icon

Zľavomat wellness pobyty: Na čo si dať pozor?

14. júl 2026

Pozerám wellness pobyt cez Zľavomat a vyzerá celkom dobre.

Cena je lepšia ako priamo cez hotel, ale trochu sa bojím, či tam potom nie je nejaký háčik. Horšie termíny, menší výber izby, preplnený wellness alebo pocit, že hostia cez kupón sú „druhá kategória“.

Kupovali ste wellness pobyt cez Zľavomat? Boli ste spokojní? Alebo je lepšie si rezervovať priamo? Ďakujem.

anonym_0c7a0d
14. júl 2026

Treba pozerať recenzie na daný hotel, ale my sme nikdy nemali problém, termíny môžu byt odmedzené, tam treba poriadne čítať podmienky, pripadne si tam ešte pred zaplateným kupónu zavolať a spýtať sa na termín

anonym_6be397
14. júl 2026

Nemali sme problem vsetko bolo ok

martinka17
14. júl 2026

Ja chodím priamo cez rezervácie hotela a občas majú hostia z tých zľavových portálov pocit, že majú za rovnaké peniaze slabšie služby ako klasický hostia. Ináč takmer každý hotel, ktorý som našla so zľavou ponukou mi pri mailovej otázke na cenu ponúkol takmer to isté ako bola zľavnený cena na nejakom portále, prípadne pri trochu vyššej cene podstatné lepšie podmienky ubytovania, a to chodím vždy na týždeň.

anonym_4b8046
14. júl 2026

Tak neviem aké služby mohli mať slabšie.
Začiatkom mesiaca sme boli cez Zľavomat v termal parku v Poľsku - v cene polpenzia, ubytovanie, neobmedzený vstup do termal parku, parkovanie. To čo sme si zakúpili sme aj dostali. Cez originál stránku by som si to možno ani nevedela vyklikať a keďže sme to kupovali v predstihu a so zľavou ktorú nám dal Zľavomat, ja som bola s cenou spokojná. So službami hotela tiež, len také drobnosti, wifi sme chytali len na určitých miestach na izbe, na nábytku už bolo vidieť škrabance - časté používanie... Možno čo mohlo byť lepšie, že nás ubytovali na strane smerom k parkovisku a nie ku krajšiemu výhľadu, ale my sme sa zase nepotrebovali na izbe kochať, chceli sme hlavne bazény a boli sme aj v saunách... Stravu sme mali všetci rovnakú... Upratovačky sa nás každý deň pýtali či treba niečo prevliecť, či vymeniť osušky/uteráky... Neprišlo mi, že by sme mali slabšie služby ako ostatní, ale neboli sme nejako nároční...

katusskaa
14. júl 2026

no my mame presne tuto skusenost a cerstvo, ze sme dostali velmi slabu izbu. uplne kdesi na konci, vyhlad ziadny lebo len male okno hore. uz sa nam to raz stalo ale inde... nie je to velmi profesionalne. inak na jedle a wifi alebo wellness sa to neodrazilo.