icon

Ako spoznať asexuálnu ženu?

martin_93
14. nov 2025

Ahojte, rozmýšľal som či tu pridať príspevok ale rozhodol som sa že to skúsim.
Na začiatok chcem povedať, že sa cítim asexualne, viem čo píšem a nie je to z dňa na deň, ja som s tým ok. Sú rôzne formy, nemusí to znamenať, že nechcem dotyk ako by niekto mohol začať písať, intimita nemusí zahŕňať aj sex.
Keď som už viac o sebe takto rozmýšľal tak som skúsil cez zoznamku lebo vonku podobnú stretnúť by bolo ťažké. Mimo jednej ktorá býva úplne inde tak som nemal možnosť pisať so žiadnou takou. Postupne to šlo aj na takú tému ale v tomto sme si nevyhovovali.
Neviem či byť vytrvalý skôr na zoznamke alebo sa dá aj inak spoznať podobne zmýšľajúca žena ? Je mi jasné, že nejako veľa takých nie je ale rád by som spoznal takú, kde by sme si rozumeli aj v intimite čo je dôležité vo vzťahu. Resp či je niektorá taká ale nejako to zvláda vo vzťahu, či sa potom človek veľmi netrápi.

Strana
z3
anonym_a65143
16. nov 2025
@unbeholfen

@anonym_a65143 takže dospeli sme tam že mňa žena nikdy nechce. Kým druhý môžu mať vzťahy akékolvek ja nemôžem mať žiaden. Darmo chcem kopu vecí po čom aj ženy túžia, ale vždy to chcú s inými né somnou.

@unbeholfen ja ti píšem, že nie je ok nasilu sa nikoho dotýkat, lebo ty túžiš po láske a intimite. Je to dokonca sexuálne obťažovanie.
To, prečo ženy o teba záujem nemajú, ti už mnohé písali v tvojej minulej téme - najma žien, ktoré by mali záujem o muža, ktorý žije z toho, že prehrabáva kontajnery, je veľmi málo. A tie by si zase nechcel ty...

petulda333
16. nov 2025
@anonym_a65143

@unbeholfen ja ti píšem, že nie je ok nasilu sa nikoho dotýkat, lebo ty túžiš po láske a intimite. Je to dokonca sexuálne obťažovanie.
To, prečo ženy o teba záujem nemajú, ti už mnohé písali v tvojej minulej téme - najma žien, ktoré by mali záujem o muža, ktorý žije z toho, že prehrabáva kontajnery, je veľmi málo. A tie by si zase nechcel ty...

@anonym_a65143 a ktory sa rad lutuje

unbeholfen
16. nov 2025

Takže nechce ma ani asexuálne žena?

anonym_cb4b6f
19. nov 2025
@anna777115

@anonym_cb4b6f Život bez sexu nie je divny, ale je divny zivot v partnerstve bez sexu. Lebo, ked máš styri deti, tsk nejako si k nim prisť musela.

@anna777115 no ved som to uz hovorila, že ma sex nikdy nebavil, tak som sa tak rozhodla Prečo by to bolo divne, je to rovnaké ako keď ma niekto záhradu a nebavi ho nic pestovat tak nepestuje..Ja osobne radšej porylujem celú zahradu ako mať sex. Hocičo iné by som robila radšej. Vždy bol pre mňa na poslednom mieste všetkých činností. Je to strata času.

martin_93
autor
19. nov 2025
@anonym_cb4b6f

@anna777115 no ved som to uz hovorila, že ma sex nikdy nebavil, tak som sa tak rozhodla Prečo by to bolo divne, je to rovnaké ako keď ma niekto záhradu a nebavi ho nic pestovat tak nepestuje..Ja osobne radšej porylujem celú zahradu ako mať sex. Hocičo iné by som robila radšej. Vždy bol pre mňa na poslednom mieste všetkých činností. Je to strata času.

