icon

Ako sa správa chalan, ktorý má záujem?

1. dec 2025

Zdravim, ja viem toto je zbytočná konverzácia ale zaujma ma to a nedá mi to. Stretla som sa s jedným chalanom, mne prišlo že bol len milý snažil sa mi s niečím poradiť ale môj kamoš mi potom hovoril že sa mu páčim určite. Brala som to tak zo srandy lebo mne sa to moc nezdalo ale potom mi to povedali ďalsie 2 kamarátky keď ma s ním videli. Neviem či sa dohodli alebo čo lebone to tak neprišlo. Ani si nepíšeme ani nič ja mu teda občas keď niečo potrebujem ale inak nie a stretli sme sa len 3 krát aj to len tak narýchlo. Neviem čo si mám o tom myslieť. Ako sa správa chalan čo má záujem?

anonym_354a19
1. dec 2025

Prečítala si si to po sebe? Prečo nepíšeš jednoduché vety, ak nevieš písať čiarky?

anonym_cc252c
1. dec 2025
@anonym_354a19

Prečítala si si to po sebe? Prečo nepíšeš jednoduché vety, ak nevieš písať čiarky?

@anonym_354a19 ale zrozumiteľné to je, nerieš

anonym_354a19
1. dec 2025
@anonym_cc252c

@anonym_354a19 ale zrozumiteľné to je, nerieš

@anonym_cc252c 🫡

zuzanita1609
1. dec 2025

Nepochopila som,skús ešte raz. Ak sa mužovi páčiš,tak to cítiš, vidíš, vieš. A ak je taký "nemastný-neslaný" a hlavne nedá ti to najavo,tak asi bude do budúcnosti ďalší "zádrhel"....nevie mi prejaviť náklonnosť,city, lásku.

danica2711
1. dec 2025

moja, úlohy už máš urobené? Básnička naučená? Tak šup do postele a spať!

letfenixa
1. dec 2025

Fakt by tu mal byť dolný vekový limit.

autor
1. dec 2025
@danica2711

moja, úlohy už máš urobené? Básnička naučená? Tak šup do postele a spať!

@danica2711 haha nečakala som až takúto spätnú väzbu. Nepochopím nikdy toto nutkanie neustále niekoho urážať, ak neviete odpovedať na danú otázku tak nepíšte vôbec nie? Či je to veľký problém? 🤦🙈

autor
1. dec 2025
@letfenixa

Fakt by tu mal byť dolný vekový limit.

@letfenixa aj ja si myslím 😌, znova ak nemáte čo k téme povedať napíšte vôbec

autor
1. dec 2025
@anonym_354a19

@anonym_354a19 nevedela som že je to tu také striktné. Priznám sa že som to nečítala po sebe

lentakyterapeut
1. dec 2025

Vsetko ti napovie zaujem. Ak sa niekomu naozaj pacis odpoveda pomerne rychlo na spravy pise cele a dlhe vety pyta sa ako sa mas atd. Ked zaujem nema to poznas tiez

autor
1. dec 2025
@lentakyterapeut

Vsetko ti napovie zaujem. Ak sa niekomu naozaj pacis odpoveda pomerne rychlo na spravy pise cele a dlhe vety pyta sa ako sa mas atd. Ked zaujem nema to poznas tiez

@lentakyterapeut no len on dáva hrozne zmiešané signály, raz mi napísal on sám od seba a keď mu napíšem ja odpovie do minúty lenže niekedy odpovedá tak, že mi príde že ho len otravujem.

sevrin
2. dec 2025

Áno, chcel byť len milý, nie každý je hovado.

enmery
2. dec 2025

3 kamaráti ti povedali, že Ta "chce" Tak to tak musí byť. O rok máte svadbu🫠

ik70
2. dec 2025

Možno má, možno nemá o teba záujem, ťažko povedať. Hlavne sa správaj prirodzene tak ako k ostatným kamarátom, samozrejme buď k nemu milá ale nebuď vtieravá. To chce čas, ak sa mu páčiš, tak ten prvý krok musí urobiť on. Lebo ak ťa berie len ako kamošku a ty ba si sa mu vtierala tak by ťa potom mali všetci na posmech a už by si ho nemala ani ako kamaráta.

lentakyterapeut
2. dec 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut no len on dáva hrozne zmiešané signály, raz mi napísal on sám od seba a keď mu napíšem ja odpovie do minúty lenže niekedy odpovedá tak, že mi príde že ho len otravujem.

@anonym_autor pozri ak pise strucne kratke strohe odpovede. To vidis. Ak pise ak teraz ja ze uz som na tretom riadku a pisem tak zaujem ma. Zaujem je zvedavost. Aky mas dnes den, co robis? Ake mas plany na vikend? To.je zaujem.o teba.

ednova
2. dec 2025

@anonym_autor tak určite závisí aj od vekovej kategórie. Inak prejavuje záujem 15 ročný chlapec a inak 30-50 ročný muž. Ale ak nechceš špecifikovať- určite by si si to všimla. Úsmev, možno nejaký dotyk, snaha byť v Tvojej blízkosti, kontakt- písanie, pozvania von atď.

luc7471
2. dec 2025

@anonym_autor, ak by si sa mu páčila, vedela by si o tom. Dal by ti to najavo jasne a zrozumiteľne. Inak nemáš, čo riešiť. Keď ti to nepovie on sám, načo to riešiť? Chceš byť s niekým pri kom sa budeš túto otázku pýtať každý deň? Zaslúžiš si niekoho, kto ti dáva najavo, že ťa má rád/miluje.

lauricka
2. dec 2025

@anonym_autor a prečo ťa to zaujíma? Nerozumiem dôvod.

jviarcus
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor môže byť nevyrovnaný, náladový nekonzistentný alebo dokonca narcista. "Studie citovaná v článku o atraktivitě tzv. „Dark Triad" rysů ukázala, že ženy dávaly přednost mužům s nižší mírou manipulativnosti, narcismu a nezralosti pokud šlo o vážný vztah. Tedy opak stereotypního „bad boye". Analýza dat z online seznamek ukázala, že ženy pozitivněji reagovaly na muže, kteří působili citlivě, emočně dostupně, a ochotni komunikovat. Některé studie zároveň ukazují, že:
- pro krátkodobé a sexuální
vztahy mohou být bad boys atraktivnější
- sebejistota, dominance a tajemství u nich vytváří silnou krátkodobou chemii
- preference se liší podle fáze života, sebevědomí, předchozích zkušenostíi momentálních potřeb. Psychologie také vysvětluje, že „bad boy energie" může rezonovat s ženami, které samy řešínezpracované vzorce, nízkou sebeúctu nebo romantizují intenzivnídrama. Dlouhodobě však u většiny žen vítězí stabilita nad chaosem.

domkakvet
2. dec 2025

@anonym_autor ak mas aj ty zaujem, tak nechaj tomu volny priebeh a uvidis ako to bude pokracovat.

karolhora
2. dec 2025
@zuzanita1609

Nepochopila som,skús ešte raz. Ak sa mužovi páčiš,tak to cítiš, vidíš, vieš. A ak je taký "nemastný-neslaný" a hlavne nedá ti to najavo,tak asi bude do budúcnosti ďalší "zádrhel"....nevie mi prejaviť náklonnosť,city, lásku.

@zuzanita1609 To je síce pravda, ale môže to byť aj naopak - aj žena niekedy nevie prejaviť náklonnosť a v dôsledku toho muž pochopí, asi to nebude správna potenciálna partnerka..