Dá sa ovplyvniť záujem ženy o muža?
Dá sa nejako pomocť, aby ma žena chcela, či to je o náhode
@anonym_autor prečo neberieš lieky?
Nechcela ta v minulosti, nechce ta teraz, nebude ta chciet ani v buducnosti. Byt na jej mieste, tak sa ti vyhybam ako cert svatenej vode. Mat toto vo svojom okoli a este s tym komunikovat🙄 Ta baba si zasluzi metal za slusnost a svatoziaru za trpezlivost, lebo ja by som ta uz davno poslala tam kde slnko nikdy nedosvieti a chrbatu konci slusne meno
Dá, záleží od výšky konta.
Jasné, dá sa to! Dokonca na to existuje presný vedecký vzorec.
Dermatológovia a psychológovia sa raz pýtali 50-ročnej ženy:
„Dá sa podľa vás ešte v tomto veku reálne ovplyvniť záujem ženy o muža?“
Žena sa usmiala, pohladkala si dokonale vyhladený dekolt a hovorí:
„Samozrejme, drahí moji. Stačí splniť tri jednoduché kroky. Muž musí použiť správny hydratačný podklad, naniesť účinné sérum a nakoniec to celé zafixovať.“
Vedci prekvapene otvoria zápisníky: „Naozaj? A aké séra a podklady máte na mysli?“
Žena odpovedá:
„Úplne základné! Podklad musí byť vlastný dom, sérum musí mať šesťciferný stav na účte a nakoniec to celé zafixujete kľúčikmi od nového športiaku. Hovorím vám, potom sa žene v momente vyhladia všetky vrásky, zatají sa jej dych a záujem je stopercentne zaručený!“
@anonym_autor je mi jedno aké máš konto na účte, ak si škaredý a vymletý by a takto sa lutuješ ; by som ťa nechcela😃
Ale ved ked to tam nie je, tak s tym proste nic neurobis. Medzi dvomi musi byt chemia, ta sa vycarovat neda. Radsej hladaj dalej 😉

@anonym_autor chémia