icon

Ako sa zorientovať v zoznamovaní po rozvode?

one7
Dnes o 13:49

Ahojte. Aké mate skúsenosti s randením po rozvode? Alebo celkovo.
Konkrétne môj prípad: Ženy o ktoré mám záujem, ktoré ma priťahujú o mňa záujem nemajú. A ženy, ktoré ma nepriťahuju musím doslova odháňať, čo mi je trápne, lebo im nechcem ublížiť.
Niečo robím zle? Ľudia mi vravia vravia, že vraj som atraktívny, tak neviem. Je to dosť frustrujúce.
Uvedomujem si, že možno pôsobím zúfalo, lebo single život je pre mňa ako trest. Som vzťahovy a dotykový typ a bez partnerky ma nič neinšpiruje a asi pôsobím stratene. A vlastne aj som 🙂 Možno vyžarujem práve to?

anonym_395d4c
Dnes o 16:14
@one7

@anonym_68a91d
Premýšľam, z čoho pramení vaša agresia? Nejako som sa vás dotkol? Chápem, že môžete mať iné názory, ale prečo takéto útoky?
Som úprimný a otvorene tu riešim svoj problém so vzťahmi.
Veď ked vás to štve, tak nečítajte. Píšem ľuďom, ktorí do toho majú co povedať.

@one7 No buda teba najskor,si prehodnost ,kto,koho opustil, a preco ? aky dovod ? Pises velmi abstraktne Vo vzahoch a zvlast v manzelstach (kde su aj deti ) netreba hned rozvod....To si si mal dobre rozmysliet, .No rozvedeneho ,ktoreho pricinou je on (nevera ,alkohol hry by som ani ja nechvela,ani keby byval na zamku,,, a mal 10 Ferrari..No moze to byt aj opacne, nevera manzelky, proste nevieme,,My totiz nevieme,,kto je vinnik rozpadu manzelstva ,tak tazko davat rady ,preco si nemozes najst buducu. Hovori sa...Karma je zdarma, Proste mas smolu,,.Vina tvoja,? Vina manzelky?,,Vsak ,napis konkretne..Dnes je taka doba, ze väcsinou mladi nechcu rozvedenych, alle najskor nezadanych a este aj bezdetnych

one7
autor
Dnes o 16:17

Ach jo...

one7
autor
Dnes o 16:35

Takto nejako si predstavujem debatu v dedinskej krčme pri pive.
Prepáčte za úprimnosť..

anonym_2e81ed
Dnes o 16:36
@one7

@anonym_68a91d
Premýšľam, z čoho pramení vaša agresia? Nejako som sa vás dotkol? Chápem, že môžete mať iné názory, ale prečo takéto útoky?
Som úprimný a otvorene tu riešim svoj problém so vzťahmi.
Veď ked vás to štve, tak nečítajte. Píšem ľuďom, ktorí do toho majú co povedať.

@one7 až na pár výnimiek tu nebola agresivita, ale reálny pohľad na vec, mne sa skôr zdá, že nie si spokojný, lebo nepadla odpoveď ktorú si čakal. Ale reálna odpoveď.

januska12323
Dnes o 16:36
@anonym_0dc151

@januska12323 nezaujme ta chlap prv vyzorom?? s nesympatickym a skaredym sa tazko das do reci.

@anonym_0dc151 škaredý chlap môže byť stále sympatický, to nie je len o výzore ale aj ako sa správa, čo robí a hovorí.

anonym_0dc151
Dnes o 16:39
@januska12323

@anonym_0dc151 škaredý chlap môže byť stále sympatický, to nie je len o výzore ale aj ako sa správa, čo robí a hovorí.

@januska12323 pisem o nesympatickom skardom chlapovi. tomu nieje pomoci a moze byt hociakoako mily, antisexy bude vzdy

one7
autor
Dnes o 16:41
@anonym_2e81ed

@one7 až na pár výnimiek tu nebola agresivita, ale reálny pohľad na vec, mne sa skôr zdá, že nie si spokojný, lebo nepadla odpoveď ktorú si čakal. Ale reálna odpoveď.

