icon

Zamestnanecké kupóny do McDonald’s

lucsiac
4. mar 2026

Ahojte, nebol by niekto z vás zamestnancom v mc’donalds?
Chcela by som požiadať o zamestnanecké kupóny do appky(čiže údaje)
V piatok ideme väčšia skupinka a nechcem tam nechať 200€
Veľmi by mi to pomohlo
Dakujem

any_soj
4. mar 2026

@lucsiac to existuje? Za mojich mekáčových čias nič také nebolo :D

weronika171717
4. mar 2026

@lucsiac ja by som tam nenechala ani cent na ten hnoj. Veď to ani jedlo nie je.

weleda123
4. mar 2026
@any_soj

@lucsiac to existuje? Za mojich mekáčových čias nič také nebolo :D

@any_soj áno, existuje. Robil tam švagor a celkom veľké zľavy. Ešte dlho po tom čo tam skončil mu nabiehali.

anonym_048701
4. mar 2026
@weronika171717

@weronika171717 Keď raz nastane hladomor, budú ti dobré aj sucháre.

Ako môžeš povedať na jedlo, že hnoj? Ak to tebe nechutí, tak to nejedz. Mne tiež nechutí držková polievka, ale neodsudzujem ju.

weronika171717
4. mar 2026
@anonym_048701

@weronika171717 Keď raz nastane hladomor, budú ti dobré aj sucháre.

Ako môžeš povedať na jedlo, že hnoj? Ak to tebe nechutí, tak to nejedz. Mne tiež nechutí držková polievka, ale neodsudzujem ju.

@anonym_048701 lebo to nie je jedlo. Keby si nedala do úst hocičo, tak by si si zistila čo to všetko obsahuje. Ale tak napchávaj sa čím chceš, je to tvoja vec. A áno, keď nastane budú určite dobré. To nikto nehovorí, ale kým si môžem vybrať, tak ten bordel do seba určite nedám, a už vôbec nie do môjho syna. Ľudia "zožerú" fakt hocičo. 🤔

mata2
4. mar 2026

Mame Mareka.volame ho Marek,Marko,Marčo

anonym_1ab619
4. mar 2026
@mata2

Mame Mareka.volame ho Marek,Marko,Marčo

@mata2 nepomilila si si temu???

lucsiac
autor
4. mar 2026
@weronika171717

@weronika171717 nepytala som sa či by ste nechali peniaze tam vy🤗 ale dakujem za vás nepodstatný nazor

a0
4. mar 2026
@weronika171717

@anonym_048701 lebo to nie je jedlo. Keby si nedala do úst hocičo, tak by si si zistila čo to všetko obsahuje. Ale tak napchávaj sa čím chceš, je to tvoja vec. A áno, keď nastane budú určite dobré. To nikto nehovorí, ale kým si môžem vybrať, tak ten bordel do seba určite nedám, a už vôbec nie do môjho syna. Ľudia "zožerú" fakt hocičo. 🤔

@weronika171717 prosím ťa, čo McDonald obsahuje, vieš mi povedať konkrétne?

mata2
Včera o 05:48
@anonym_1ab619

@mata2 nepomilila si si temu???

@anonym_1ab619 pomýlila 😬

weleda123
Včera o 06:57
@a0

@weronika171717 prosím ťa, čo McDonald obsahuje, vieš mi povedať konkrétne?

@a0 nič zlé, len z nutričného hľadiska to nie je práve zdravé, aj keď pre ľudí, ktorí obľubujú zdravú stravu majú celkom dosť šalátov na výber. Inak ja som robila v reštike, najdrahšia u nás v meste, a tam sa ani zďaleka nedodržiavala hygiena tak, ako švagor vravel, že museli dodržiavať v mekáči. A tiež sa varilo z polotovarov často. Takže neviem, prečo ľudia ten McDonald tak prežívajú. Raz za cas na tom fakt nič zlé nie je podľa mňa 😏

a0
Včera o 07:11
@weleda123

@a0 nič zlé, len z nutričného hľadiska to nie je práve zdravé, aj keď pre ľudí, ktorí obľubujú zdravú stravu majú celkom dosť šalátov na výber. Inak ja som robila v reštike, najdrahšia u nás v meste, a tam sa ani zďaleka nedodržiavala hygiena tak, ako švagor vravel, že museli dodržiavať v mekáči. A tiež sa varilo z polotovarov často. Takže neviem, prečo ľudia ten McDonald tak prežívajú. Raz za cas na tom fakt nič zlé nie je podľa mňa 😏

@weleda123 ja viem, chodím tam sem tam, ale vždy ma zaujíma pohľad tej strany, podľa ktorej to obsahuje hotovú rakovinu, že čo konkrétne tam je, o čom píšu/hovoria 😅. Zatiaľ som nikdy nedostala odpoveď