@anonym_cb4b6f intimita nemusí znamenať sex a keď sa dvaja vedia zhodnúť, že je im príjemné len tak ležať v objatí, mať pri sebe niekoho, tak je to pekné

anna777115
19. nov 2025
@martin_93

@anonym_cb4b6f intimita nemusí znamenať sex a keď sa dvaja vedia zhodnúť, že je im príjemné len tak ležať v objatí, mať pri sebe niekoho, tak je to pekné

@martin_93 však v normalnom niekoĺkoročnom partnerstve je to normalne. Veď nikto nesexuje ako cervene mravce 24 hodin denne, sedem dní v tyzdni. Ja som nikde nenapisalala, že intimita je len sex, ale aj sex Treba čítať s porozumenim.

martin_93
autor
19. nov 2025
@anna777115

@martin_93 však v normalnom niekoĺkoročnom partnerstve je to normalne. Veď nikto nesexuje ako cervene mravce 24 hodin denne, sedem dní v tyzdni. Ja som nikde nenapisalala, že intimita je len sex, ale aj sex Treba čítať s porozumenim.

@anna777115 veď na som na teba nič zle nenapísal, teraz prvýkrát na teba reagujem, súhlasím s tebou 🙂 každý to má ako mu to vyhovuje

anna777115
19. nov 2025
@martin_93

@anna777115 veď na som na teba nič zle nenapísal, teraz prvýkrát na teba reagujem, súhlasím s tebou 🙂 každý to má ako mu to vyhovuje

@martin_93 Súhlasím s tebou. Ak niekto potrebuje sexovat 24 hodin denne, nech sexuje. Ak niekto sex nepotrebuje vobec, tak nech ho nema. Ale vo vztáhu musia byť takto rovnako nastaveny obaja partneri, lebo pokiaĺ, ten druhy to citi inak, tak v tom spoluziti budu trpieť obaja.

maskapadla
26. nov 2025
@anna777115

@anonym_cb4b6f Život bez sexu nie je divny, ale je divny zivot v partnerstve bez sexu. Lebo, ked máš styri deti, tsk nejako si k nim prisť musela.

@anna777115 ved aj čítaj co píšem. Sex ma nebaví ani nikdy nebavil, neznamená to ze som sex nemala.

maskapadla
26. nov 2025
@sszuzu8

@anna777115 mamička často nie je unavená priamo z deti ale z tej rutiny. Ísť do práce prísť domov dať dokopy domácnosť urobiť s deťmi úlohy ísť na rodičovské alebo na vystúpenie ísť kúpiť co treba ci už potraviny alebo deťom do školy odniesť ich na krúžky venovať sa im (plná pozornosť).. Večer padne žena na hubu od únavy už o 21 😃 môžu byť deti aj väčšie aj pomáhať aj neviem co všetko. Žena funguje na 200% a mat doma muža ktorý sa ešte večer dožaduje sexu je fakt ako guľa na nohe

@sszuzu8 ale domácnosť a deti sú predsa dôležitejšie ako nejaké primitívne aktivity, lenže to veľa prízemných ludi nepochopi a citi sa hrozne utrapene ze si nezapidlovali.

anonym_bf783d
26. nov 2025
@unbeholfen

Takže nechce ma ani asexuálne žena?

@unbeholfen To nie je len o vzhlade. Poznam muzov,ktori nie su ziadni alfasamci,niektore tu by povedali,ze ani by si o neho bicykel neopreli, a predsa maju dlhorocne vztahy aj rodiny,pretoze kazdy vnima krasu inak. Co ale zeny vobec nepritahuje, je negativizmus,ktory chlap vysiela,ta sebalutost,ktoru mas v sebe,ako ti cely svet krivdi,nikto ta nema rad,nikto ta nechce zamestnat,ked dostanes peniaze,hned ich prejes a vykrmujes sa do nadrozmeru a potom zas nic nemas a chodis po kontajneroch srot vyberat. Vies co,aj keby si bol Brad Pitt,s takymto nastavenim ta nikto chciet ani nebude,ked nepopracujes na svojom vnutrajsku. Mne by napr.asexual uplne vyhovoval,hoci som v manzelstve,ale nezniesla by som chlapa,co by sa stale pri mne lutoval.

anna777115
26. nov 2025
@maskapadla

@anna777115 ved aj čítaj co píšem. Sex ma nebaví ani nikdy nebavil, neznamená to ze som sex nemala.

