icon

Ako si nájsť frajera vo veku 11 rokov

sarulinka33
Dnes o 16:01

Dobrý deň
Mám 11,5 roka a chcem si nájsť frajera len neviem ako na to. Niektore baby z našej triedy chodia zo svojimi spolužiakmi A viete iba sa spolu rozprávajú držia za ruky a píšu si na mobile... Ak ja a by som tak chcela. Som zamilované do jedného chlapca z našej školy teda vlastne má toľko isto rokov čo ja lenže on uz chodi s jednou babou a vlastne ani by som s ním asi nechcela chodiť len ja proste nemám odvahu sa spýtať nejakého spolužiaka proste..... Prosím nemáte nejaké rady hlavne rovesníčky.... Ale aj ostatným budem vďačna...

anonym_f278f3
Dnes o 16:04

@sarulinka33 MÁŠ DAŤ TEN MOBIL RODIČOM, máš ho zakázaný

anonym_0aa456
Dnes o 16:04

Spytaj sa tych, co ho hladaju v 40tke. 🙂 A ty si netrpezliva v 11 rokoch.

erika7102
Dnes o 16:05

@sarulinka33 rovesníčky na modrom koniku nehľadaj 😇 tento portál je hlavne pre maminy a dospelé ženy. V 11 rokoch by si ani nemala mať telefon.

sarulinka33
autor
Dnes o 16:07

Ok
Možno som netrpezliva ale ja milujem romantiku a veľmi po nej túžim.Ja som len chcela nejakú radu (napr.posli lístok .......)

anonym_f278f3
Dnes o 16:08
@sarulinka33

Ok
Možno som netrpezliva ale ja milujem romantiku a veľmi po nej túžim.Ja som len chcela nejakú radu (napr.posli lístok .......)

@sarulinka33 romantika v 11 rokoch? Hovorim, daj rodičom ten telefon 🙂

anonym_fdc9a3
Dnes o 16:08

Za chvíľu sú tu prázdniny. Takýchto tém ešte bude veľa. Pomóóóóc.

sarulinka33
autor
Dnes o 16:09

Tak načo to čítaš keď píšeš že pomooooic?! Ok možno ma máte za malé hlúpe decko ale ja viem o takých veciach viac než vy

anonym_58a3d9
Dnes o 16:10

Nase dcery, tvoje rovesnicky teraz sedia v detskych izbach a pripravuju sa na koncorocne testy. Myslim si, ze aj ty bi si si mala otvorit stranku doucha.sk alebo viemeto.org a pekne zopakovat ucivo na zajtrajsi den. Mozes na to pouzit aj ten zakazany mobil. Dokazes rodicom, ze aj mobil moze byt uzitocny.

sarulinka33
autor
Dnes o 16:11
@anonym_58a3d9

Nase dcery, tvoje rovesnicky teraz sedia v detskych izbach a pripravuju sa na koncorocne testy. Myslim si, ze aj ty bi si si mala otvorit stranku doucha.sk alebo viemeto.org a pekne zopakovat ucivo na zajtrajsi den. Mozes na to pouzit aj ten zakazany mobil. Dokazes rodicom, ze aj mobil moze byt uzitocny.

Už som poučenia

sarulinka33
autor
Dnes o 16:12

Inak ďakujem za poradenie dobre stránky( viemeto) fakt super idem sa poučiť

anonym_7e0ae3
Dnes o 16:19

Hlavne neodpisuj ak ti niekto/nejaký úchyl napíše

anonym_0aa456
@anonym_58a3d9

@anonym_58a3d9 "aj ty bi si si mala." No mohli by ste to urobit obe. 🙂

anonym_58a3d9
@sarulinka33

@sarulinka33 poucis sa, az ked spravis nejaku chybu. Teraz sa ides ucit. Aspon dufame

anonym_cfec29

V 11tich som ešte kadila do plienok, nie frajera hľadala 😵‍💫 moja 10rocna dcéra nemá mobilný telefón! A vidím, že je to správne rozhodnutie….

anonym_58a3d9
Dnes o 16:20
@anonym_0aa456

@anonym_58a3d9 "aj ty bi si si mala." No mohli by ste to urobit obe. 🙂

@anonym_0aa456 mas uplnu pravdu😉

danica2711
Dnes o 16:21

toto nepíše 11-ročné decko, to ani nevie, že takáto stránka existuje a ak áno, tak je pre ňu trápna a nie dosť cool

zuzinka888
Dnes o 16:49

Nech ti mamka kupi Kena

jeennyv
Dnes o 17:08

@sarulinka33 popracuj na gramatike, sa mas ucit vo svojom veku, podla prejavu ziadne take, ze si naucena….chodia s kym cim….so spoluziakmi…fuj fuj najprv sa nauc, potom chlapcov nahanaj 😀😀🤷‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

anonym_b01f65
Dnes o 17:18

@sarulinka33 Chlapec sa nebalí. Stačí sa na neho pekne usmiať a čakať na prvý krok. Ak sa bude k tebe pekne správať, bude to ten pravý. Ak sa bude správať zle, bol to omyl a hľadaj ďalej.

ria_sprout
Dnes o 17:32
@sarulinka33

Ženy, píše sem dieťa, co keby ste namiesto povysovania a osočovania sa skúsili postaviť do pozície ktorá ju môže pozitívne ovplyvniť?

