Ako nájsť partnera bez nútenia?
Zdravím, dievčatá.
V akom veku ste narazili na svojho terajšieho dlhodobého partnera? Koľký v poradí bol?😅 Akosi nemám šťastie. Mám 24 a doteraz som mala jeden ročný vzťah. Ukázalo sa, že táto kombinácia bola dobrá na silné priateľstvo, ale nie partnerstvo, čo mi bolo veľmi ľúto. Uvedomila som si to, že v mojom prípade je pomerne časté, že mužov, ktorí sa páčia mne, ja nepriťahujem a naopak. Tak to bolo aj v mojom jedinom vzťahu. Bola som mu viac naklonená ako on mne, rozhodne som robila chyby a odišla som poučená. A druhý extrém je ten, že som nevedela dať šancu tým, ktorí prejavili skutočný záujem.
Je mi jasné, že môjmu správaniu v tom vzťahu úplne chýbal úsudok zdravého rozumu.
Ako budovať alebo hľadať vzťah bez toho, aby to človek nútil?
Neexistuje ziadny zazracny a overeny postup. Kazda ti tu bude hovorit nieco ine. Ja som napriklad vzdy chcela seriozny vztah a prejavovala som jasny zaujem a chlapi mali pocit, ze ich tak tlacim. Az kym som nestrela mojho muza, ktoremu to praveze imponovalo, ze vlastne videl velky zaujem z mojej strany a vobec ho to nevystrasilo, ako ostatnych. Takze to, co plati na jedneho, na druheho nemusi. Jednoducho bud sama sebou a ten spravny pride vtedy, ked ma prist
Neexistuje ziadny zazracny a overeny postup. Kazda ti tu bude hovorit nieco ine. Ja som napriklad vzdy chcela seriozny vztah a prejavovala som jasny zaujem a chlapi mali pocit, ze ich tak tlacim. Az kym som nestrela mojho muza, ktoremu to praveze imponovalo, ze vlastne videl velky zaujem z mojej strany a vobec ho to nevystrasilo, ako ostatnych. Takze to, co plati na jedneho, na druheho nemusi. Jednoducho bud sama sebou a ten spravny pride vtedy, ked ma prist
Presne ako píše
@anonym_b3da39. Tiež mám 24 a som rok a pól sama po 4 ročnom vzťahu. Hneď po rozchode som ale vedela, že chcem byť sama ale prípadnému vzťahu sa nebránim. Bolo pár chlapov ale nik mi nejak nesedel. A až teraz sa s niekým stretávam, kde to vyzerá nádejne. A to teda nie som typ, ktorý by si vedel nájsť niekoho mimo sociálnych sieti, prípadne zoznamiek. Takže počkaj, prípadne sa nebráň ani spoznávaniu ľudí cez net, teda ak nie si proti takémuto štýlu zoznamovania.
@anonym_autor Už keď budeš “hľadať “ vzťah je to vlastne synonymum k slovu “nútiť”…
@anonym_autor zo skusenosti su najlepsi manzelia ti menej atraktivny a trochu nudny. Po rokoch su fakt vhodny na rodinu aj manzelstvo. Ti krajsi a zaujimavy su vacsinou rokmi cisty prepadak 💁♀️ ak by som si znova hladala muza isla by som uplne po inych typoch muzov ako zamlada 🙉
Preboha, máš 24 rokov, nie 60. Keď som mala 24, mala som na každý prst dvoch frajerov a nad vážnym vzťahom som ani neuvažovala. Užívaj si život.
@anonym_autor zo skusenosti su najlepsi manzelia ti menej atraktivny a trochu nudny. Po rokoch su fakt vhodny na rodinu aj manzelstvo. Ti krajsi a zaujimavy su vacsinou rokmi cisty prepadak 💁♀️ ak by som si znova hladala muza isla by som uplne po inych typoch muzov ako zamlada 🙉
@anonym_77823f menej atraktívny a nudný? To predsa nemôžeš myslieť vážne. Hlavne tá nutnosť je zárukou kvalitného vzťahu a dlhodobého hlavne. 🫤
@anonym_autor mala som 31 rokov keď som narazila na svojho terajšieho a už sme aj manželia a zachvilku budeme mať bábo.
Ja keď sa tak spätne ohliadnem, tak by som si na tvojom mieste užívala život a neriešila vzťah. Nemám vôbec pocit že som o niečo prišla že som spoznala manžela až po 30tke. Keby človek vedel dopredu 🙂 a pred ním som mala 2 viacročné vzťahy
ja som od malicka v kazdom, kto sa mi pacil hned videla svoju zivotnu lasku, nakoniec som ju stretla, ked som mala 19, nahodne, dovtedy som ziadne vztahy ani nemala, len take, ze bozky

Vedla sa 28 rocna stazuje, ze vsetci dobri muzi su uz v tom veku rozobrati. Mala by si si svihnut.