Aj cez Koníka sa dá nájsť láska ❤
Dobrý deň.
Pred viac ako rokom som ostal sám a vďaka jednej zvláštnej náhode som sa dostal sem na Konik. Vtedy som skúsil pridať "dopyt" na partnerku a, samozrejme, prišlo hlavne kopu hejtu no ozvala sa mi však jedna seriózna žena.., moja budúca švagriná.. A práve jej sa týmto chcem poďakovať. Dala mi vtedy kontakt na svoju sestru, moju dnešnú snúbenicu, krásnu a úžasnú ženu no a o mesiac a pol už aj moju manželku. Načo to píšem? No lebo držím palce všetkým, ktorí sa o to pokúšajú aj tu a verte, že sa to dá.. Stačí, aby ľudia mali trochu srdca a rozumu, tak ako moja budúca švagriná.
Ešte raz vám všetkým ďakujem a držte nám palce na našej spoločnej ceste životom.
Pekný deň.
Držím vám palce, viem o čom hovoríš, tiez som tu mal dopyt a búrlivú debatu... tiež sa mi ozvalo par žien, ale boli z ďalekaaaaaa 😎. Nevadí...takže som stále na cakačke.
@anonym_autor no mohla by tu byt skupina zoznamenie
@anonym_autor no mohla by tu byt skupina zoznamenie
@anonym_cd8715
veď je
@patrike preco si taky zatrpknuty? mas za sebou rozvod a neveris zenam?
@zuzana76 Nie, nic take, len cierny humor. Ked uvazis 50% mieru rozvodov, tak to ani nie je vtipne, len drsna realita.
Uz davnejsie som mal taky napad, ako su svadobne hostiny, tak robit aj rozvodove. Pozvat siroke pribuzenstvo, vykricat si vsetky hriechy, na projekcne platno alebo velku TV premietat spravy vymienane s milenkou. To by aj komercna TV zobrala ako reality show.
@zuzana76 Nie, nic take, len cierny humor. Ked uvazis 50% mieru rozvodov, tak to ani nie je vtipne, len drsna realita.
Uz davnejsie som mal taky napad, ako su svadobne hostiny, tak robit aj rozvodove. Pozvat siroke pribuzenstvo, vykricat si vsetky hriechy, na projekcne platno alebo velku TV premietat spravy vymienane s milenkou. To by aj komercna TV zobrala ako reality show.
@patrike A úprimne..... reálne by si chcel niečo také zažiť?😁
@patrike A úprimne..... reálne by si chcel niečo také zažiť?😁
@katkazatka Ako reziser ano. Vlastne ono sa to aj bezne deje, len bez tej hostiny, ved nie raz tu boli kopie sprav s milenkou.
@katkazatka Ako reziser ano. Vlastne ono sa to aj bezne deje, len bez tej hostiny, ved nie raz tu boli kopie sprav s milenkou.
@patrike kópie správ s milenkou by som teda určite nechcela čítať. Možno posedenie na rozlúčku, ak sme sa rozišli v dobrom. Hentaké osobné veci preberať, to určite nie. Urcite by mi to nepridalo na nálade.😀
Daj vediet, ked bude rozvod 🙂
@patrike ty sa už len toho nevieš dočkať 😀 aby si potom mohol autorovi a nám všetkým dokázať že to je len papier
@arek00 Nevyzera nadsene 😀
@beata_k to preto, lebo sedela za nami. Bratranec vraví, že neni to Evelin za tebou? A ja reku neviem...otáčať sa nebudem tak ma odfoť a ukáž mi ju 😎.... keď som kukol na fotku, zhodnotil som ze áno, je to ona. Keď sme dopili a išli preč, oslovil som ju a dali sa do reči. Práveže bola veľmi rada, ze sme sa pristavili... dokonca ma nechala aj pozdraviť 😎...ale ak si tam bola a videla si niečo iné (tak o tom nič neviem)
@patrike to je super napad 😂,
Ja si myslim, ze niektore rozvody by byt nemuseli, ale tym, ze su dostupne, ze zeny sa uz uzivia same, ze sa mame prilis dobre a ludia vymyslaju take veci, ze hned ako to zacne skripat, tak sa rozvadyaju namiesto prace na sebe atd…ze nerozmyslaju s kym sa idu dat dokopy, nemaju nastavene takmer ziadne kriteria, alebo len minimalne, a potom po rokoch si to zrekapituluju a ppvedia si, ze boli malo narocni, a ze tento partner im uz nevyhovuje. Stale si ale myslim, ze je vela rozvodov z nudy, lebo partneri sa uz o seba nestaraju.
Inak ale najviac rozvodov je v Rusku, asi kvoli alkoholu a ze zeny sa musia o vsetko starat potom same, najmenej asi v arabskych krajinach a aj v latinskej amerike, ale tam podvadzaju jedna radost, alurat sa nerozvedu. Tam zena radsej nevidi, alebo preglgne, hlavne ze je vydrziavana manzelom.
@beata_k to preto, lebo sedela za nami. Bratranec vraví, že neni to Evelin za tebou? A ja reku neviem...otáčať sa nebudem tak ma odfoť a ukáž mi ju 😎.... keď som kukol na fotku, zhodnotil som ze áno, je to ona. Keď sme dopili a išli preč, oslovil som ju a dali sa do reči. Práveže bola veľmi rada, ze sme sa pristavili... dokonca ma nechala aj pozdraviť 😎...ale ak si tam bola a videla si niečo iné (tak o tom nič neviem)
@arek00 Takze si ju sfotil bez dovolenia. No, ved sa aj tak tvari 😀
@anonym_autor Eejha, krásny príbeh, blahoželám ti. Aj ja som na túto stránku natrafil iba nedávno, kolegyňa mi spomenula, ale že to osadenstvo sú vraj poväčšine frustrované mamičky a ako supy útočia na všetko, čo nieje za ich názor. Ale jansi myslím, že všade sa nájdu aj také aj také, takže netreba všetky a všetkých hádzať do jedného vreca. Tebe, teda vám držím prsty, nech vám to výjde 🫡

To je krásne. ♥ Veľa šťastia Vám želám. Ono sa to dá aj pekne, len stačí troška empatie a ľudskosti. 🙂