icon

Ako ste sa dali dokopy cez zoznamku?

18. okt 2025

Chcela by som vedieť ako ste sa dali dokopy cez zoznamku. Aký to malo priebeh, keď to vyústilo napokon do vzťahu.

anonym_9ce2a9
18. okt 2025

@anonym_autor a ty?

1sally12
18. okt 2025

Normálne, prv sme si asi mesiac písali, potom sme sa stretávali, začali sme chodiť na kávu, na prechádzky do kina......a bol z toho vzťah. Či myslíš že keď sa ľudia spoznajú cez zoznamku má to iný priebeh?

nairobi
18. okt 2025

@anonym_autor vyústilo to do spokojného manželstva 🤗

anonym_869d63
18. okt 2025

@anonym_autor dva tyzdne pisali, potom volali pomesiaci stretko. Po dvoch mesiacoch byvali a po roku dieta a potom svadba. Ale sme boli starsi. A sme stastni manzelia.

unbeholfen
19. okt 2025

Na tom čo treba vedieť? Buď to vyjde alebo nie. Tak ako hovoria ostatní. Píšete si, vypráváte sa, stretnete sa a tak.

anonym_1b8de9
19. okt 2025
@1sally12

Normálne, prv sme si asi mesiac písali, potom sme sa stretávali, začali sme chodiť na kávu, na prechádzky do kina......a bol z toho vzťah. Či myslíš že keď sa ľudia spoznajú cez zoznamku má to iný priebeh?

@1sally12 otazka je namieste, ja som na zoznamke vyše 10r a mám pocit, ze je to takmer nemožné niekoho normálneho nájsť. Ked si chvíľu píšete, stretnete sa, chlap skôr či neskôr zmizne. Tiez ma zaujíma, či to niekomu vobec niekedy vyšlo.

stellarstar
19. okt 2025
@anonym_1b8de9

@1sally12 otazka je namieste, ja som na zoznamke vyše 10r a mám pocit, ze je to takmer nemožné niekoho normálneho nájsť. Ked si chvíľu píšete, stretnete sa, chlap skôr či neskôr zmizne. Tiez ma zaujíma, či to niekomu vobec niekedy vyšlo.

@anonym_1b8de9 mne vyšlo na badoo teraz mám toho pána už vyše 13 r vedľa seba 🤣

anonym_596f90
20. okt 2025

@anonym_autor my sme si písali tri mesiace (boli sme obaja pracovne mimo) potom sme šli na rande. V decembri budeme mať druhé výročie od prvého rande a v máji sme sa už vzali, tak asi to dopadlo dobre 🤷🏻‍♀️😂

googwife
21. okt 2025

Ja facebook zoznamka... raz káva... no a potom hneď sex načo budem čakať.... chémia bola a sme spolu doteraz od februára ale veľké nádeje do budúcna tomu nedávam 😅žije 11rokov sám 🫣už má tie svoje a ja v podstate tiež 😅

barbara9456
21. okt 2025

My sme sa zoznamili cez pokec pred 13rokmi. Vtedy to fungovalo tak, že ti vyskakovali fotky ľudí opačného pohlavia a mohol si ťuknúť, či sa ti páči,nepáči alebo možno. Nám vyšla zhoda, dali sme si navzájom možno. 🤣 Dobrý pol roka sme si iba písali, potom sme sa stretli, išli sme na prechádzku. Potom sme si písali čoraz častejšie aj mimo pokecu, stretávky a nejak sa to vykryštalizovalo samo. 🤗