icon

Ako si nájsť partnera mimo sociálnych sietí?

8. mar 2026

Ahojte, mám 38 rokov a som single rok. Začala som od januára pozerať po potencionálnych mužoch na zoznamkách (v rozpätí 35-45 rokov). Ale mám trošku problém, lebo mám pocit, že sa s generáciou mužov v mojom veku nestretávame. Nie som na sociálnych sieťach. Na FB mám profil kvôli odborným témam, som v určitých skupinách, kde si radíme. Inak ten profil je prázdny, bez priateľov. Na instagrame nie som, rovnako na tiktoku. Nerobím si selfie, nefotím každý svoj deň, čo robím, nemám doma selfie tyč, nepoužívam výrazy ľudí na sociálnych sieťach. A muži, čo o mňa prejavia záujem sú ako z iného sveta. Hneď mi píšu, kde ich nájdem na instagrame, že im mám napísať DM ( čo im mám napísať?), pýtajú sa, či mám tiktok. Či mám nejaké iné fotky, no nie, nemám, ja sa sama nefotím. Pozerám si ich fotky a on sa fotí so selfie tyčou pri športe, fotky z posilovne pri zrkadle, fotky pri aute, no príde mi to také zvláštne. No a smeruje to až k mužom vo veku 44r, to som si myslela, že starší muži budú na tom inak. Keď im poviem, že nemám sociálne siete a rada mi som komunikovala tu, tak sú prekvapení a nezriedka mi aj vynadajú, že kto dnes nemá instagram, že si ho mám založiť.

Som obyčajná žena, pracujúca, bez výplní, bez botoxu, bez nadpojedných vlasov, umelých mihalníc a nechtov. Samozejme do budúcnosti to nevylučujem, že k tomu príde, zatiaľ som to nepotrebovala a snáď ešte dva - tri roky nebudem. Nechodím ku kaderníčke (strihám a farbím sa doma), ani kozmetičke, ani si nedávam cukrový nástrek a samoopaľovacie prípravky, SPF krém volám opaľovací krém, nepoužívam 7 krokovú skin care kórejskú rutinu, nemám obľúbenú influencerku, netočím reels, nechodím do "gymu" ( cvičím doma a behám), nemám followerov ani nikoho nefollowujem. Do minulého týždňa som ani nevedela, že kozmetika sa delí na high end a drogérkovú. No jednoducho som mimo tohto insta sveta a rada by som mala podobne nastaveného partnera. Len sa nejako v tomto strácam. Lebo dnes je všetko inak a ja som asi veľmi dlho žila vo svojej bubline.

motylik2559
8. mar 2026

@anonym_autor Ahoj autorka, podla mna,ze mas na zoznamke 4 fotky uplne staci, a co ich tam mas mat 20? 😀 Ved uz len z jednej - dvoch si musi vediet clovek predstavit ako vyzeras predsa. Potom na co je ta zoznamka, ked vsetci sa potom chcu hrabat inde si pisat po prvom- druhom raze a pritom sa da aj cez tu zoznamku? Autorka ja ta v tomto plne chapem, ze nechces hned kazdemu, s ktorym si len napises hadzat vsetko svoje sukromie na podnos. Ine by bolo, kebyze si uz pisete nejaky cas a ide to dobre,ze sa potom presuniete na whatsapp alebo tak niekde. Ja aj moj chlap mame len FB, tiez nemame tiktoky a instagram, ci ine. To je ozaj podmienka dnesneho zoznamenia? To je blbost podla mna, lebo ked si dvaja sadnu pri pisani na zoznamke, tak aj cez nu si viete dohodnut prve stretko a tam uz by si videla, ci bude aj dalsie a ze si vymenite kontakty aj na tom stretku, prip. pred prvym stretkom pre istotu, aby ste sa nasli, tam kde sa mate stretnut. Tiez by mi prislo povrchne fotky z fitka, nemozem si pomoct, ale to su take fotky takych "machov". Ved do fitka idem cvicit a nie sa tam fotit, potom kolko casu venuje cviceniu a kolko casu foteniu, kym si spravi nejaku "nastajlovanu" fotku?😀 V tomto ti rozumiem a teda neviem ako dlho si takto pises cez tu zoznamku, ale ak nie dlho, tak este vyckaj, mozno sa najde aj nejaky normalnejsi kus, ktoremu viac zalezi na zoznameni a tom co si pisete, nez na tom aky pocet socialnych sieti mas🤗

