icon

Chcú muži po štyridsiatke ešte vzťah?

Včera o 19:50

Myslíte že muzi po 40tke chcú ešte vzťah? Lebo na zoznamke mi ponukaju iba sex, kamosenie, stretávanie. Samozrejme sa s nimi ďalej nebavím, ale zamýšľam sa či ešte niekto chce vzťah. Osobne by som teraz ani nechcela spoločné bývanie, keď tak iba prespať spolu, čiže stačilo by mi stretávanie, ale chcem to ako vzťah, s tým že druhému na mne záleží a nie že som iba "kamoška" na to... Chcem aj iné aktivity, dovolenky, môcť sa spoľahnúť, že mi pomôže keď treba.
Tak neviem ako to myslia oni, či by mali aj city alebo nie.

anonym_b3f526
Včera o 20:02

Chcú vzťah, jasné
A city buď prídu alebo nie..ale to musíš dať niekomu šancu a on tebe

anonym_6c79fd
Včera o 20:05

muži po 40 tke áno chcú vzťah. Len záleží s kým. Väčšinou s aspoň o 10 r mladšou dámou, ktorá je slušná ,vzdelaná, dobre vyzerá a je za vodou. A samozrejme je bez detí.

anonym_891e9b
Včera o 20:24

No ja som muž 40+ a vzťah nechcem . Po dlhej úvahe som dospel názoru že vzťahy nie sú dnešnej dobe rentabilne a strašne nevyvážené neprospech mužov

pralinka25
Včera o 20:33
@anonym_891e9b

No ja som muž 40+ a vzťah nechcem . Po dlhej úvahe som dospel názoru že vzťahy nie sú dnešnej dobe rentabilne a strašne nevyvážené neprospech mužov

@anonym_891e9b ziaden vztah na svete nie je rentabilny a ziaden vztah na svete nebude fungovat ak to takto riesis. a tym nemyslim len partnersky. myslim vsetky druhy vztahov.

anonym_891e9b
Včera o 20:43
@pralinka25

@anonym_891e9b ziaden vztah na svete nie je rentabilny a ziaden vztah na svete nebude fungovat ak to takto riesis. a tym nemyslim len partnersky. myslim vsetky druhy vztahov.

@pralinka25 nesúhlasím . Vzťahy s rodinou alebo niektorými priateľmi či dokonca s kolegami by som označil za rentabilne. A to aky mám postoj partnerským vzťahov je skôr následok ako príčina. Ako hovorím tomu to názoru som dospel len nedávno v minulosti som uvažoval inak ale životné skúsenosti za x rokov sa môj pohľad zmenil .

moony99
Včera o 20:45

V mojom okolí je dosť nezadaných mužov aj žien, a väčšina si ani nehľadá niekoho na vážny vzťah, zvykli si na taký štýl života, majú svoju prácu, koníčky a ist sa občas zabaviť s niekym je len takým spestrenim.

anonym_a24f73
Včera o 20:46

Tak ked chcu realne vztah, tak so vsetkym. Ja napr poznam 40tnikov ktori vztah chcu a este sa nevzdali a hladaju - ale vztah s potencialom rodiny. Cize Ty pre nich tiez nie si zaujimava, chces dovolenky, prespat, spolahnut sa, ale napr ani spolocne byvanie Ti netreba. Stretavanie Ti staci, ale "chces to ako vztah".
Lenze velakrat este aj ludia (normalni!) okolo 40 a najma muzi ktori napr nie su rozvedeni alebo s detmi, cakaju ze vztah postupne prirodzene bude aj o inom, ako stretavani.
Takze 🤷

autor
Včera o 20:49
@anonym_a24f73

Tak ked chcu realne vztah, tak so vsetkym. Ja napr poznam 40tnikov ktori vztah chcu a este sa nevzdali a hladaju - ale vztah s potencialom rodiny. Cize Ty pre nich tiez nie si zaujimava, chces dovolenky, prespat, spolahnut sa, ale napr ani spolocne byvanie Ti netreba. Stretavanie Ti staci, ale "chces to ako vztah".
Lenze velakrat este aj ludia (normalni!) okolo 40 a najma muzi ktori napr nie su rozvedeni alebo s detmi, cakaju ze vztah postupne prirodzene bude aj o inom, ako stretavani.
Takze 🤷

@anonym_a24f73 ja už mám 41, deti už nechcem. Nie každý chce aj chlap po 40 deti.

dvadsatosem
Včera o 21:09

Mam 42, som slobodny a vazny vztah urcite chcem. Presne ako pises, postaveny na spolocnych aktivitach, vyletoch, sporte a hlavne na vzajomnej podpore ked to ten druhy potrebuje.
Ja by som ale preferoval byvanie spolu, mozno nie hned ale casom.
Na zoznamkach to obcas viazne, niekedy je tazke sa odrazit od prvej spravy k realnemu rande a clovek si tym musi prejst nez kym najde tu spravnu osobu.
Mimochodom, vlastne deti uz neplanujem.
Takze ano, existujeme, len sa v tom online svete musime dlhsie hladat 🙂

autor
Včera o 21:12
@dvadsatosem

Mam 42, som slobodny a vazny vztah urcite chcem. Presne ako pises, postaveny na spolocnych aktivitach, vyletoch, sporte a hlavne na vzajomnej podpore ked to ten druhy potrebuje.
Ja by som ale preferoval byvanie spolu, mozno nie hned ale casom.
Na zoznamkach to obcas viazne, niekedy je tazke sa odrazit od prvej spravy k realnemu rande a clovek si tym musi prejst nez kym najde tu spravnu osobu.
Mimochodom, vlastne deti uz neplanujem.
Takze ano, existujeme, len sa v tom online svete musime dlhsie hladat 🙂

