Aký typ muža mám hľadať?
Ahojte, som stratená a neviem aký typ muža vlastne by som mala hľadať. Mám 41r, deti mať žiaľ už nemôžem zo zdravotných dôvodov, čiže nie muža, čo si chce zakladať rodinu. Na druhej strane naozaj neviem, ako by som prijala muža, čo má malé deti. Ak by mal už väčšie, asi by to nebol problém. Som skôr introvert, nevyhľadávam párty, diskotéky, žúrky. Nepijem alkohol a nefajčím. Ráno skoro vstávam, večer chodím skôr spať, teda okolo 22.00, nočná sova by pri mne asi nevydržala. Cvičím, doma sama s vlastnou váhou, s činkami, s gumami. Mám skôr rada pokojné prechádzky po rovine. Som typ na hrady, zámky, rôzne bane, jaskyne, múzeá, do divadla, do kina, na vernisáž. Pozriem si (doma aj na štadióne) futbalový zápas, hokejový zápas, aj basketbal, MMA, aj formulu. Mám rada autá a všetko okolo nich, mám rada aj štvorkolky, motokáry apd. Celkom ma baví escape room, laser game prípadne paintball. Mám rada tripy, výlety, spoznávačky, ochutnávanie dobrého jedla. Ale nie som typ na 8-10 dňové dovolenky pri mori alebo na jednom mieste. Neznášam wellness a vírivky. Tu narážam na to, že veľmi veľa mužov si takto predstavuje rande. Naozaj neviem ktorým smerom sa vydať, strácam sa. Mám hľadať mladšieho muža, staršieho, rovesníka? Dvaja introverti vedľa seba nie sú bohviečo. Ale ani človek, čo má vrtuľu v zadku by pri mne nevydržal. S mnohými budeme mať úplne odlišné hobby. Narážam všade na veľmi aktívnych mužov, čo by som ich tempu nestačila a nudili by sa pri mne.
Preco bezdetny muz? Vidal som na zoznamke, ze ona hlada muza bez deti, alebo iba s nad 18 a vzdy som take profily automaticky preskakoval. A take profily tam aj viseli bez uspechu dlhe roky a ako cas leti a blizi sa 45-50tka, tak ani uspesne asi prilis nebudu.. Zuzis si velmi vyber. Vacsina rozvedenych muzov s detmi ich ma na dva vikendy v mesiaci a cez prazdniny, aky vplyv to bude mat na vas vztah? Plus muz, co ma zaujem o svoje deti a chce byt s nimi, to trosku znaci aj o jeho charaktere. Lepsie ako taky, co narobi 5 deti 5 zenam a neplati ani na jedno. Ak je niekto aktivnejsi ako druhy, tak na tu aktivnejsiu cast ma treningy, kamosov, nemusite robit spolu vsetko.
všetko je ale vždy o kompromise....šanca že nájdeš rovnakého muža ako si ty sama je minimálna....za mňa je to vždy o tom že ak nevyskúšaš, nevieš....ja sama som si začala pred pár mesiacmi s mužom čo má malé deti, to problém nebol, problém bol že mal v sebe neukončenú minulosť a jednoducho prešlapoval na mieste....nevedel sa pohnúť dopredu....tak som náš vzťah vnímala ja....deti mal v striedavke a stále len deti deti deti a to aj v čase keď boli u bývalky....aktivity len s deťmi a prípadne s kamarátmi, so mnou ale nič....žiaden výlet, žiadna chata, ani len prechádzky, teda zo začiatku ano ale potom už nič len doma....a to sme spolu nežili...