autor
8. mar 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, podla mna,ze mas na zoznamke 4 fotky uplne staci, a co ich tam mas mat 20? 😀 Ved uz len z jednej - dvoch si musi vediet clovek predstavit ako vyzeras predsa. Potom na co je ta zoznamka, ked vsetci sa potom chcu hrabat inde si pisat po prvom- druhom raze a pritom sa da aj cez tu zoznamku? Autorka ja ta v tomto plne chapem, ze nechces hned kazdemu, s ktorym si len napises hadzat vsetko svoje sukromie na podnos. Ine by bolo, kebyze si uz pisete nejaky cas a ide to dobre,ze sa potom presuniete na whatsapp alebo tak niekde. Ja aj moj chlap mame len FB, tiez nemame tiktoky a instagram, ci ine. To je ozaj podmienka dnesneho zoznamenia? To je blbost podla mna, lebo ked si dvaja sadnu pri pisani na zoznamke, tak aj cez nu si viete dohodnut prve stretko a tam uz by si videla, ci bude aj dalsie a ze si vymenite kontakty aj na tom stretku, prip. pred prvym stretkom pre istotu, aby ste sa nasli, tam kde sa mate stretnut. Tiez by mi prislo povrchne fotky z fitka, nemozem si pomoct, ale to su take fotky takych "machov". Ved do fitka idem cvicit a nie sa tam fotit, potom kolko casu venuje cviceniu a kolko casu foteniu, kym si spravi nejaku "nastajlovanu" fotku?😀 V tomto ti rozumiem a teda neviem ako dlho si takto pises cez tu zoznamku, ale ak nie dlho, tak este vyckaj, mozno sa najde aj nejaky normalnejsi kus, ktoremu viac zalezi na zoznameni a tom co si pisete, nez na tom aky pocet socialnych sieti mas🤗

@motylik2559 ďakujem. Ja keď vidím fotku z fitka a selfie tyč, neopovedám. Svoje súkromie si strážim 🙂.

tundra
8. mar 2026
@anonym_autor

Ak mu napíšem moje číslo, tak si ma nájde hneď online. Vyjde mu minimálne 7 odkazov na mňa, kde nájde moje meno, meno mojej firmy a všetky informácie a to nechcem. Ešte by bolo riešenie si zriadiť jedno číslo, ale ja cez deň nebudem nosiť kvôli tomu dva telefóny, čiže číslo by bolo aktívne po 20.00 hodine jedine. Ale príde mi to zbytočné. Ak si sadneme ľudsky a budem vidieť, že to má zmysel, že sme na rovnakej vlne a sympatickí jeden druhému, tak mu nemám problém to číslo dať. Ale to nie je po jednej správe a jednom dni. Veľa ľudí z môjho okolia nevie, že som single. Vedia to rodičia, moje sestry a dve kamošky. Všetci ostatní si myslia, že žijem v usporiadanom vzťahu s mojím ex. Ja nerozoberám moje vzťahy na verejnosti a rovnako on. A nechcem chodiť na žiadne speed date meetingy, to sa nehodí. S mojím ex sme sa zoznámili na konferencii, kde on prednášal, tak stále dúfam, že niekde tam stretnem ešte v budúcnosti toho pravého.

