icon

Máte skúsenosti so šetrením pomocou aplikácie Lidl Plus?

1. jún 2026

Ahojte, používam Lidl Plus len krátko a zaujíma ma, či sa vám reálne podarilo niečo ušetriť. Oplatí sa sledovať kupóny pravidelne? Naposledy som si aktivovala kupón pri nákupe nad 30 eur a neodpočítalo ho, čo som si všimla až doma. Ďakujem.

anonym_76e069
1. jún 2026

V podstate pri každom nákupe pár šušňov..

hellwant
1. jún 2026

A precitala si si podmienky? niekedy su zakerne.Priklad s radlermi - minule pisem zenuske kup radlery mate ich radi a potom pozeram na ktore to plati a bolo ze Ten bez prichute a citron bez cukru( ta ista pkechovka len tam je 1 napis, no odsleduj to😁 vedia co robia) a na maracuju- mango ci aka
pri(ne😅)chut ... jasne ze nebrala tie jej nechutia. Niekedy môzes mat podmienku, ze nad istu sumu cely nakup.

autor
1. jún 2026
@hellwant

A precitala si si podmienky? niekedy su zakerne.Priklad s radlermi - minule pisem zenuske kup radlery mate ich radi a potom pozeram na ktore to plati a bolo ze Ten bez prichute a citron bez cukru( ta ista pkechovka len tam je 1 napis, no odsleduj to😁 vedia co robia) a na maracuju- mango ci aka
pri(ne😅)chut ... jasne ze nebrala tie jej nechutia. Niekedy môzes mat podmienku, ze nad istu sumu cely nakup.

@hellwant Tak nečítala :-/ Možno tam bola nejaká mini podmienka, popravde ma to nasralo ... Len mne to už príde také vypočítavé z ich strany, tri podmienky ... kombinatorika ...

anonym_a408bd
1. jún 2026

Ano, usetrim. Citam si poriadne, na co sa zlava aplikuje, neni to o ziadnom studovani, proste len sa lepsie pozeram. Nejake produkty som mala uplne zadarmo

katkaseiner
1. jún 2026

sledujem to a ano, usetrila som nejake susne, ale realne nic moc... jeduje ma ale ked su tie kupony na napr. 10 E tak je to cele v milion riadkoch... kontrola bloku je uplne fiasko, pretoze tych riadkov je tam snad milion (robim vzdy tyzdnovy nakup pre 4). Stve ma casto aj to ze kupon je vo stvrtok a/alebo v sobotu.... Ja nemam po ruke lidl a chodim tam vacsinou vtedy ked su deti na kruzkoch v stredu a v piatok.

rozculena
1. jún 2026

mne minule neodrátalo 6 eur a mala som teda nákup nad 60,lebo som tam mala fľašky a plechovky a záloha za to sa nepočíta do tej sumy,tak už mám poučenie,že si mám dávať pozor.
Tie kupóny veľakrát nevyužijem,lebo sú to veci,čo nekupujem.Ale využívam napr. 1+1 zadarmo alebo 2+1 zadarmo na tovar,čo kupujem.
Niekedy ušetrím viac,niekedy menej,niekedy nič....

anonym_62f432
1. jún 2026

@anonym_autor ja som mala raz stiahnutu tiez po pouziti nezobralo kupon, aplikaciu som potom vymazala potrebovala som ju len kvoli tomu jednemu kuponu, do Lidl chodim len ked musim a nemam inu moznost, nie som spokojna s kvalitou potravin takze ta aplikacia mi nechyba a nemyslim, zeby som nieco zavratne usetrila 😂 Aktualne uz vyse mesiaca som v nom nebola. Takze ak tam nechodis pravidelne tak sa neoplati.

biba_18
1. jún 2026

a hlavne treba aktivovať kupony PRED napípaním produktu…

anonym_40b276
1. jún 2026

Nam sa paci take to 3+1 a taketo, kedze sme velka rodina, tak si takto kupujeme kaisserky, croissanty, maslo do mrazaku.

liz_lemon
1. jún 2026

dnes mi prisiel mail, ze za minuly mesiac som usetrila 14,50

anonym_e5f884
1. jún 2026

Ja áno, mám zľavu itic, takže ušetrím dosť

nekonecna_katastrofa
1. jún 2026

Využívam kupóny. Mne to vždy ponúkne veci, ktoré kupujem častejšie, takže áno, ušetrila som nejaké drobné, ale koľko, to si nesledujem.

romino
1. jún 2026
@katkaseiner

sledujem to a ano, usetrila som nejake susne, ale realne nic moc... jeduje ma ale ked su tie kupony na napr. 10 E tak je to cele v milion riadkoch... kontrola bloku je uplne fiasko, pretoze tych riadkov je tam snad milion (robim vzdy tyzdnovy nakup pre 4). Stve ma casto aj to ze kupon je vo stvrtok a/alebo v sobotu.... Ja nemam po ruke lidl a chodim tam vacsinou vtedy ked su deti na kruzkoch v stredu a v piatok.

@katkaseiner tak ono to davaju schvalne na take dni...aby tak viac ludi motivovali, vtedy prist. Kedze zrejme v piatok mavaju plnsie

anonym_710331
2. jún 2026

@anonym_autor poradím ti inak , chod nakúpiť večer hodinu pred zatvorením do jednoty Tesca alebo kauflu
Veľa veci majú v zľavách niekedy 70%
U nás je toho žiaľ menej
V CZ čo sledujem skupinu na FB kde pred zatvorením idú nakúpiť tak kúpia poklady
Ovocie zeleninu ( nič tomu nieje )
Mäso torty zákusky bagety salámy syry
Skratka 70-90% zľavy a ešte 2-3 dní záruka
Tam to radšej dajú v zľave ako vyhodiť
Zverejnuju tam aj tie Lidl tašky s ovocím
No tam nájdu hotové poklady 🫤
Tu nájdete jablko pomaranč mrkvu zemiak
Tam balenie malín čučoriedok jahôd avokádo mango karfiol baklažán
Omnoho krajšiu zeleninu

anonym_6ce6a5
2. jún 2026

Ja využívam Lidl plus, často tam mám zľavu nad 30 eur mínus 3 eur alebo nad 50 eur mínus 5 eur.
Alebo 1+1 zadarmo, 2+1 zadarmo.
A koľkokrát majú akcie že lacnejšie jogurty, salámy, malinovky, potraviny, všetko možné.
Podľa mňa sa s tým dá ušetriť.

martinadomianova
Včera o 04:56

@anonym_autor samozrejme, že ušetrím. Pokiaľ sú dobré zľavy nielen v letáku, ale aj v apke na kupónoch.