Preco bezdetny muz? Vidal som na zoznamke, ze ona hlada muza bez deti, alebo iba s nad 18 a vzdy som take profily automaticky preskakoval. A take profily tam aj viseli bez uspechu dlhe roky a ako cas leti a blizi sa 45-50tka, tak ani uspesne asi prilis nebudu.. Zuzis si velmi vyber. Vacsina rozvedenych muzov s detmi ich ma na dva vikendy v mesiaci a cez prazdniny, aky vplyv to bude mat na vas vztah? Plus muz, co ma zaujem o svoje deti a chce byt s nimi, to trosku znaci aj o jeho charaktere. Lepsie ako taky, co narobi 5 deti 5 zenam a neplati ani na jedno. Ak je niekto aktivnejsi ako druhy, tak na tu aktivnejsiu cast ma treningy, kamosov, nemusite robit spolu vsetko.
@anonym_10b8c1 lebo toto nedávam. Keď má muž malé deti, potrebuje im venovať čas, a to nie je iba o tých víkendoch, ale je s nimi aj cez týždeň, škola, skôlka, choroby, výlety, nákupy, úrazy... v lete prádzniny, v zime prázdniny, spoločné vianoce s deťmi. A okrem toho je tu ex.. a to je samostatná kapitola o sebe. Čiže týmto smerom by som nechcela ísť. Buď bez detí, alebo už veľké deti od 15r vyššie, i keď som začila 18r dcéru, čo sa nevedela vmestiť do kože. Skúsila som túto variantu a nefungovalo to.
@anonym_10b8c1 keď raz muža s deťmi nechce, tak nechce. A ja jej úplne rozumiem (ani ja by som nechcela). A nemyslím, že by mala v tak zásadných veciach ustupovať, lebo sa jej to môže vypomstiť.
@anonym_autor Kombinácia - vyšší vek, neochota prijať cudzie deti, introvert, špecifické záľuby - podaj si inzeráty všade, kde sa dá a čakaj. Možno budeš vo finále rada, že ktokoľvek prejaví o teba seriózny záujem a nebudeš riešiť hlúposti. Bude tu stačiť, že niekto ťa reálne chce a cítiš sa s ním dobre a on s tebou. Po 40+ si už ženy nemôžu tak vyberať ako v mladšom veku, konkurencia je veľmi vysoká.
@anonym_autor Kombinácia - vyšší vek, neochota prijať cudzie deti, introvert, špecifické záľuby - podaj si inzeráty všade, kde sa dá a čakaj. Možno budeš vo finále rada, že ktokoľvek prejaví o teba seriózny záujem a nebudeš riešiť hlúposti. Bude tu stačiť, že niekto ťa reálne chce a cítiš sa s ním dobre a on s tebou. Po 40+ si už ženy nemôžu tak vyberať ako v mladšom veku, konkurencia je veľmi vysoká.
@anonym_2db91mne práveže momentálne píšu všetky kategórie - od mladých 25 ročných čo hľadajú MILFku, cez 38 ročných mužov s deťmi, 50tnikov s malými deťmi, bez detí, a aj muži nad 50, nad 55r. Práveže je to veľmi široké, to ani v 33ke som nemala taký široký záber 🙂
@anonym_autor nemozem uverit, ze existuje niekto na 95% rovnaky ako ja. 5% je to, ze nesledujem sport v TV ani nechodim na stadiony, viac ma bavi sledovat stanice ako spektrum, discovery, history. Ani som nikdy neskusil escape room, laser game ani paintball. Ale vsetko ostatne ako by si pisala o mne. Navyse ma bavi este cykloturistika, ale len po rovine, ziadne hory. A pacia sa mi aj veterany, sledujem 500km slovenskych a podobne akcie. A este ma laka, ze si niekedy kupim mensi autokaravan na spoznavanie okolitych krajin. Patrim do jednej kategorie, ktore spominas. Som bezdetny muz nad 50.