@anonym_autor nepotrebujes dva telefony,su telefony na dve sim karty.Drzim palce🍀

autor
8. mar 2026
@tundra

@anonym_autor nepotrebujes dva telefony,su telefony na dve sim karty.Drzim palce🍀

@tundra mám už už od roku 2013 Iphone. Spárovaný so všetkým. Toto meniť nebudem.

anonym_7d4c14
8. mar 2026

Toto riesia aj zeny kolo 40.r.v mojom okoli. Chod von. Medzi ludi. Nikto ti na dvere nezaklope. Musis von. Ale viac mojich kamosiek si naslo partnerov na pokeci, v skupinach, ktore im boli blizke. A vsetky su uz vydate s nimi.. Ja som teda tiez prirodzena. Ale muza mam od 17.r.🙏🩵🩵🩵

niekto2hy
8. mar 2026
@anonym_autor

@tundra mám už už od roku 2013 Iphone. Spárovaný so všetkým. Toto meniť nebudem.

@anonym_autor Vysvetlenie skratiek.

anonym_74354b
8. mar 2026
@niekto2hy

@anonym_autor Vysvetlenie skratiek.

@niekto2hy mám o 10 rokov viac, používam WhatsApp, ale niektoré skratky by som potrebovala vysvetliť🙂 kedy ich niekto použije prípadne kedy ich mám ja použiť 🙂

autor
8. mar 2026

@niekto2hy čo je teda threads? A čo znamená throw back thursday? Ako má zahodiť štvrtok? Bio je biography - teda životopis? To si niekto dá na sociálne siete svoj životopis? Čo znamená for your page? Ja poznám FYI, to bežne používame v komunikácii. Aký je rozdiel medzi private message a direct message? Ja si myslím, že je to vždy správa. Prečo sa používa get ready with me? Nerozumiem celom. Collaboration používame bežne, ale u nás sa používa spolupráca alebo cooperation. Čiže POV _ je niečo z môjho pohľadu? Že ja to vidím takto? OOTD je môj obľúbený outfit alebo môj dnešný outfit?

anonym_cbaecf
8. mar 2026

Veru nemate to dnes lahke....

Ako uz bolo spominane, mnoho muzov je v tomto veku uz rozchytanych alebo uz maju vlastne rodiny a na zoznamkach su teda kadejaki ludia......ci muzi ci zeny tak to veru ziadna slava nie je.

Potom mas kategoriu muzov ktori sa aktivne nestavaju do pozicie aby mohli niekoho spoznat a venuju sa svojim konickom ci uz sami alebo v spolocnosti znamych ci kamaratov.

Mnoho muzov uz skrz zlych skusenosti aj rezignovalo na vztahy a tych uz stretnes len velmi tazko pretoze sa aktivne nesocializuju v spolocnosti kde by niekoho mohli stretnut.

Mna by si zrejme tiez stretla len velmi tazko pretoze na zoznamkach nie som a ak nie som v praci ci doma tak obvykle nie som k dispozicii a tak to ma dnes vela muzov.

Ja mam tiez kolegov ktori su slobodni a vobec im to netrha zily. V kazdom pripade ti prajem vela stastia....dufam, ze najdes to co hladas.

anonym_dc4085
8. mar 2026

Ja mám 36,dlhé roky single a na zoznamkach neúspech. Tiež mám prístup ako ty, akurát nemám toľko peňazí. Väčšina pýta hneď ďalší kontakt a či nemám viac fotiek, hoci inde nepostujem a tiež mám pramálo fotiek. Zopár ma presvedčilo na whatsapp, ale je to vždy to iste…hneď začnú pýtať ďalšie fotky. Na zoznamkach je to ozaj mizerne, príťažliví správni muži ich nepotrebujú. Speed dating tak isto. Keď už sa mi nejaký páči, je bud odo mňa nižší alebo ma dieťa. Alebo teda nemá záujem o mňa. Ja skúsim ešte pridať viac fotiek, kde mi bude vidno postavu a nejaké s lepším makeupom. Lebo ti chlapi sú asi fakt jednoduchí a ide im v prvom rade o výzor. Aj keď musím priznať, že tie nemám rada samoľúbe fotky z fitka a z pláže, ale takého si všimnem tiež skôr.

