icon

Ako sa zoznamujete, keď máte malé deti?

Dnes o 12:26

Ako sa zoznamujete keď máte malé deti a nechcete im ťahať cudzieho človeka do života priskoro?

arek00
Dnes o 12:54

@anonym_autor kazdy to máme inak. Za mňa, moje deti sú moja súčasť a mám fakt veľmi dobré dve dievčence. Ak sa s niekym zoznamim...tak nemám problém ich zoznámiť aj po dvoch týždňoch. Samozrejme poviem, že to je kamoška. Ale moje deti veľmi dobre vedia, že to je možná potencionalna partnerka. Nie som zástanca deti nezoznamovat...alebo zoznamovat po pol roku. Ale napríklad deti niekoho iného, rodic nechce zoznamovat. Trebárs preto, aby expartner nežiarlil, alebo to dieťa je moc naviazané na rodiča a ziarli...

anonym_02fb90
Dnes o 13:36
@arek00

@anonym_autor kazdy to máme inak. Za mňa, moje deti sú moja súčasť a mám fakt veľmi dobré dve dievčence. Ak sa s niekym zoznamim...tak nemám problém ich zoznámiť aj po dvoch týždňoch. Samozrejme poviem, že to je kamoška. Ale moje deti veľmi dobre vedia, že to je možná potencionalna partnerka. Nie som zástanca deti nezoznamovat...alebo zoznamovat po pol roku. Ale napríklad deti niekoho iného, rodic nechce zoznamovat. Trebárs preto, aby expartner nežiarlil, alebo to dieťa je moc naviazané na rodiča a ziarli...

@arek00 a s nejakou psychologickou mas toto odkonzultovane? obzvlast ked toto zazivaju dievcata, cize buduce zeny.

anonym_5388b0
Dnes o 14:44

Ako malé deti? Moja dcéra mala 5 rokov, keď som sa spoznala už teraz manželom. Prebiehalo to tak, že som si s ním písala asi mesiac, sem tam s videohovorom, aj pred dcérou. Niekedy sa pridala. Stretávali sme sa sami keď deti mali naši ex. Potom sme si boli všetci sadnúť v cukrárni, ja s dcérou a on so synom, čisto ako kamaráti, ani pusa, ani ruku sme si nedali, dokonca aj málo sme sa rozprávali, venovali sme sa deťom. Potom dcéra sa sama pýtala, kedy príde s nami aj ujo. A tak to nejak išlo plynulo. Ale to bol prvý a aj posledný s kým som sa stretla. Neviem si predstaviť dcéru zoznamovať s každým kamarátom.