@anonym_2db91mne práveže momentálne píšu všetky kategórie - od mladých 25 ročných čo hľadajú MILFku, cez 38 ročných mužov s deťmi, 50tnikov s malými deťmi, bez detí, a aj muži nad 50, nad 55r. Práveže je to veľmi široké, to ani v 33ke som nemala taký široký záber 🙂
@anonym_autor Si strašne naivná. To, že ti na zoznamke napíšu, ešte neznamená, že ťa chcú - možno tak na jednorazový sex v aute, prípadne u teba doma. A možno po osobnom stretnutí nebudú chcieť ani to. Chlapi napíšu každej, ale nebudú strácať čas siahodlhým vypisovaním, tzv. poznávaním sa, čo nikam nevedie a telefonátmi o ničom a ešte k tomu, ak bývaš ďaleko. Daj si k inzerátu skutočnú fotku, uveď presne, koho hľadáš a začni sa stretávať. A vyberaj len z toho, čo základné kritériá spĺňa a na osobné stretnutie je aj ochotné prísť.
@anonym_autor Si strašne naivná. To, že ti na zoznamke napíšu, ešte neznamená, že ťa chcú - možno tak na jednorazový sex v aute, prípadne u teba doma. A možno po osobnom stretnutí nebudú chcieť ani to. Chlapi napíšu každej, ale nebudú strácať čas siahodlhým vypisovaním, tzv. poznávaním sa, čo nikam nevedie a telefonátmi o ničom a ešte k tomu, ak bývaš ďaleko. Daj si k inzerátu skutočnú fotku, uveď presne, koho hľadáš a začni sa stretávať. A vyberaj len z toho, čo základné kritériá spĺňa a na osobné stretnutie je aj ochotné prísť.
@anonym_2db91som na zoznamke už pár mesiacov, stretávam sa iba s ľuďmi od 40 vyššie, mladších vôbec neriešim. Ani mužov s malými deťmi. Každý deň musím vysvetľovať mužom, že nie, 38 je málo pre mňa, že nie, 55 je už veľa. Že nechcem sexuálneho partnera, ani kamarátstvo s výhodami, že si nejdem zakladať rodinu, že nie, viem, že ženy môžuu mať deti aj po 40tke, ale ja to nebudem.
@anonym_autor nemozem uverit, ze existuje niekto na 95% rovnaky ako ja. 5% je to, ze nesledujem sport v TV ani nechodim na stadiony, viac ma bavi sledovat stanice ako spektrum, discovery, history. Ani som nikdy neskusil escape room, laser game ani paintball. Ale vsetko ostatne ako by si pisala o mne. Navyse ma bavi este cykloturistika, ale len po rovine, ziadne hory. A pacia sa mi aj veterany, sledujem 500km slovenskych a podobne akcie. A este ma laka, ze si niekedy kupim mensi autokaravan na spoznavanie okolitych krajin. Patrim do jednej kategorie, ktore spominas. Som bezdetny muz nad 50.
@done hadam sa ti autorka ozvala 🙂
Úprimne.. neviem či na zoznamkach nájdeš niekoho takého,ako hľadáš. Ja som ešte ako slobodná sa zaregistrovala na pár takých portáloch,ale už vtedy bol "hrozný"výber. Nevravím, stretla som sa s niekoľkými mužmi,ale nikam to neviedlo.
Lepšie sa nájde partner v okolí,v zmysle tam kde pracuješ, sused v okolí,kde bývaš,alebo to skús na takých portáloch,kde sa ľudia stretávajú s podobným koníčkami, trebárs skupina o cestovaní, výletoch. Kamošky sa tak naozaj zoznámili,už sú aj vydaté.
Viem presne prečo nie malé. Tebe nevadia malé deti,ale to, že pri nich by musel všetko riešiť s ex a aj by sa s ňou stretával. Kdežto pri starších by si už všetko vykomunikoval priamo s nimi. Však tak hľadaj takého, aký by ti vyhovoval.
@anonym_autor nehnevaj sa ale ty si myslís, že takto to v praxi funguje? Ze si určíš úzky špecifický druh muža a takého si budeš hladat? No držím ti palce. Ale pravdepodobnejsie je, že zostarnes sama. Moc to riešiš, ved sa spoznávaj s mužmi a bud sa ti niekto zapáč, preskočí tam iskra alebo nie. To sú veci, ktoré nenaplanujes.