autor
8. mar 2026
@anonym_dc4085

Ja mám 36,dlhé roky single a na zoznamkach neúspech. Tiež mám prístup ako ty, akurát nemám toľko peňazí. Väčšina pýta hneď ďalší kontakt a či nemám viac fotiek, hoci inde nepostujem a tiež mám pramálo fotiek. Zopár ma presvedčilo na whatsapp, ale je to vždy to iste…hneď začnú pýtať ďalšie fotky. Na zoznamkach je to ozaj mizerne, príťažliví správni muži ich nepotrebujú. Speed dating tak isto. Keď už sa mi nejaký páči, je bud odo mňa nižší alebo ma dieťa. Alebo teda nemá záujem o mňa. Ja skúsim ešte pridať viac fotiek, kde mi bude vidno postavu a nejaké s lepším makeupom. Lebo ti chlapi sú asi fakt jednoduchí a ide im v prvom rade o výzor. Aj keď musím priznať, že tie nemám rada samoľúbe fotky z fitka a z pláže, ale takého si všimnem tiež skôr.

@anonym_dc4085 v mojom okolí mám zadaných mužov alebo mužov, ktorých jednoducho nechceš (komplikovaná povaha, sukničkár, narcis). Business a prácu nemiešam nikdy, nerobí to dobrotu. Takisto nerozvíjam vžtahy s klientmi, ono sa to rozšíri a môže si človek zbytočne skaziť povesť. Čiže ostáva mi zoznámenie bežné. Ja som väčšinou v práci. Ak nie som v práci, tak som doma, behám, alebo som u rodičov, so sestrami na káve alebo s kamoškami Nechodím po baroch, diskotékach, ani po chatách, v zásade nikto v mojom okolí nechodí, max urobíme rodinné grilovačky na dome. Všetci v mojom okolí sú zadaní, moje kamošky majú deti, moje sestry majú rodiny a deti, čiže aktivity tomu prispôsobujeme. Ideme na kávu, kde je aj detský kútik, alebo si zoberieme kávu a sedíme v parku apd. Občas zájdeme do kina, do divadla, ale to je tak raz za kvartál by som povedala. ja mám dosť svojich aktivít - učenie sa jazykov, externé poradenstvo, práca, beh, cvičenie, domácnosť, záhrada, knihy, filmy, rodina, zvieratá, čiže program mám, aj si čas viem vyplniť, ale nechcem ostať sama. Chcem lásku do svojho života.

anonym_a4a2c0
8. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_dc4085 v mojom okolí mám zadaných mužov alebo mužov, ktorých jednoducho nechceš (komplikovaná povaha, sukničkár, narcis). Business a prácu nemiešam nikdy, nerobí to dobrotu. Takisto nerozvíjam vžtahy s klientmi, ono sa to rozšíri a môže si človek zbytočne skaziť povesť. Čiže ostáva mi zoznámenie bežné. Ja som väčšinou v práci. Ak nie som v práci, tak som doma, behám, alebo som u rodičov, so sestrami na káve alebo s kamoškami Nechodím po baroch, diskotékach, ani po chatách, v zásade nikto v mojom okolí nechodí, max urobíme rodinné grilovačky na dome. Všetci v mojom okolí sú zadaní, moje kamošky majú deti, moje sestry majú rodiny a deti, čiže aktivity tomu prispôsobujeme. Ideme na kávu, kde je aj detský kútik, alebo si zoberieme kávu a sedíme v parku apd. Občas zájdeme do kina, do divadla, ale to je tak raz za kvartál by som povedala. ja mám dosť svojich aktivít - učenie sa jazykov, externé poradenstvo, práca, beh, cvičenie, domácnosť, záhrada, knihy, filmy, rodina, zvieratá, čiže program mám, aj si čas viem vyplniť, ale nechcem ostať sama. Chcem lásku do svojho života.

