icon

Ako si potykať s inou mamičkou na ihrisku?

Dnes o 19:19

Dobrý večer , pravidelne stretávam na ihrisku mamičku ktorá má dieťa v rovnakom veku ako mám ja sú úplne rovnakí , už sme sa dali do reči veľa krát chalani si strašne rozumejú vždy sa potešia jeden druhému a my si stále vykáme s jeho mamou , ja to nechcem povedať prvá keďže som mladšia. Tak asi by mala ona však ? Syn už doma spomína kedy sa k nám môže prísť Peťko zahrať, kedy mu ukáže autíčka atd atd ale ja nebudem pozývať domov niekoho s kým si ešte vykám chápete 🤣 ja by som sa tiež rada skamarátila s Peťkovou maminou ale keďže som mladšia tak len čakám. Keďže nechcem byt neslušná.

sisska96
Dnes o 19:21

Ja nejak neriešim vykanie, skoro každých tykám ak je možno 😂

anonym_be463e
Dnes o 19:22

@anonym_autor na vek si sa pýtala? Normalne navrhni tykanie 🫣😅 medzi ženami neplatí vekový rozdiel, teda aspon ja to tak nevnímam

anonym_53a623
Dnes o 19:22

Nepredpokladám, že je mladšia o 20 rokov. Ak je to pár rokov hore dolu a v podstate ste rovesíčky, tak kľudne môžeš.

autor
Dnes o 19:23
@anonym_53a623

Nepredpokladám, že je mladšia o 20 rokov. Ak je to pár rokov hore dolu a v podstate ste rovesíčky, tak kľudne môžeš.

@anonym_53a623 iba môj odhad približne si myslím že je medzi nami 7-8 rokov … len môj odhad

minenkaa
Dnes o 19:24

Výkone je náhodou úžasne ,prečo to bráni pozvať ich k vám .Sprav kávu ponúkni koláčik a možno si aj potykáte

anonym_11bd6e
Dnes o 19:24

Normálne navrhni , kašli nato kto je mladší. mne minule jedna známa navrhla v obchode medzi jablkami. Že či mi môže tykať. No jasné že áno.

anonym_c6c3b3
Dnes o 19:25

"Pocuvaj Zuza , a co keby sme si potykali !? Ja som Jana , ahoj"

autor
Dnes o 19:26
@anonym_c6c3b3

"Pocuvaj Zuza , a co keby sme si potykali !? Ja som Jana , ahoj"

@anonym_c6c3b3 nemôžem povedať “pocuj Zuza” keďže ani neviem jej meno 😂😂😂vieme len mená synov 😂

tramtada31
Dnes o 19:32

Ja vykam aj 16 ročným napr, je to prejav úcty voči druhym, aj voči dospievajucim. Ale úplne má minule rozosmialo, že som môjho manzela 47 ročného namotala, aby mi siel pomôcť odniest materiálnu zbierku na dodávke a isli sme pre nejaké veci asi k 70 ročnému panovi a ten mu tykal ako keby bol môj muž nejaký 20 ročný závozník 😅
Ale k veci. Rovnako nemam problem si potykat. Ako bolo písané vyššie, kľudne ju pozvi k vam a pri kolaciku jej povedz, ci by ste si nemohli potykat.

anonym_7c64da
Dnes o 19:35

Normalne navrhni tykanie. Hadam neni starsia o 20 rokov 😁 a mozno jej staci ze sa vase deti pohraju na ihrisku a nejaky osobnejsi kontakt nechce

bg92
Dnes o 19:42

7-8 rokov viac neni ziadne ze je starsia osoba v tomto pripade. Normalne navrhni tykanie

anonym_318443
Dnes o 19:55

Normalne by som sa s nou bavila a medzi recou by som sa opytala ako sa vola a ci mozes navrhnut tykanie. Ale asi by som to zvazila aj podla toho aka je vasa konverzacia ci sa dokazete rozpravat alebo je to skor take ze dobry den,ake je dnes pekne pocasie atd

anonym_a976b3
Dnes o 20:15

Jednoducho.Mozme si tykať?

anonym_065f16
Dnes o 20:15

A to ste kamarátky, alebo len nejaké známe, ktoré prehodia pár viet o deťoch na Ihrisku? Napríklad ja nemám záujem si s každým tykať, ani kamarátiť, len preto, že deti sa hrajú. Zo slušnosti by som sa predstavila aj súhlasila s tykaním, ale tam by to aj skončilo. 🫣

anonym_c4d236
Dnes o 21:32

@anonym_autor na ihrisku som nikdy neriesila, ktora z nas je mladsia ci starsia. Pokojne jej to navrhni.

anonym_12cead
Dnes o 22:02

A co tak sa najprv predstavit? Potom si uz potykate automaticky. A nie asi by som fakt domov nepozyvala niekoho komu ani meno neviem… ale vsak daj tomu este nejaky cas.