icon

Dá sa ovplyvniť záujem ženy o muža?

9. sep 2026

Dá sa nejako pomocť, aby ma žena chcela, či to je o náhode

minenkaa
9. sep 2026

@anonym_autor chémia

crazy_cat_lady
9. sep 2026

Teba by uz mohli zablokovat

anonym_df8c80
9. sep 2026

@anonym_autor prečo neberieš lieky?

anonym_78e90c
9. sep 2026

Nechcela ta v minulosti, nechce ta teraz, nebude ta chciet ani v buducnosti. Byt na jej mieste, tak sa ti vyhybam ako cert svatenej vode. Mat toto vo svojom okoli a este s tym komunikovat🙄 Ta baba si zasluzi metal za slusnost a svatoziaru za trpezlivost, lebo ja by som ta uz davno poslala tam kde slnko nikdy nedosvieti a chrbatu konci slusne meno

pasomnica
9. sep 2026

Dá, ak by si bol milionár, nejaká by sa možno zlutovala.

anonym_26b92e
9. sep 2026

Dá, záleží od výšky konta.

merkelica
9. sep 2026

@anonym_autor Riso, si to ty?

anonym_9ad558
9. sep 2026

Jasné, dá sa to! Dokonca na to existuje presný vedecký vzorec.
Dermatológovia a psychológovia sa raz pýtali 50-ročnej ženy:
„Dá sa podľa vás ešte v tomto veku reálne ovplyvniť záujem ženy o muža?“
Žena sa usmiala, pohladkala si dokonale vyhladený dekolt a hovorí:
„Samozrejme, drahí moji. Stačí splniť tri jednoduché kroky. Muž musí použiť správny hydratačný podklad, naniesť účinné sérum a nakoniec to celé zafixovať.“
Vedci prekvapene otvoria zápisníky: „Naozaj? A aké séra a podklady máte na mysli?“
Žena odpovedá:
„Úplne základné! Podklad musí byť vlastný dom, sérum musí mať šesťciferný stav na účte a nakoniec to celé zafixujete kľúčikmi od nového športiaku. Hovorím vám, potom sa žene v momente vyhladia všetky vrásky, zatají sa jej dych a záujem je stopercentne zaručený!“

ivicatolic
9. sep 2026

@anonym_autor Štefan, šak som stála pri bytovke, aj okapom som za tebu liezla...💋💋💋

domkakvet
9. sep 2026

@anonym_autor skus byt ku nej mily, usmievaj sa, ale ak ti ide o tu o ktorej si tu uz pisal, tak ta nema zaujem.

anonym_28e6c4
10. sep 2026

@anonym_autor takto, chvilu som ti pisala, ze v tvojom pripade su klucove peniaze, vela penazi, ale teraz zacinam byt presvedcena ze ani to by nefungovalo. Uz jedine chloroform.

pako24
10. sep 2026

opýtaj sa AI, pohľadá ti moderné aj tradičné bosorácke tipy ako na to

anonym_bccdae
10. sep 2026

@anonym_autor je mi jedno aké máš konto na účte, ak si škaredý a vymletý by a takto sa lutuješ ; by som ťa nechcela😃

zuzlaka
10. sep 2026

Ale ved ked to tam nie je, tak s tym proste nic neurobis. Medzi dvomi musi byt chemia, ta sa vycarovat neda. Radsej hladaj dalej 😉