@anonym_autor úplne Ťa chápem. Mám to podobne. Ono ja som tomu nikdy nechcela veriť, keď mi to niekto hovoril, ale náš problém je,že sme v našich očiach úplne normálne. Ale ono čo je a nie je normálne vidí každý inak. To čo Ty opisujes, je vždy rovnaké na zoznamkach. Keď chcú ďalšie fotky, zaujíma ich iba výzor, áno ono je to o Tom, že priemerný chlap lepšie vidí ako mysli a ľudia si musíš byť sympaticki. Tie typky, fotky z fitiek etc, pomaly nie sú nič hodný, keď nechodis do fitka... Ty potrebuješ muža na Tvojej intelektuálnej úrovni. Dokážeš sa o seba postarať, si samostatná, dobre vyzerás,pracuješ, máš koníčky. Potom Ti budú hovoriť, že máš veľké nároky a moc si vyberas. Nie, Ty hľadáš iba to, čo ponúkas. A toto je dosť veľký problém. Pretože oslovovanie a zoznamky aj na konferencii, tam sa stretneš s ľuďmi na tvojej vlnovej dĺžke, ale väčšina je zadaná , a potom dosť záletníkov. Pre Teba by bolo najlepšie nájsť niekoho cez znamych alebo rodinu, inak je to veľmi ťažké. Ono Ty k sebe potrebuješ naozaj partnera na svojej úrovni, ale tam typkovia s fotkami z fitka nepatria a čo je ešte horsie. Že Ťa idú presviedčať, že to je normálne a takí sú všetci aj insta , tiktok etc. A nezijes za opicami, len máš normálne hodnoty a úroveň. Len ono je to fakt veľmi ťažké niekoho slušného nájsť. Keď začne niekto motať, že hľadá partnerku k sebe na rovnakej vlnovej dĺžke, ' úrovni oci' väčšinou to znamená, že hľadá ženu, čo si všetko platí, najlepšie aj jemu a nerobí problémy. Nemám žiaľ na to radu, ale iba Ťá chcem povzbudiť, že si normálna žena čo sa o seba stará, nemusí sa oblepit umelinou a poznať neviem aku skín care. Ty premýšľas inak, než premýšľa väčšina a tým pádom sa Ti tu nedostane adekvátna rada a ani pochopenie. Len niečo zmeniť musíš, ale buď verná sebe a svojim hodnotám.

anonym_41cdb8
8. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_41cdb8 čo si otvorila? Poznáš Linkedln? Si tam, vieš ako to tam funguje? To je vážne marketingové a PR, tam sa nechodíš zoznamovať.

@anonym_autor samozrejme, že viem čo je LI
Vymenúvas všetko čo máš určite si šikovná, ale robíš sa strašne tajomná.Nebudem, nechcem, nepošlem, nemiešam prácu...nie všetci môžu mať všetko, tak žiješ pre prácu, firmu...ak by si chcela pošleš fotku, spravíš si iný mail, iný účet.Nezijes vo vzduchoprazdne máš spolužiakov z VS, známych, známych známych.niekde bude chyba žiješ aktívne a nikto ťa neoslovi, píšeš, že cestuješ skôr porozmýšľaj ako pôsobis na ľudí možno odmerane?Moja sestra si v 38 r dala spraviť dieťa na dovolenke 😆 tiež konateľka vo firmách, kariéra a muž nikde a, keď tak zúfalec čo parazitoval.Zije s dcérou sama a konečne je spokojná

anonym_b89ab9
8. mar 2026

@anonym_autor Zaujimaveho muža môžeš najst kdekolvek....proste sa vyobliekaj, namaluj chod sa prejst, behat, na turistiku...choď vlakom a buď mila usmievava, maj peknu chôdzu a dlhšie vlasy...pekne zuby a budeš si vyberať....

ivicatolic
8. mar 2026

@anonym_autor
@anonym_autor turistika, festival, kino, kostol, plaváreň, autobus, vlak....a možno len tak v obchode alebo u lekára. Veľa šťastia prajem 💚❤️💚

autor
8. mar 2026
@anonym_b89ab9

@anonym_autor Zaujimaveho muža môžeš najst kdekolvek....proste sa vyobliekaj, namaluj chod sa prejst, behat, na turistiku...choď vlakom a buď mila usmievava, maj peknu chôdzu a dlhšie vlasy...pekne zuby a budeš si vyberať....