@anonym_2e81ed
Anonym6891d svoj príspevok radšej vymazal, takže si si ho asi nestihol prečítať.

anonym_395d4c
Dnes o 16:45
@one7

Takto nejako si predstavujem debatu v dedinskej krčme pri pive.
Prepáčte za úprimnosť..

@one7 ale zeny do krciem na pivo nechodia, chodia ,len do restiky a cuhrarne

one7
autor
Dnes o 16:46
@januska12323

@januska12323 súhlasím. Co sa vzťahov týka, hovoríme tu o sympatiach a nie o fyzickej kráse, ktorá je diktovana holivudom. Ved najatraktivnejsi ľudia nie sú tuctovi modeli, ale ludia so zaujímavými črtami tváre a originálnou osobnosťou.
A presne o tom tu píšem. Nehľadám modelku ale sympatie. Ale tie sú vždy jednostranné.

betulinka1
Dnes o 16:48

@one7 co sledujem z mojho okolia, tak niekto sa zoznámil v ramci nejakeho hobby, napr. na kurze latino tanca, v skupinach turistov, na dovolenke a potom je tu druha skupina, cez online. Ale tam vyslovene ides rande paci nepaci dalsia…. Ziadne dlhe vypisovacky. Na stretnuti zistis presne tu príťažlivosť. Tak si napriklad nasiel moj otec vdovec partnerku a su spolu 11 rokov. Tiez nechcel kompromis, vedel co chce a hladal.

one7
autor
Dnes o 16:50
@anonym_0dc151

@januska12323 pisem o nesympatickom skardom chlapovi. tomu nieje pomoci a moze byt hociakoako mily, antisexy bude vzdy

@anonym_0dc151 nesúhlasím. Ak je primitív a duševný mrzak, tak áno. Ale fyzický prejav je dôležitý iba pre povrchných ľudí a šoubiznis

anonym_0dc151
Dnes o 16:53
@one7

@anonym_0dc151 nesúhlasím. Ak je primitív a duševný mrzak, tak áno. Ale fyzický prejav je dôležitý iba pre povrchných ľudí a šoubiznis

@one7 nemusi ta pritahovat fyzicky? blbost

one7
autor
Dnes o 16:58
@anonym_0dc151

@one7 nemusi ta pritahovat fyzicky? blbost

@anonym_0dc151 fyzická príťažlivosť nie je postavená na "fyzickej dokonalosti". Možno tak pre tínedžerov. Dospelé vzťahy sú budované na vnútorných hodnotách. Fyzická príťažlivosť je za prvé dôležitá iba pre určitý typ ľudí - ľudí, ktorí sú fyzický, dotykový a ktorí potrebujú fyzický dotyk a príťažlivosť ako prejav lásky. Nemá to tak každý. A za druhé, príťažlivosť je záležitosť chémie, nie dokonalých symetrii a kriviek.

anonym_68a91d
Dnes o 17:00
@one7

@anonym_2e81ed
Anonym6891d svoj príspevok radšej vymazal, takže si si ho asi nestihol prečítať.

@one7 Zmazane, lebo mi to neskor prislo ako nepotrebne. Ale kludne este raz, co je na tomto agresivne?
Skromne meno one7 🙂. Jemne naznacil, aky je atraktivny, zcestovany (JK), osamely, dotykovy, strateny, za mna nahodil udicku, ktora sa chyti.

anonym_2e81ed
Dnes o 17:07

@one7 riešiš jednostrannú príťažlivosť? Fakty sú také asi, že pokukuješ po ženách na ktoré nemáš, asi. A tvrdiť , že vek je povrchná záležitosť je veľmi, veľmi naivné a idealistické. Celkovo tvoj prístup k zoznamovaniu je idealistický. Tam.bude pes zakopaný. "Hodnoty, fyzická príťažlivosť, chémia" ..., ach jáj zostaneš v 50 sám, ak neodstrániš "chybné vzorce".

one7
autor
Dnes o 17:10
@anonym_2e81ed

@one7 riešiš jednostrannú príťažlivosť? Fakty sú také asi, že pokukuješ po ženách na ktoré nemáš, asi. A tvrdiť , že vek je povrchná záležitosť je veľmi, veľmi naivné a idealistické. Celkovo tvoj prístup k zoznamovaniu je idealistický. Tam.bude pes zakopaný. "Hodnoty, fyzická príťažlivosť, chémia" ..., ach jáj zostaneš v 50 sám, ak neodstrániš "chybné vzorce".