@dvadsatosem Jeeeej to je milé. Áno časom aj ja by som preferovala spoločné bývanie.

patrike
Včera o 21:14

Cast ano, cast nie, pretoze maju za sebou rozvody / rozchody, ktore ich poznacili.

marianarem
Včera o 21:16

@anonym_autor Tak asi ako kto, niekto chce a niekto nechce. Kamarat sa rozviedol po 40ke a bolo mu jasne, ze dalsi vztah este chce. Nehladal hned, ale po case, ked sa veci utriasli, tak isiel na zoznamku a tam nasiel. Dalsi kamarat slobodny bezdetny po 40ke chodil tiez na zoznamky s tym, ze chce vztah, ale nakoniec ho nasiel necakane mimo zoznamky. Ale poznam aj muzov, co nemaju zaujem.

anonym_4256d8
Včera o 21:19

Ja čo poznam v okoli muzov po 40-50 deti už nechcu, a niektorí ani nemajú, ale už su zvyknutí na svoj zivot, kľud, robiť si čo chcieť
Tiež by im vyhovoval , taký kamaratsky vztah, stretka, spoločne aktivity, dovolenky, vylety,sem tam prespať
Iba jeden z nich by si vedel predstavit aj spolocne byvanie
Takže áno máš sancu, je dost muzov po 40 čo už nechcu rodinu zakladat a hľadajú niekoho skôr na všetko pekne a potom ide kazdy do svojho..
Až by som raz bola sama a po 40 tke určite by som už doma chlapa nechcela, takže tento model by mi vyhovoval

anonym_0663c2
Včera o 21:24
@anonym_6c79fd

muži po 40 tke áno chcú vzťah. Len záleží s kým. Väčšinou s aspoň o 10 r mladšou dámou, ktorá je slušná ,vzdelaná, dobre vyzerá a je za vodou. A samozrejme je bez detí.

@anonym_6c79fd Nie...nechcú...nezavádzaj! Chcú mať pokoj a nie aby im nejaká brzda riadila život a vravela, kam môžu ísť...kam nemôžu....s kým môžu a s kým nemôžu. Chcú len občas zasunúť a neriešiť problémy.

anonym_6c79fd
Včera o 22:02
@anonym_0663c2

@anonym_6c79fd Nie...nechcú...nezavádzaj! Chcú mať pokoj a nie aby im nejaká brzda riadila život a vravela, kam môžu ísť...kam nemôžu....s kým môžu a s kým nemôžu. Chcú len občas zasunúť a neriešiť problémy.

@anonym_0663c2 ja napíšem že zavádzaš ty
Poznám viacerých čo si po 40tke ešte založili rodinu, alebo mali partnerku.

anonym_e3097e
Včera o 22:28
@anonym_6c79fd

@anonym_6c79fd našťastie iná väčšinou, inak by sme s mužom neboli spolu, lebo nie som ani o 10r mladšia ani nie som za vodou, to dobre výzor je relatívne, po toľkých operáciách čo mám za sebou, a nikdy som nemala 90/60/90.. Obaja sme chceli vzťah žiť spolu aj deti. Aj keď pri mojej diagnóze značne komplikované

anonym_16b265
Včera o 22:48

Manzelovi 2 naj kamarati. Jeden ma 52, rozvedeny od 37. Deti nema, mal niekolko vaznych vztahov, aktualne je uz 2 roky sam a nesie to velmi zle. Vraj samota je to najhorsie. Po detoch velmi tuzil, nikdy to nevyslo.
Druhy, 46 rokov, rozvedeny 4 roky, 2 male deti - skolka a prvy stupen ZS. Uz 2 roky ma partnerku, tiez rozvedenu s detmi. Neziju spolu, ale prespavacky, spolocne dovolenky (aj s detmi).
Kolega - 50 - rozvedeny, dospele deti, tiez hlada niekoho.
Dalsi kolega - 46, rozvedeny, 10 rocne dieta v striedavke, ma certvo novu znamost.

sylvian1111
Včera o 23:13

@anonym_autor Problém nie je v tom či muži po 40-tke chcú vzťah, ale v tom, že sme v tomto veku už opatrní. Odhliadnuc od tých, ktorí hľadajú len sex, alebo snívajú o ideálnej partnerke, nevidím nič zlé na tom, keď sa na začiatku chceme len stretávať. Veď ako inak sa máme spoznať, ak nie cez debaty a spoločný čas? Ak si ľudsky a hodnotovo sadneme a vznikne aj chémia, vzťah vznikne prirodzene. Nenálepkoval by som preto "pomalších" mužov, že nemajú záujem o vzťah.

pralinka25
Včera o 23:17
@anonym_891e9b

@pralinka25 nesúhlasím . Vzťahy s rodinou alebo niektorými priateľmi či dokonca s kolegami by som označil za rentabilne. A to aky mám postoj partnerským vzťahov je skôr následok ako príčina. Ako hovorím tomu to názoru som dospel len nedávno v minulosti som uvažoval inak ale životné skúsenosti za x rokov sa môj pohľad zmenil .

@anonym_891e9b vsetko je o ludoch. nie o type vztahu. ked tvrdis ze s niektorymi mas rentabilny vztah znamena ze nie s kazdym. aj v tych partnerstvach je to tak. to ako keby si mal jedneho nerentabilneho kamosa a zavrhol cely typ vztahu.
ale aj tak je to vtipne tiesit vztahy ako na burze. mat vztah aby sa oplatilo... zaujimave.

anonym_f537d9
Dnes o 00:11

@anonym_autor
V žiadnom prípade riešit skrachované manželstvá a nevybúrených pubertiakov, ktorí ťa aj tak nenávidia. Zlatokopky sú oproti nim ešte príjemnejšia alternatíva.