@anonym_b89ab9 aj zuby mám biele, aj dlhé vlasy, aj behať chodím, aj na turistiku, dokonca aj vlakom som išla v januári na business trip. Jedine ženatí muži. po mne pozerajú.

anonym_43a2f7
8. mar 2026

@anonym_autor uplne ta chapem, chces mat svoje sukromie, a nechces aby ta prepadavali telefonaty alebo spravy od niekoho cuzieho...som taka ista, vyhovoval by mi iba nick a nie cislo mobilu ci facebook s menom a priezviskom s celou rodinou a kamaratmi aby ma niekto lustroval

anonym_a2ded1
8. mar 2026
anonym_a2ded1
8. mar 2026
anonym_a2ded1
8. mar 2026

Prepac, trosku blby vek, neskoro si sa spamatala. Mas 38, hodiny ti tikaju, kazdy muz bude mat obavu, ze chces iba darcu spermii a vyzivneho. Ti co deti maju, nechcu dalsie. Ti co deti chcu, si najdu 35 rocnu, aby ju trocha spoznali, kym sa daju spolu do deti. Ak nechces deti, tak zase ti s detmi, chcu radsej partnerku s detmi. Zostava ti potom muz, co nechce deti tiez a tych je malo. Pridaj, ze toto nechces, toto nebudes,... a este menej muzov vyhovuje.
Kebyze mas uz deti, tam je to zase o nieco ine. Tam by bol vek 38 v pohode ma najdenie partnera. Bezdetna si musi davat pri hladani partnera na 35ku, s detmi na 40tku. Maju potom 5 rokov na najdenie a vytvorenie vztahu. Nieze by to neslo aj potom, ale je to ovela tazsie. Tak ako zeny idu u muzov po financiach, muzi pozeraju na vek a vzhlad. Muzi s malo financiami su nemilosrdne odmietani a stare zeny reciprocne tiez...

sissy27
8. mar 2026
@anonym_autor

@sissy27 mám firemný account, o ktorý sa stará môj marketing a náhľad mi dajú na schválenie 🙂. Fotky tam mám, 3 a viac nemienim pridávať, A nikomu nebudem svoje fotky posielat.

@anonym_autor jezisi, v jednom prispevku pomaly odbornicka na socialne siete so vsetkymi modernymi vyrazmi, o par prispevkov dalej uz zrazu nevies co znamenaju niektore vyrazy ako keby si dnes bola prvy den na internete. Ale hlavne ze modreho kona (co je mimochodom tiez socialna siet) mas a vies ho pouzivat. Vykreslila si sa tu tak exkluzivne, az je tazke tomu verit. Ale aby sme sa vratili k pointe tvojho problemu - nevyhovuje ti zoznamovanie sa online? Tak to nerob. Zoznamuj sa v realite, stale to funguje.