@anonym_2e81ed
aké sú teda podľa teba chybné vzorce?

anonym_0dc151
Dnes o 17:14
@one7

@anonym_0dc151 fyzická príťažlivosť nie je postavená na "fyzickej dokonalosti". Možno tak pre tínedžerov. Dospelé vzťahy sú budované na vnútorných hodnotách. Fyzická príťažlivosť je za prvé dôležitá iba pre určitý typ ľudí - ľudí, ktorí sú fyzický, dotykový a ktorí potrebujú fyzický dotyk a príťažlivosť ako prejav lásky. Nemá to tak každý. A za druhé, príťažlivosť je záležitosť chémie, nie dokonalých symetrii a kriviek.

@one7 fyzicka pritazlivost je dost podstatna vo vztahu lebo ak sa nepritahujete fyzicky, nebude vztah klapat
poznam par ludi, mali o mna zaujem ale a velmi podstatne, ich vyzor nebol mne pritazlivy, moholi sa znazit akokolvek

one7
autor
Dnes o 17:20
@anonym_0dc151

@one7 fyzicka pritazlivost je dost podstatna vo vztahu lebo ak sa nepritahujete fyzicky, nebude vztah klapat
poznam par ludi, mali o mna zaujem ale a velmi podstatne, ich vyzor nebol mne pritazlivy, moholi sa znazit akokolvek

@anonym_0dc151
no tak neboli tvoj typ. Ved to je normálne. A vlastne o tomto je táto debata. Mňa chcú ženy asi z každej krajiny, ktorú som navštívil, vrátane slovenska. Ale ony nie sú môj typ, co mám robiť?

one7
autor
Dnes o 17:25

A úprimne, kebyže stretnem nejakú, kde by boli sympatie obojstranné, kľudne sa prestahujem aj do južnej Ameriky, taký som romantik. Ale nestretnem

tinqua
Dnes o 17:31

Zoznamovanie po rozvode nie je žiadna záhada. Len veľa ľudí robí tú istú chybu....idú hľadať vzťah skôr, než majú uprataný vlastný život. Potom vzniká presne to, čo opisuješ.....chceš ženy, ktoré majú svoj svet v poriadku. Lenže tie väčšinou nehľadajú muža, ktorý sa ešte len snaží zaplátať dieru po rozvode. A tie, ktoré by s tebou pokojne boli, zase nechceš ty....to, nie je smola, ale celkom presné zrkadlo. Najväčší paradox je, že keď človek prestane tak veľmi chcieť niekoho nájsť a začne normálne žiť svoj život, veci sa často vyriešia samé....a nie je to preto, že by sa zmenil trh, ale preto, že sa zmení energia, ktorú človek nesie

anonym_0dc151
Dnes o 17:33
@one7

@anonym_0dc151
no tak neboli tvoj typ. Ved to je normálne. A vlastne o tomto je táto debata. Mňa chcú ženy asi z každej krajiny, ktorú som navštívil, vrátane slovenska. Ale ony nie sú môj typ, co mám robiť?

