icon

Sú dostupné bezplatné vzorky pre mamičky a bábätká?

diana9201
2. sep 2026

Ahojte, všade z roku 2013 čítam že boli nejaké vzorky zadarmo aj pre mamičky aj pre bábätka ale aj len tak pre ženy. Ešte take existuje? Nevie niekto?

anonym_72364b
2. sep 2026

čo?

sara07
Včera o 04:58

to dávali zdravotne poistovne a pôrodnice
pri prvom som dostalo od oboch plny kufrik vzoriek kremov, praškov, gelov, plienok hlavne pre dieta ale boli tam aj pre mna ... pri poslednom len od poistovne kde boli asi 5 ks vzoriek......... len zvyšok kupony a letaky

anonym_f2f30a
Včera o 05:00

Ak nie si známa influ, nečakaj nič od nikoho zadarmo. Už sme o 13 rokov ďalej.

sara07
Včera o 05:09

ešte ti poradím vypytat si v lekarni , zvyknu mavat kremy mlieka ... alebo u kozmetičky ale pre deti to sa žial už nenosí
inak tych prachov vzoriek som mala tolko že som prvy mesiac len z nich prala

anonym_138a9a
Včera o 06:00

@diana9201 vzorky čoho?

anonym_c73665
Včera o 07:09

Este to existuje happy baby davaju niektori gynekologovia a porodnice. Ale ja som dostala balicek nie od happy baby a boli v nom len 2 vzorky zvysok "riadne" produkty k porodu aj pre malicke, co podla mna viac potesi ako balicek plny vzoriek a letakov.

sara07
Včera o 07:44
@anonym_c73665

Este to existuje happy baby davaju niektori gynekologovia a porodnice. Ale ja som dostala balicek nie od happy baby a boli v nom len 2 vzorky zvysok "riadne" produkty k porodu aj pre malicke, co podla mna viac potesi ako balicek plny vzoriek a letakov.

@anonym_c73665 ako myslíš riadne produkty
prach bol 100 g baliček , krem bola tuba na pár použití, hipp alebo nestle crem boli ako v obchodoch balenia to neboli maličké vzorky jendorázovky

anonym_c73665
Včera o 07:51
@sara07

@anonym_c73665 ako myslíš riadne produkty
prach bol 100 g baliček , krem bola tuba na pár použití, hipp alebo nestle crem boli ako v obchodoch balenia to neboli maličké vzorky jendorázovky

@sara07 moj bol v hodnote nieco cez 30€ praci gel na 43prani, balik plienok cca 26-28ks, vlozky do podprsenky 20-30ks, poporodne vlozky 10-12ks, hrkalka, Rajec voda, vlhcene servitky 50ks, asi 100ml krem na zapareniny, zo vzoriek tam bol len tusim perlan a umyvaci gel pre babatko. Tie mnozstva a co vsetko naozaj neviem takto z hlavy len zbezne som ho zatial pozrela a ked sa budem balit do porodnice prejdem ho poriadne.

babushkaem
Včera o 09:11

ja mam vszp a my sme teda dostali ani milion vzoriek, dva alebo tri u gynekologicky, potom jeden v porodnici a potom este dva u pediatra