autor
Včera o 05:54
@anonym_a2ded1

Prepac, trosku blby vek, neskoro si sa spamatala. Mas 38, hodiny ti tikaju, kazdy muz bude mat obavu, ze chces iba darcu spermii a vyzivneho. Ti co deti maju, nechcu dalsie. Ti co deti chcu, si najdu 35 rocnu, aby ju trocha spoznali, kym sa daju spolu do deti. Ak nechces deti, tak zase ti s detmi, chcu radsej partnerku s detmi. Zostava ti potom muz, co nechce deti tiez a tych je malo. Pridaj, ze toto nechces, toto nebudes,... a este menej muzov vyhovuje.
Kebyze mas uz deti, tam je to zase o nieco ine. Tam by bol vek 38 v pohode ma najdenie partnera. Bezdetna si musi davat pri hladani partnera na 35ku, s detmi na 40tku. Maju potom 5 rokov na najdenie a vytvorenie vztahu. Nieze by to neslo aj potom, ale je to ovela tazsie. Tak ako zeny idu u muzov po financiach, muzi pozeraju na vek a vzhlad. Muzi s malo financiami su nemilosrdne odmietani a stare zeny reciprocne tiez...

@anonym_a2ded1 trošku neskoro som sa spamätala? Bola som s mojim partnerom od 23-37 rokov. Minimálne rok som mala obdobie, kedy som nechcela nič riešiť a upratať si veci sama v sebe. A teraz som pripravená do ďalšej kapitoly. Neriešim, či bude rozvedený, či bude vdovec, slobodný, či bude mať deti, či bude ešte chcieť deti. To dnes ani ja neviem. Dôležité je, aby sme si ľudsky sedeli, aby sme si rozumeli, mali rovnaké hodnoty, podobné ciele a pohľad na život. A samozrejme chémia tam musí byť.

anonym_d3c3ec
Včera o 06:40

@anonym_autor Ty si tak sialene mimo az je to cute 😂 Neverim, ze dokazes zaujat nejakeho normalneho styridsiatnika. Prezentujes sa akoby si prave vysla z jaskyne. Kazdopadne prajem vela stastia.

lentakyterapeut
Včera o 10:38

@anonym_autor tak napis spravu a preberieme tvoj problem

simca06022011
Včera o 10:53

Vsak nic z toho mat nemusis... poviem nemam, nepouzivat, pisat mozeme cez ***** ( to co ppuzivam navrhnem). Vybavenko. Niekto ma nuti posielat fotky? Rovno napisrm ze mam zaujem sa zoznamit s muzom, nie fotoalbum mu naplnit. Ci sa niekto foti/ nefoti na siete neriesim. Riesim ak ma 800 priatelov, to je velakrat pre mna nepochopitelne (ale ti3z to beriem individualne, vela.ludom tolko priatelov nabehne vdaka profesii). Ak by na rande dubal do mobilu atd..

anonym_c21e3e
Včera o 15:16

inak tento prispevok sa objavil na fb v priznania zlatokopiek https://www.facebook.com/Priznania.zlatokopiek tak neviem ci nevykradaju modry konik alebo autorka pisala aj tam :D

wiliam3royal
Včera o 18:11

@anonym_autor ahoj, napíš mi súkromnú správu, pri slovách: "Dôležité je, aby sme si ľudsky sedeli, aby sme si rozumeli, mali rovnaké hodnoty, podobné ciele a pohľad na život", si ma zaujala a rád by som sa s tebou zoznámil, prajem pekný večer🙂

autor
Včera o 18:29
@anonym_c21e3e

inak tento prispevok sa objavil na fb v priznania zlatokopiek https://www.facebook.com/Priznania.zlatokopiek tak neviem ci nevykradaju modry konik alebo autorka pisala aj tam :D

@anonym_c21e3e vykradávajú koníka, ja som tam nepísala.

autor
Včera o 18:37
@wiliam3royal

@anonym_autor ahoj, napíš mi súkromnú správu, pri slovách: "Dôležité je, aby sme si ľudsky sedeli, aby sme si rozumeli, mali rovnaké hodnoty, podobné ciele a pohľad na život", si ma zaujala a rád by som sa s tebou zoznámil, prajem pekný večer🙂

@wiliam3royal ahoj, nie som z BB a nie som ani na vzťahy na diaľku. Ale ďakujem za pozitívny komentár 🙂.

zara1357
Včera o 18:52

@anonym_autor skús v kostole🤷‍♀️