@anonym_autor dufam, ze si sa @done ozvala, aj ked presvihol par rokov. V tomto veku sa neda az tak preberat a ist podla sablony
Zoznamka nie je supermarket so spojovacim materialom, kde hladas nerezovu M6 x 70 so sesthrannou hlavou a zavitom do pol tela. To je prave ta casta a velka chyba, usudzovat z toho mnozstva penisov, ktore sa na teba valia, ze si mozes vyberat.
Este som presvedceny, ak by som ti takeho muza ukazal, zacala by si krutit "ale nepreskocila iskra" alebo "nieco mi tam chyba".
@anonym_autor a prečo by si mala niekoho hľadať? A tlačiť na pílu? Nie je ti takto dobre samej? A mat vlastný kľud, žiadne prispôsobovanie, žiadne hádky a pod? Radšej dobre kamarátky, rodina, zázemie budovať. A možno raz..on nájde teba a potom už nebudeš váhať ale zase treba si ho poriadne otukat a najskôr iba kamarátit.
@anonym_autor Nechcem ti kazit radost z takeho zaujmu. Ale naozaj vacsina z nich su dlhodobo single z hocijakeho dovodu, alebo si chcu iba vrznut. Takze z toho zaujmu 10 muzov, (ktori zakliknu 10 zien, ale zostanu nakoniec iba s jednou a deviatim zenam zostane len ten povinny like), maju realny zaujem tak dvaja normalni. Otazka je, ci ti niekto z tych dvoch este sadne, ci sa on paci tebe a ci sa on ozve po prvom rande. Statisticky sa ti bude niekto pacit, ze je tvoj typ tak kazdy piaty, co zaroven opatuje nielen povinnu jazdu. Cize jeden z 25tich, co napise.
"Zaujem" na zoznamke je velmi skreslujuci. V skutocnosti vypadne zo zoznamky tak jeden zaujimavy partner za pol roka. Cim vyssie vyberove kriteria (nesmie mat deti,...), tak aj neskor.
@anonym_autor dufam, ze si sa @done ozvala, aj ked presvihol par rokov. V tomto veku sa neda az tak preberat a ist podla sablony
@anonym_359e58 preco by sa mu musela ozvat, toto mi pride ako nejaky natlak, k nicomu to nevedie, osobne poznam niekolko pripadov, kedy sa nenutene ludia zoznamili po 40tke, kto chce mat deti tak ma, kto nie tak ziju iba takto, ja som tiez single a po poslednom hlupom vztahu sa do nicoho neponahlam, mam 39 rokov a co, takto si najde iba dalsieho debila pri ktorom moze stratit dalsie roky, ja som stretavala iba typy ktore nesu perspektivne na vazny vztah, treba hladat ale nie to silit, nepozerat na to ze boze ved mam uz 40 tak rychlo si volakoho splasit len aby bolo alebo preto ze samota je tak desna alebo ze ma vela rokov atd, ale kukat na to co je dostupne a podla vzajomnych sympatii, rozumnych preferencii si vybrat.. mat 40 rokov to teraz neznamena ze netreba mat nejake naroky, je dobre z nich nieco ubrat, ale nie uplne
@anonym_autor no podľa toho ako si sa opísala si ťažko nájdeš normálneho muza 🙄. Máš samé negatívne vlastnosti.