@sarulinka33 je normálne že v tomto veku si už vsimas chlapcov, veľa dievčat to rieši. Ale neboj sa, to že ho teraz nemáš neznamená že romantiku nikdy nezazijes. Ale máš ešte čas, je možné že aj ty sa niekomu páčiš. Ale tvoji rovesníci ešte málokedy niekedy daju najavo viditeľne svoje sympatie. Skús sa porozprávať s mamou o svojich pocitoch, určite bude mať pre teba nejakú dobru radu. Ale netreba nič unáhliť, stačí byť kamarátska a baviť sa s ostatnými milo. Čas prinesie aj romantiku neboj sa. 🙂

Hlavne si nepíš s nikým cez internet, pretože nikdy nevieš kto je na druhej strane. Môže to byť aj zlý človek ktorý sa bude vydávať za tvojho rovesníka. Na internete sa deje mnoho zlého a skús sa radšej porozprávať s rodičmi.

avicii18
Dnes o 17:46

Namaž si ruku sekundovým lepidlom, chyť sa toho kto sa ti páči a máš chalana...minimálne na tri hodiny

anonym_dc7b89
Dnes o 17:53
@ria_sprout

Ženy, píše sem dieťa, co keby ste namiesto povysovania a osočovania sa skúsili postaviť do pozície ktorá ju môže pozitívne ovplyvniť?

@sarulinka33 je normálne že v tomto veku si už vsimas chlapcov, veľa dievčat to rieši. Ale neboj sa, to že ho teraz nemáš neznamená že romantiku nikdy nezazijes. Ale máš ešte čas, je možné že aj ty sa niekomu páčiš. Ale tvoji rovesníci ešte málokedy niekedy daju najavo viditeľne svoje sympatie. Skús sa porozprávať s mamou o svojich pocitoch, určite bude mať pre teba nejakú dobru radu. Ale netreba nič unáhliť, stačí byť kamarátska a baviť sa s ostatnými milo. Čas prinesie aj romantiku neboj sa. 🙂

Hlavne si nepíš s nikým cez internet, pretože nikdy nevieš kto je na druhej strane. Môže to byť aj zlý človek ktorý sa bude vydávať za tvojho rovesníka. Na internete sa deje mnoho zlého a skús sa radšej porozprávať s rodičmi.

@ria_sprout toto určite nepíše 11 ročné dieťa. Tie, ktoré také dievčatá máte, iste to viete posúdiť. Píše to dieťa, ale oveľa staršie.

ria_sprout
Dnes o 17:57
@anonym_dc7b89

@ria_sprout toto určite nepíše 11 ročné dieťa. Tie, ktoré také dievčatá máte, iste to viete posúdiť. Píše to dieťa, ale oveľa staršie.

@anonym_dc7b89 mám dve dievčatá, poznám mnoho ich rovesníčok a je velmi široké spektrum deti ktoré reagujú rôzne. Nebola by som si taká istá že to nepíše naozaj 11r dieťa, čím netvrdím že to môže písať aj dospelý chlap. Na nete si nikto nemôže byť istý s kým si píše. Mňa skôr prekvapuje ako vedia reagovať dospelé ženy ak si myslia že píšu malému dieťaťu. To je výborný sociálny experiment, pretože to ako tu mnohé reagujú len ukazuje ich skazený charakter, keď potrebujú dourazat dieťa. Aj keby to dieťa nepísalo, stále je možnosť že to dieťa píše.

loliki
Dnes o 18:03
@ria_sprout

@ria_sprout Ako vieš, kto to píše? Je to nevhodné a nemiestne, aby sem písalo dieťa, ktoré je do 15 rokov chránené zákonom, takáto téma sem vôbec nepatrí. Ešte rady jej dávať! Čistý psychopat.

ria_sprout
Dnes o 18:07
@loliki

@ria_sprout Ako vieš, kto to píše? Je to nevhodné a nemiestne, aby sem písalo dieťa, ktoré je do 15 rokov chránené zákonom, takáto téma sem vôbec nepatrí. Ešte rady jej dávať! Čistý psychopat.

@loliki ja nechápem ty necitas moj text? Veď je tam jasne napísané, že nikto nevie kto to moze byť, lenže vždy je možnosť že to dieťa naozaj je. A ak je, tak ho asi nebudem ponizovat, ak tak niekto robí vravi to viac o ňom ako o druhej strane. Slovensko má naozaj problém s čítaním s porozumením. Čistý psychopat je tvoj podpis?