160 cm vysoký chlap má problém nájsť partnerku
Mam 35 rokov a nedokazem si najst partnerku. Ak aj na zoznamke nejakej napisem hned ma zablokuje, alebo odpise, ze ona chce aby mal chlap aspon 180cm. Ja mam 160 a mam to napisane v profile. Uz ani nepamatam, kedy mi naposledy nejaka odpisala, je to flustrujuce. Nik nieje dokonaly predsa.
Väčšina žien má 165-175cm, žena potrebuje cítiť ochranu nad sebou, takže áno, väčšina má problém s nízkymi mužmi 🙂
@anonym_autor hladaj nazivo, iste najdes niekde zenu nizsiu ako si ty
@lindusss2016 nemusí byť nutne nižšia, ja poznám niekoľko párov, kde žena je výrazne vyššia ako muž. Ja mám napr. 158cm a prvoplánovo by som nechcela nízkeho muža, nech nevyzeráme ako dvaja trpaslíci, čo ušli niekomu zo záhrady 😂 ale na druhej strane ak by som stretla muža, ktorý mi vyhovuje po všetkých ostatných stránkach, rozumiem si s ním, je príjemný, má upratané v hlave atď, tak čert ber jeho výšku, bolo by mi to jedno.
@anonym_autor nemám skúsenosť s online zoznamkami, ale si si istý, že ťa rovno zablokujú len kvôli tomu, že máš 160cm? ja sa obávam, že tam bude toho oveľa viac ako len problém s výškou, keď ťa rovno bloknú.
160cm je zalostne malo... mam nizkeho syna, absolutne chapem tvoje pocity, ma 167cm a 15 rokov, dufam, ze nad tych 170cm to da, nastastie este rastie... nizsiu zenu nehladaj, lebo vase deti sa ti tiez nepodakuju... hladaj rovnako vysoku, ktorej to bude "jedno" lebo vyzarovanie, lebo sport, lebo vies varit, lebo pomahas v domacnosti a nosis ju doslova na rukach, to su btw. tie temy, o ktore zenam ide omnoho viac, ako to prve ocarenie 185cm muza... staraj sa o seba, oblecenie, uces, vonu, postavu, a skus life stretko... cez online zoznamku charizmu neposunies, na tych portaloch je pomer 100 muzov na 1 zenu, proste prepadnes uz cez prvy filter...
@anonym_autor partner mojej dcéry nej od nej nižší asi o 2-3cm a im to nevadí sú šťastní
My poznáme jednu 180 cm ženu, každý ju prezýva slendermanka a ona má frajera čo má 170cm .... V každom prípade skús oslovovať aj na ulici ženy a nejakú možno zaujmes.
@anonym_autor chapem ta, som zena a meriam 185cm 😅
Ano je to velmi malo a verim ze to mas tazke,no fakt neni mozne aby Ta rovno blokovali len skrz vysku. Tam bude aj nieco ine
Erdogan Atalay (herec z kobry 11) ma tiez 160cm
@anonym_autor tiež by som hladala radšej naživo. Môj bratranec má 162 a má manželku, ktorá má 168, v živote s tým nemal ani jeden problém
Ano je to velmi malo a verim ze to mas tazke,no fakt neni mozne aby Ta rovno blokovali len skrz vysku. Tam bude aj nieco ine
@ivik4 Odstranil som udaj o vyske a fotografiu postavy a pisali mi desiatky zien mesacne. Ale nemalo to zmysel, lebo mne ide o stretnutia. A tam by sa vsetko prevalilo.
Ja som mala aj nižších frajerov ako ty a mam 175 cm
A neva vôbec
Podľa mňa to je jedno koľko človek meria
Moj muz je o dvanásť cm nižšší ako ja a teda nikdy v ničím nebol problém ,ale on je teda fest chlap ,aj silný ,aj sebavedomý ,ego ma malé a dokáže všetko do čoho sa pustí
Všetko je to v hlave
je to smutne, ked ta este ani nestihnu spoznat, a hned ta odpisu. to verim, ze je frustrujuce. asi bude lepsie naozaj nazivo sa s niekym spoznavat, na nejakych akciach alebo rychlych rande.
