesca alebo kauflu
Veľa veci majú v zľavách niekedy 70%
U nás je toho žiaľ menej
V CZ čo sledujem skupinu na FB kde pred zatvorením idú nakúpiť tak kúpia poklady
Ovocie zeleninu ( nič tomu nieje )
Mäso torty zákusky bagety salámy syry
Skratka 70-90% zľavy a ešte 2-3 dní záruka
Tam to radšej dajú v zľave ako vyhodiť
Zverejnuju tam aj tie Lidl tašky s ovocím
No tam nájdu hotové poklady 🫤
Tu nájdete jablko pomaranč mrkvu zemiak
Tam balenie malín čučoriedok jahôd avokádo mango karfiol baklažán
Omnoho krajšiu zeleninu
Ja využívam Lidl plus, často tam mám zľavu nad 30 eur mínus 3 eur alebo nad 50 eur mínus 5 eur.
Alebo 1+1 zadarmo, 2+1 zadarmo.
A koľkokrát majú akcie že lacnejšie jogurty, salámy, malinovky, potraviny, všetko možné.
Podľa mňa sa s tým dá ušetriť.
@anonym_autor samozrejme, že ušetrím. Pokiaľ sú dobré zľavy nielen v letáku, ale aj v apke na kupónoch.

V podstate pri každom nákupe pár šušňov..