@maskapadla Ja som to pisala autorovi nie tebe, veď pozri kto je oznaceny. A on hlada vzťah.

anna777115
26. nov 2025
@maskapadla

@sszuzu8 ale domácnosť a deti sú predsa dôležitejšie ako nejaké primitívne aktivity, lenže to veľa prízemných ludi nepochopi a citi sa hrozne utrapene ze si nezapidlovali.

@maskapadla Intimny zivot nie je ziadna primitivnosť. Primitivnosťou mozno nazvať tvoje odpovede a reakcie. Veď, ta nikdo do sexu nenuti. Ked ti to takto vyhovuje tak si tak ži. Horsie by bolo keby partner mal iny pohlad na to, tak by v takomto vzťahu trpel.

unbeholfen
26. nov 2025
@anonym_bf783d

@unbeholfen To nie je len o vzhlade. Poznam muzov,ktori nie su ziadni alfasamci,niektore tu by povedali,ze ani by si o neho bicykel neopreli, a predsa maju dlhorocne vztahy aj rodiny,pretoze kazdy vnima krasu inak. Co ale zeny vobec nepritahuje, je negativizmus,ktory chlap vysiela,ta sebalutost,ktoru mas v sebe,ako ti cely svet krivdi,nikto ta nema rad,nikto ta nechce zamestnat,ked dostanes peniaze,hned ich prejes a vykrmujes sa do nadrozmeru a potom zas nic nemas a chodis po kontajneroch srot vyberat. Vies co,aj keby si bol Brad Pitt,s takymto nastavenim ta nikto chciet ani nebude,ked nepopracujes na svojom vnutrajsku. Mne by napr.asexual uplne vyhovoval,hoci som v manzelstve,ale nezniesla by som chlapa,co by sa stale pri mne lutoval.

@anonym_bf783d pri tebe by sa nelutoval lebo by uz mal partnerku tak by si uzival romantiku… Ale prave preto chcem byt asexual a preto ma zaujima ci sa to da nejako dosiahnut alebo s tym sa treba narodit? Ked ma nebude zaujimat ziadne pohlavie tak bude pokoj. Nebude ma to pritahovať, nebudem po tom túžiť a vybavené. Nemám čo riešiť. Chcem byť asexuál, aby sa mohli hovijako atraktívna žena postavit predomňa a mne to bude jedno ani si ju nevšimnem.

maskapadla
28. nov 2025
@anna777115

@maskapadla Intimny zivot nie je ziadna primitivnosť. Primitivnosťou mozno nazvať tvoje odpovede a reakcie. Veď, ta nikdo do sexu nenuti. Ked ti to takto vyhovuje tak si tak ži. Horsie by bolo keby partner mal iny pohlad na to, tak by v takomto vzťahu trpel.

@anna777115 primitívne je zakladat vzťah na základe sexu a nie moje odpovede. V živote je milión dôležitejšich veci a sex nie je ani jednou z nich.

anna777115
28. nov 2025
@maskapadla

@anna777115 primitívne je zakladat vzťah na základe sexu a nie moje odpovede. V živote je milión dôležitejšich veci a sex nie je ani jednou z nich.

@maskapadla Ja som niekde pisala o zakladani vztahu na zaklade sexu? Ty, si nejaka-ý, pomýlená-ý...Ja som pisala, že intimita je vo vztahu doležita a nie, ze sa má na zaklade sexu začinať vztah. Ja, neviem čo tu riesis. Keď, nechceš sexualne žiť, tak neži, niekto ťa ktomu núti?

Strana
z3