Neviem no.... mne sa podarilo zaľúbiť sa 4x v živote a traja boli o dosť nižší odo mňa ( mám 173cm) a jeden cca ako ja, možno o chlp vyšší. Pre mňa výška moc nehrá rolu.
pri osobnom stretnuti rovno vyselektujes tie, ktore su povrchne a ide im len o vysku. a ostanu tie ktore zaujmes natolko ze nebudu riesit tvoju vysku. kedysi som tiez chcela niekoho nad 175cm
a teraz moj muz ma asi o 2-3cm viac ako ja co mam 165 ale ked je zhrbeny tak vyzera mensi a este viac ked si vezmem opatky :D nikdy som neriesila jeho vysku, imponovalo mi to aky bol/je
@anonym_autor ja som mala nižšieho a sranda bola, že zo všetkých frajerov mal on najväčší penis
160cm je zalostne malo... mam nizkeho syna, absolutne chapem tvoje pocity, ma 167cm a 15 rokov, dufam, ze nad tych 170cm to da, nastastie este rastie... nizsiu zenu nehladaj, lebo vase deti sa ti tiez nepodakuju... hladaj rovnako vysoku, ktorej to bude "jedno" lebo vyzarovanie, lebo sport, lebo vies varit, lebo pomahas v domacnosti a nosis ju doslova na rukach, to su btw. tie temy, o ktore zenam ide omnoho viac, ako to prve ocarenie 185cm muza... staraj sa o seba, oblecenie, uces, vonu, postavu, a skus life stretko... cez online zoznamku charizmu neposunies, na tych portaloch je pomer 100 muzov na 1 zenu, proste prepadnes uz cez prvy filter...
@anonym_110085 inak nevies ci sa to da v puberte este nejako ovplyvnit, aby narastol viac? Napr. pichat si rastovy hormon?
Erdogan Atalay (herec z kobry 11) ma tiez 160cm
@pralinka25 tiež mi hneď napadnú a aký sympaťák bol za mladi a aj teraz ešte je 😊.
My poznáme jednu 180 cm ženu, každý ju prezýva slendermanka a ona má frajera čo má 170cm .... V každom prípade skús oslovovať aj na ulici ženy a nejakú možno zaujmes.
@anonym_597d24 to je ake ubohe, takto ju volat, v dnesnej dobe bezna vyska
@anonym_110085 inak nevies ci sa to da v puberte este nejako ovplyvnit, aby narastol viac? Napr. pichat si rastovy hormon?
Prosim neprifarbuj, ze ti pisali desiatky zien mesacne... vela z nas vie, ako tieto zoznamky funguju 😅 Pre muzov aj s tip top profilom to nie je ziadna easy cesta...
@anonym_2fec1b tak jemu rastovy hormon nechyba, dali sme vsetko vysetrit. Manzel nie je nejaka vyska a ja tiez nie, vyslednu ma vyratanu 172cm, tak ak sa tam dostane, bude to v poriaddku.... ked mu hormon nechyba, tak mu ho nedaju, je to draha liecba...
@anonym_597d24 slandermanka 😣 musite ju asi nenavidiet..
Reálne? 99,99% žien chce chlapa výškovo k sebe, takže chápem tieto obavy, napríklad mne by extrémne vadilo keby bol chlap nižší napríklad o 5 centi, proste nevyzerá to dobre a cítila by som sa zle, takže hľadaj v skutočnosti také nízke baby 155 centi je ich málo ale je, držim palce
@anonym_autor tak začni posilňovať, na nízkych je to hneď vidno a baby na to idú
@anonym_autor tak začni posilňovať, na nízkych je to hneď vidno a baby na to idú
@anonym_c06244 fajna rada, ale neúčinná, aj tí namakaní, maju aspoň 170 čo poznám a vidím vo fitku, on ma extrémne nízku výšku treba si hľadat seberovnu
@anonym_c06244 fajna rada, ale neúčinná, aj tí namakaní, maju aspoň 170 čo poznám a vidím vo fitku, on ma extrémne nízku výšku treba si hľadat seberovnu
@zuzubb007 moja 5 rocna znamost z vysky mala 165, bola velmi krasna a stihla. Problem je teraz uz tridsiatnicok. Nie vzdy, niesom panic, mam za sebou 6 a 5 rocny vztah.
@zuzubb007 moja 5 rocna znamost z vysky mala 165, bola velmi krasna a stihla. Problem je teraz uz tridsiatnicok. Nie vzdy, niesom panic, mam za sebou 6 a 5 rocny vztah.
@anonym_autor áno to verím, pretože tá správna tridsiatka buď už má dlhodobý vzťah, alebo rodinu, alebo deti
@zuzubb007 poznám 160 cm chlapov, namakaných čo majú 30+ a našli si partnerky, mladšie. Čiže rada je účinná, len treba chcieť a nebyť stále negatívny
@anonym_autor mozno v zahranici? Na SK to neni bezna vyska, ale poznam vela takych muzov napr tu v AT. Napr ked su povodne z inej krajiny, tak tam je ta vyska u muzov bezna.
Netráp sa,tej správnej výška nebude vadiť. Je dosť slobodných mamičiek,ktorým vzťahy nevyšli,či už preto,lebo chlap zdupkal,alebo bol tyran, sukničkár či alkoholik. Tie budú pozerať na niečo iné, napríklad povaha,charakter,úprimnosť,nie na výšku.

@anonym_autor hladaj nazivo, iste najdes niekde zenu nizsiu ako si ty