Ako reagovať na prestávku vo vzťahu?
Ahojte. Spoznate niekoho, zacnete s nim sa stretavat a mat sex, a po dvoch tyzdnoch sexu vam zacne na nom nieco vadit co on nechce zmenit a tak sam navrhne ze to skoncite lebo ide na ine rande s niekym komu ten zlozvyk nevadi, zazelate mu nech sa mu dari, ide na rande, ma aj on sex. ale par minut po tom vam zavola, ze rande nebolo dobre, ze ci moze zajtra prist za vami a pokracovat v sex stretkach sa vami. Ako by ste reagovali? co mam urobit?
@anonym_autor poslat ho do muky
@anonym_autor tak pokracuj v sex stretkach kym si niekoho nenajde a na zlozvyk sa vykasli, ved ide iba o sex, toto plati v pripade ak si nevazis samu seba, co bude asi tak, ked sa toto pytas.
Len zo zaujimavosti, co bolo to, co ti na nom vadilo? Lebo ocividne ti nevadi, ze ta kontaktoval lrn kvoli sexu a ze dokonca ma ten sex aj s inymi zenami. No ak chces byt slusna, napis mu, ze ti ta vec na nom stale prekaza a nevidis zmysel v tom pokracovat dalej. Ak si na vysvetlenia nepotrpis, zablokuj ho. Ale teda zasnem, ze taketo veci sa riesia pri "spoznavani sa".
A ty ho privitas s otvorenou náručou…..Ehm pardon s rozkročenými nohami
Tvoja sebaucta gde?
No ak chces robit dobrovolne a zadarmo socialnu pracovnicku a on bude medzitym obiehat dalsie streetka, tak hura do toho. Preco by si to robila, ked ti na nom vadi ten zlozvyk, rozisli ste sa. Lebo jemu chyba pravidelny keks, tak ti je ho luto? Ked ta dokonca niecim nakazi, tak lutost nahradi ina emocia ...
🙃
Hlavne sa chrániť. Takéto preskakovanie z postele do postele, to musí byť plejáda rizík nakazenia sa.
@anonym_autor bože, to čo je zase za pokus? To môžeš myslieť vážne, že sa to pýtaš.
To zadarmo poskytujes tieto sluzby?
@anonym_autor ,😭🤣😭....no nachystaj sa - trochu ťa pretiahne, a keď bude niečo lepšie , pôjde ďalej....ty si kompletná? 👎
Ako by som zareagovala? 🖕
Len zo zaujimavosti, co bolo to, co ti na nom vadilo? Lebo ocividne ti nevadi, ze ta kontaktoval lrn kvoli sexu a ze dokonca ma ten sex aj s inymi zenami. No ak chces byt slusna, napis mu, ze ti ta vec na nom stale prekaza a nevidis zmysel v tom pokracovat dalej. Ak si na vysvetlenia nepotrpis, zablokuj ho. Ale teda zasnem, ze taketo veci sa riesia pri "spoznavani sa".
@lindusss2016 jedna sa o zapach cigariet , velmi vela fajci a mne to prekaza, az velmi.
🔨 Máš veľmi dobroprajnú dušu a veľké srdce, nechceš opustiť priateľa.
Rozmýšľam, koľko krát si sa postavila do radu, keď - Boh rozdával rozum?
Aj ja som sa do toho radu musela postaviť viac krát ... 😂.
Zapach z cigariet ti prekaza, ale to, ze kefuje s inymi a potom by sa k tebe chcel vratit, lebo mu to nevyhovuje, to uz ti nevadi?
Zapach z cigariet ti prekaza, ale to, ze kefuje s inymi a potom by sa k tebe chcel vratit, lebo mu to nevyhovuje, to uz ti nevadi?
@crazy_cat_lady preto ocakavam radu. prave dnes ma prist ten moment navratu po dvoch dnoch.
@crazy_cat_lady preto ocakavam radu. prave dnes ma prist ten moment navratu po dvoch dnoch.
@anonym_autor zena, vsak sa na neho vyser, to akoze vazne zvazujes aj inu alternativu? 🤦
mne by určite nezavolal. Nemal by totižto kde. Už by bol bloknutý.
Boze, udri. (Tuto vetu vzdy pise ina pouzivatelka, ale tu sa to velmi hodi, tak ju predbehnem).
@lindusss2016 jedna sa o zapach cigariet , velmi vela fajci a mne to prekaza, az velmi.
@anonym_autor ale frdu by si mu napriek tomu spristupnila. Tamta mu nedala, ty ano, tak skusa ci mu nedas zas. Budete spolu trtkat az pokial nenajde nejaku, co mu da.
@anonym_autor poslala by som ho do zadku. Nie som handra,aby ma pouzival podla potreby
Tak keď ti na mužovi, ktorý chce ísť k tebe ešte s vtákom mokrým od inej ženy a vieš o tom a pýtaš sa čo máš robiť, najviac vadí zápach cigariet, tak tu už nie je čo radiť.
Vy ste spolu ešte ani nechodili,kedy on zvolil inú alternatívu miesto teba. Nad týmto porozmýšľaj
Tak keď ti na mužovi, ktorý chce ísť k tebe ešte s vtákom mokrým od inej ženy a vieš o tom a pýtaš sa čo máš robiť, najviac vadí zápach cigariet, tak tu už nie je čo radiť.
@anonym_41d83a Asi mu vták od cigariet nesmrdí, tak s tým je v pohode!
@anonym_41d83a Asi mu vták od cigariet nesmrdí, tak s tým je v pohode!
@hefo 🤣😂
mne by určite nezavolal. Nemal by totižto kde. Už by bol bloknutý.
@anonym_dae325 veď toto by urobila každá pricetna žena. Tato pricetna asi nie je a tak založila tuto “inteligentnú” diskusiu
Ty nebudeš zjavne úplne v poriadku, vadí ti zápach cigariet, ale že šukal s inou nie? Fuj by som sa dogrcala, a také hovädo už nechcela vidieť, telefón by som mu ani nezdvihla trvalý blok a vybavenko
Každý deň ma tú niečo prekvapí. Vážne sa musíš pýtať či máš chrápať s chlapom, ktorý zasunie do každej sukne??

No normalne, "Jasne Milan pridi, rozdame si to zas my". A pekne pokracovat v tomto "vztahu", ako prvotriedna Lahka zena.
Ja fakt nechapem ako velmi musi zena klesnut, ze takto uvazuje a takto s kadekym prespava...