@one7 typ nemam... o tom to je, tebe sa moze niekto pacit osobnostne no na osobnosti sa ti nepostavi ked uz mam byt sprosta

one7
autor
Dnes o 17:37
@tinqua

Zoznamovanie po rozvode nie je žiadna záhada. Len veľa ľudí robí tú istú chybu....idú hľadať vzťah skôr, než majú uprataný vlastný život. Potom vzniká presne to, čo opisuješ.....chceš ženy, ktoré majú svoj svet v poriadku. Lenže tie väčšinou nehľadajú muža, ktorý sa ešte len snaží zaplátať dieru po rozvode. A tie, ktoré by s tebou pokojne boli, zase nechceš ty....to, nie je smola, ale celkom presné zrkadlo. Najväčší paradox je, že keď človek prestane tak veľmi chcieť niekoho nájsť a začne normálne žiť svoj život, veci sa často vyriešia samé....a nie je to preto, že by sa zmenil trh, ale preto, že sa zmení energia, ktorú človek nesie

@tinqua
na tomto niečo bude. Nie žeby som to nevedel, ale asi som to potreboval teraz počuť. Máš pravdu. Stále dúfam, ze niekto zaplní tu dieru a dá mi motiváciu ísť ďalej. Ale toto asi budem musieť najprv nájsť v sebe. Uf.. takéto pravdy mám rád, keď zarezonuju. Ďakujem za to!

one7
autor
Dnes o 17:40
@anonym_0dc151

@one7 typ nemam... o tom to je, tebe sa moze niekto pacit osobnostne no na osobnosti sa ti nepostavi ked uz mam byt sprosta

@anonym_0dc151
Na erekcii nie je nič sprosté. Najkrajšia vec na svete, keď je zdieľaná ;)
Nemyslel som mentálny typ, ale fyzický. To nie je obraz v hlave ale v nastavení tvojho tela, resp nerv sústavy. To sa nedá oklamať ani obkecat..

anonym_2e81ed
Dnes o 17:43
@anonym_2e81ed

@anonym_2e81ed ty si musíš vyberať z toho " čo je" a nie z toho čo nie je. Ľudia celkovo pozerajú aj na iné veci, nie len na " čistá láska, chémia", 20 ročne si chcú povyrazit, zabaviť sa, ak starší kúsok zoberú, tak musí cvakať, alebo byť v dobrom postavení a to nie sú povrchné veci, to sú fakty, žena po 40 tke berie ohľad na iné veci. Koľké su také, čo idú do menopauzy a tie majú totálne na háku nejaký sexepíl, chcú kamaráta na voľný čas, slúžku už robili pre svojich exov, tie už nechcú aby sa na nech chlap lepil. Keď ideš na rande so ženou ktorá má deti, tak tá si ťa do života nepustí skôr, ako nezistí, či si dobrý otec pre jej deti a podobne. Neviem či chápeš, čo som chcela naznačiť, ale trošku všeobecne musíš chápať vzťahy a to, čo hľadajú ženy. Ako, čistú lásku a chémiu budeš hľadať v 50 tke ťažko, veľmi ťažko a hlavne nie tak, že si ukážeš na ženu, čo sa ti páči. Väčšina normálnych žien v tom veku má už dávno zabehnuté vzťahy, priateľov a podobne.

anonym_d710a9
Dnes o 17:46

@one7 necudujem sa ze si sam, bez zeny aj bez priatelov, neschopny zaclenit sa. Si prilis zamerany na seba, rozpravas, nepocuvas, takychto ludi spolocnost vacsinou vypudi na okraj. A partner to s nimi tiez dlho nezvlada. Este najviac ich strpia ich matky.
Posobis nadradene a zaroven zufalo. Otazka ci to vies zmenit alebo je to hlboko v tebe.

one7
autor
Dnes o 17:49
@anonym_d710a9

@one7 necudujem sa ze si sam, bez zeny aj bez priatelov, neschopny zaclenit sa. Si prilis zamerany na seba, rozpravas, nepocuvas, takychto ludi spolocnost vacsinou vypudi na okraj. A partner to s nimi tiez dlho nezvlada. Este najviac ich strpia ich matky.
Posobis nadradene a zaroven zufalo. Otazka ci to vies zmenit alebo je to hlboko v tebe.

