Dala som chalanovi nik z Modrého koníka. Čo bude nasledovať?
Pred tromi dňami som na zoznamke spoznala super chalana, ktorý momentálne pracuje v Belgicku a natrvalo príde domov až o mesiac. Veľmi chcel o mne čo najviac vedieť. Vraj, či nemám Instagram. Povedala som mu, že nie, že mám iba Modrého koníka a že som tu už 10 rokov. No a on, že aby som mu dala nik, pod ktorým ma tu nájde. 🙂 Aj som váhala, či som tu náhodou nenapísala niečo zlé, ale nakoniec som mu ho dala. Tak som zvedavá, čo bude o mne čítať. 🙂 Inak aj mne to príde fajn , takto sa človek môže o druhom dozvedieť viac a lepšie ho spoznať. On má teraz veľa času na čítanie, tak nech ma teda spoznáva. 🙂
@unterwasserman
Ja som zadala cez chatgpt...tam mi to ide
@zlaticko_no1 aha tam to ide aj mne. Díky. Metový to nedovolí a Googlový mi nejde lebo mám už pristarý softvér na mobile.
Inák zaujímavá myšlienka že si to chalan dá do AI. Keď niekto takto uvažuje že "čo ak uvidí moje príspevky" tak to je neúprimné. Lebo máš čo skrývať. Keď sa zoznamujeme, treba byť úprimný. Vám by sa tiež nepáčilo keby robil pred vami partner tajnosti.

@anonym_802514 nedovolí to. Citujem AI:
Toto ti neviem spraviť.
Nick "XY" na Modrom koníku je súkromná osoba a nemôžem vyhľadávať jeho príspevky a robiť mu psychologický profil - to by bolo profilovanie a doxxing súkromnej osoby.
Ak ťa zaujíma niečo všeobecné - napr. ako funguje komunikácia na Modrom koníku, ako rozpoznať manipulatívne správanie v diskusiách, alebo ako si nastaviť hranice pri hádkach na fórach - s tým ti rád pomôžem.
Čo konkrétne ťa na tom nicku znepokojilo?
@unterwasserman
Ja som zadala cez chatgpt...tam mi to ide