icon

Ako zaujať ženu, ktorá sa mi páči?

martinemmm
18. mar 2026

Zdravím chcem sa opýtať ze ako mal osloviť ženu ktorá sa mi páči nemam z ženami žiadne skúsenosti a ako sa to robí aby som tu ženu zaujal a vytvorila sa na mňa nejaké puto ze by ma aj ona mala rada

Strana
z2
unbeholfen
22. mar 2026
@anonym_6274e4

@unbeholfen Potrebuješ lieky. Silnejšie.

@anonym_6274e4 ako súvisia lieky s hľadaním lásky?

ankare
22. mar 2026

@martinemmm Pozvi ju na kávu.

unbeholfen
22. mar 2026
@ankare

@martinemmm Pozvi ju na kávu.

@ankare a ja môžem spomenúť aké odpovede som dostal od žien keď som ich pozval na kávu? Alebo si to viete predstaviť.

ankare
22. mar 2026
@unbeholfen

@ankare a ja môžem spomenúť aké odpovede som dostal od žien keď som ich pozval na kávu? Alebo si to viete predstaviť.

@unbeholfen aspoň si to skúsil....

anonym_6274e4
23. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_6274e4 ako súvisia lieky s hľadaním lásky?

@unbeholfen Súvisia tak, že si mentálne zaostalý psych. pacient a veľmi dobre to vieš a hľadáš ženy, ktoré sú zdravé. Preto ťa žiadna nechce.

unbeholfen
23. mar 2026

Ženy šak troška ma lúbte, nebudzte také.

anonym_6274e4
24. mar 2026
@unbeholfen

@unbeholfen Hľadaj si medzi seberovnými a výsledok sa dostaví.

unbeholfen
24. mar 2026

V podstate toto je najuniverzálnejšia rada. Všetky neúspechy pramenia z toho že rúbeme vysoko. Keby každý hľadal to, na čo má, tak by tieto problémy zmizli.

simona_racz
10. máj 2026

@martinemmm Celé zle... Už len to "aby vytvorila na mňa puto" je prúser hneď. Žena zhruba do troch sekúnd vie či sa jej páčiš. Keď nieje iskra, skončil si. To už v nej nevieš vyvolať. Uviazol si v predstave o nej. Ego sa nevie zmieriť s prehrou, tak ťa poháňa snažiť sa. Vymýšlať všelijaké stratégie ako ju zaujať, ale ženu len viac odpudí.

simona_racz
10. máj 2026
@unbeholfen

Strana
z2