Ako si nájsť partnera mimo sociálnych sietí?
Ahojte, mám 38 rokov a som single rok. Začala som od januára pozerať po potencionálnych mužoch na zoznamkách (v rozpätí 35-45 rokov). Ale mám trošku problém, lebo mám pocit, že sa s generáciou mužov v mojom veku nestretávame. Nie som na sociálnych sieťach. Na FB mám profil kvôli odborným témam, som v určitých skupinách, kde si radíme. Inak ten profil je prázdny, bez priateľov. Na instagrame nie som, rovnako na tiktoku. Nerobím si selfie, nefotím každý svoj deň, čo robím, nemám doma selfie tyč, nepoužívam výrazy ľudí na sociálnych sieťach. A muži, čo o mňa prejavia záujem sú ako z iného sveta. Hneď mi píšu, kde ich nájdem na instagrame, že im mám napísať DM ( čo im mám napísať?), pýtajú sa, či mám tiktok. Či mám nejaké iné fotky, no nie, nemám, ja sa sama nefotím. Pozerám si ich fotky a on sa fotí so selfie tyčou pri športe, fotky z posilovne pri zrkadle, fotky pri aute, no príde mi to také zvláštne. No a smeruje to až k mužom vo veku 44r, to som si myslela, že starší muži budú na tom inak. Keď im poviem, že nemám sociálne siete a rada mi som komunikovala tu, tak sú prekvapení a nezriedka mi aj vynadajú, že kto dnes nemá instagram, že si ho mám založiť.
Som obyčajná žena, pracujúca, bez výplní, bez botoxu, bez nadpojedných vlasov, umelých mihalníc a nechtov. Samozejme do budúcnosti to nevylučujem, že k tomu príde, zatiaľ som to nepotrebovala a snáď ešte dva - tri roky nebudem. Nechodím ku kaderníčke (strihám a farbím sa doma), ani kozmetičke, ani si nedávam cukrový nástrek a samoopaľovacie prípravky, SPF krém volám opaľovací krém, nepoužívam 7 krokovú skin care kórejskú rutinu, nemám obľúbenú influencerku, netočím reels, nechodím do "gymu" ( cvičím doma a behám), nemám followerov ani nikoho nefollowujem. Do minulého týždňa som ani nevedela, že kozmetika sa delí na high end a drogérkovú. No jednoducho som mimo tohto insta sveta a rada by som mala podobne nastaveného partnera. Len sa nejako v tomto strácam. Lebo dnes je všetko inak a ja som asi veľmi dlho žila vo svojej bubline.

@wiliam3royal ahoj, nie som z BB a nie som ani na vzťahy na diaľku. Ale ďakujem za pozitívny komentár 🙂.
@anonym_autor v poriadku, ja by som za tebou rozhodne prišiel, spoznať ťa osobne, urobiť stovky kilometrov aj keby som ťa videl na jediný, jediný krát, keby sa to časom vyvinulo v niečo bližšie, nebol by problém sa za tebou presťahovať, ale to už sú samozrejme básničky budúcnosti, ja to beriem tak, že keď niekoho milujem, urobím pre neho krok, dnes ľudia cestujú do zahraničia tisíce kilometrov a žijú, na našom malom Slovensku je to okamih🙂, mne by si za to stála, rozhodne, prajem ti príjemný večer, ps- ak by si sa predsa len rozhodla napísať mi, úprimne ďakujem.