@anonym_autor ja teda neviem, že vraj protiklady sa priťahujú..... mne skôr pasuje rovný rovného si hľadá.... veľa šťastia prajem 🍀🍀🍀
@anonym_359e58 preco by sa mu musela ozvat, toto mi pride ako nejaky natlak, k nicomu to nevedie, osobne poznam niekolko pripadov, kedy sa nenutene ludia zoznamili po 40tke, kto chce mat deti tak ma, kto nie tak ziju iba takto, ja som tiez single a po poslednom hlupom vztahu sa do nicoho neponahlam, mam 39 rokov a co, takto si najde iba dalsieho debila pri ktorom moze stratit dalsie roky, ja som stretavala iba typy ktore nesu perspektivne na vazny vztah, treba hladat ale nie to silit, nepozerat na to ze boze ved mam uz 40 tak rychlo si volakoho splasit len aby bolo alebo preto ze samota je tak desna alebo ze ma vela rokov atd, ale kukat na to co je dostupne a podla vzajomnych sympatii, rozumnych preferencii si vybrat.. mat 40 rokov to teraz neznamena ze netreba mat nejake naroky, je dobre z nich nieco ubrat, ale nie uplne
@lanka999 cozeee? Ty nehladas, nechces, ona sa pyta akeho muza ma hladat, cize evidentne chce. A dotycny done napisal, ze je takmer identicky ako ona, len ma o kusok viac rokov ako ma ona vo svojej tabulke vhodneho muza.
@anonym_autor vies co, nejakeho starsieho slobodneho ITckara by som hladala. Roky som robila v IT firme a bolo tam dost takychto muzov. Prijali by zeny na pokec, turistiku, vylety, jednoduchy zivot vo dvojici, pripadne so psom. Chceli si zachovat svoj pohodlny zivot. Hlavne sa bali zien co chceli zakladat rodinu alebo uz nejake deti mali. Na druhej strane ich bolo treba "objavit" lebo radsej boli schovani a nehladali intenzivne.
@anonym_autor hlavne takeho, kt ma o teba zaujem. Toto neni supermarket, ze na hociktoreho ukazes, automaticky bude chciet s tebou zostat.
@lanka999 Naroky treba mat primerane. Ak niekto nemoze 5-10 rokov najst "normalneho" chlapa, tak to nebude tym, ze vymreli, ale ze to co ocakava, to nema zaujem o nu. Samozrejme je tu moznost, ze radsej zostane ona do smrti sama. Je to jej plne pravo. Plus treba ratat s tym, ze nikto nemladne. Prva vlna staroby je v 45r (ta sa podpise na vzhlade a ziadna zena po 45 uz nikdy nebude vyzerat ako vyzerala pred nou), druha v 60r (ta sa podpise na zdravi a pohyblivosti). Staroba sa neda podplatit, opotrebenie tela a organov plati pre kazdeho rovnako.
A dobre robi.Slobodna k slobodnemu,rozvedena k rozvedenemu,vdova k vdovcovi.Tak je vztah vyrovnany,lebo inak je vztah nevyrovnany a to sposobuje kopec problemov.Cest vynimkam,co potvrdzuju pravidlo.
@anonym_autor Jednoznacne mladsieho alebo rovesnika si hladaj. Starsieho by som nehladala. Ak mas rada deti,tak muz s detmi by bol pre teba. Ale ak mas rada svoj klud,pohodu,tak len bezdetneho,ale takeho tazko najdes. Skor uz takeho,ktory ma odrastene deti.
@anonym_autor Jednoznacne mladsieho alebo rovesnika si hladaj. Starsieho by som nehladala. Ak mas rada deti,tak muz s detmi by bol pre teba. Ale ak mas rada svoj klud,pohodu,tak len bezdetneho,ale takeho tazko najdes. Skor uz takeho,ktory ma odrastene deti.
@marca12 mladšieho? Stretávala som sa s 36 ročným mužom. V prvom rade od začiatku spomínal rodinu a deti. A potom tu bol jeho svet párty, akcie večer v bare, celovíkendové chaty, nonstop na instagrame, fotky z posilky, išli sme do kina a 200x telefón a správa..
@marca12 mladšieho? Stretávala som sa s 36 ročným mužom. V prvom rade od začiatku spomínal rodinu a deti. A potom tu bol jeho svet párty, akcie večer v bare, celovíkendové chaty, nonstop na instagrame, fotky z posilky, išli sme do kina a 200x telefón a správa..
@anonym_autor Podla par muzov nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca.

Za mňa ako introvert ktorý si zobral introverta sa vôbec nesťažujem 🙂 takže by som túto skupinu nevylúčila tak úplne