@anonym_d710a9
to je dobrá otazka anonym. Zatiaľ na ňu stale hľadám odpoveď. A myslím, že si ma vystihol presne: nadradene a zúfalo. Asi tak sa cítim, hej.

anonym_0dc151
Dnes o 17:57
@one7

@anonym_0dc151
Na erekcii nie je nič sprosté. Najkrajšia vec na svete, keď je zdieľaná ;)
Nemyslel som mentálny typ, ale fyzický. To nie je obraz v hlave ale v nastavení tvojho tela, resp nerv sústavy. To sa nedá oklamať ani obkecat..

@one7 najprv pises ohladom fyzickej pritazlivosti ze nieje podstatna iba pre mladych a potom zrazu uz hej? ujasni si to sam prosimta. kazdeho najprv zaujme vyozra potom az osobnost
je jasne potom ked sa ti pacia zeny mimo tvoju ligu, si ziadnu nevies najst a rada by som videla tvoju foto ci si naozaj tak atraktivny ako sa prezentujes

one7
autor
Dnes o 18:06
@anonym_0dc151

@one7 najprv pises ohladom fyzickej pritazlivosti ze nieje podstatna iba pre mladych a potom zrazu uz hej? ujasni si to sam prosimta. kazdeho najprv zaujme vyozra potom az osobnost
je jasne potom ked sa ti pacia zeny mimo tvoju ligu, si ziadnu nevies najst a rada by som videla tvoju foto ci si naozaj tak atraktivny ako sa prezentujes

@anonym_0dc151
najprv si potrebuješ ujasniť rozdiel medzi fyzickou krásou podľa kritérií idolov zo šoubiznisu a medzi tvojou osobnou fyzickou príťažlivostou, ktorú pocitujes, keď niekoho vidíš. Je tam veľký rozdiel - nastuduj si, budeš mať jasnejšie.
Čo sa mňa týka, neprezentujem sa ako krásavec. Ľudia vravia, že sympaťák, ja sa skôr vnímam ako uvarený zemiak. Nemám o sebe vysokú mienku. A ako spomínala tinqua, záleží viac na energii, ktorú človek vyžaruje a tá moja je dosť na prd..

V každom prípade sa treba hlavne ukludnit. Len si tú píšeme, nie?

anonym_0dc151
Dnes o 18:10
@one7

@anonym_0dc151
najprv si potrebuješ ujasniť rozdiel medzi fyzickou krásou podľa kritérií idolov zo šoubiznisu a medzi tvojou osobnou fyzickou príťažlivostou, ktorú pocitujes, keď niekoho vidíš. Je tam veľký rozdiel - nastuduj si, budeš mať jasnejšie.
Čo sa mňa týka, neprezentujem sa ako krásavec. Ľudia vravia, že sympaťák, ja sa skôr vnímam ako uvarený zemiak. Nemám o sebe vysokú mienku. A ako spomínala tinqua, záleží viac na energii, ktorú človek vyžaruje a tá moja je dosť na prd..

V každom prípade sa treba hlavne ukludnit. Len si tú píšeme, nie?

@one7 kto spominal fyzicku pritazlivost na zaklade idolov v shoubiznise? cely cas pisem o subjektivnom nazore na fyzicku krasu
asi nebude naprd ak pritahujes zeny
a ano len si piseme som kludna ako ty

one7
autor
Dnes o 18:19
@anonym_0dc151

@one7 kto spominal fyzicku pritazlivost na zaklade idolov v shoubiznise? cely cas pisem o subjektivnom nazore na fyzicku krasu
asi nebude naprd ak pritahujes zeny
a ano len si piseme som kludna ako ty

@anonym_0dc151 neviem to lepšie vysvetliť, prepáč. Asi sa len zbytočne zamotavame.
Energiu mám na prd, pretože pritahujem ženy, ktoré mi zrkadlia moju prazdnotu.
Zrejme to máš podobne. Síce vravíš, že si kľudná, ale cítiť z teba hnev a frustráciu.
Tak ako anonym vyššie zo mna cíti nadradenosť a zúfalstvo, niečo na tom je. Písmenká o nás vedia prezradiť veľa...