Hľadám kamarátku na rozhovor a spoločné stretnutia
Ahojte, hľadám kamošky! Rada by som si rozšírila okruh známych. Na veku ani na tom odkial pochádzaš mi nezáleží myslím si že pokiaľ si rozumieme tak je jedno koľko rokov máš a ako ďaleko bývaš. Ak je tu niekto, komu chýba parťáčka na kávu alebo len tak na rozhovor dajte vedieť. Budem rada, ak mi napíšete. ❤️
Ahoj, môžeš mi napísať ak chceš 🙂 mám 28, jedného 5 ročného syna 🙂
@mimusa_25 ahoj písala som ti 😊
A somnou sa nikto nechce kamarátiť?
@unbeholfen Mne postačuje manžel a rodina. Nechcem a ani nepotrebujem kamarátky. Kamarátstva so ženami sú pre mňa v celku nepodstatné a zbytočné, keďže ich moc nemusím... Online si však niekedy píšem s kamarátmi, známymi, ale nestretávam sa.
A somnou sa nikto nechce kamarátiť?
@unbeholfen keď ty sa prezentuješ hrozne tragicky... neviem si predstaviť, ktorá normálna žena by s tebou chcela tráviť čas😉 Pardon
@unbeholfen Mne postačuje manžel a rodina. Nechcem a ani nepotrebujem kamarátky. Kamarátstva so ženami sú pre mňa v celku nepodstatné a zbytočné, keďže ich moc nemusím... Online si však niekedy píšem s kamarátmi, známymi, ale nestretávam sa.
@anonym_b8f3f0 virtuálne sa dá kamarátiť veľa. Kopec ludí v komunitách virtuálnych je.
@unbeholfen keď ty sa prezentuješ hrozne tragicky... neviem si predstaviť, ktorá normálna žena by s tebou chcela tráviť čas😉 Pardon
@tiezjedna kamaráti ma vždy volajú niekam. Muži so mnou chcú tráviť čas. Niekedy aj psy. Len ženy nie. Mužom a psom zrejme nevadí.
Ja mám priateľa ktorý je tiež ako moja naj kamoška ale za mňa je prirodzené sa chcieť porozprávať aj s niekym iným. A prepáč ale mojmu partnerovi by extremne vadilo že si píšem CEZ INTERNET s inými chlapmi čo je za prvé vadilo by to aj mne. Pokiaľ neznesieš ženy lebo je to za teba nepodstatné tak sa nezapájaj do diskusie kde si ŽENA HĽADÁ KAMARÁTKU.
@tiezjedna kamaráti ma vždy volajú niekam. Muži so mnou chcú tráviť čas. Niekedy aj psy. Len ženy nie. Mužom a psom zrejme nevadí.
@unbeholfen tak sa asi budeš musieť preorientovať na chlapov no...🙈
A prepáčte že píšem pod anonymom ale absolútne netušim ako sa to vypína. 😃 Všetky baby čo mi tu napísali zmysluplnú vetu k DANEJ TÉME tak som vám napísala správu tam aj vidíte moje meno. 😊
A prepáčte že píšem pod anonymom ale absolútne netušim ako sa to vypína. 😃 Všetky baby čo mi tu napísali zmysluplnú vetu k DANEJ TÉME tak som vám napísala správu tam aj vidíte moje meno. 😊
@anonym_autor ja som sa tu pozoznamovala uz s viacerými fajn babulami a s niektorymi som sa aj osobne stretla. Da sa tu najst množstvo dobrych zienok. Kludne popisem aj s tebou.
@anonym_autor ja som sa tu pozoznamovala uz s viacerými fajn babulami a s niektorymi som sa aj osobne stretla. Da sa tu najst množstvo dobrych zienok. Kludne popisem aj s tebou.
@luizina napíšem ti 😁
Jaaaaj bolí ma hlava kamarátky moje…
@unbeholfen ty chceš tak zúfalo ženu, akúkoľvek , že to pôsobí skôr odpudzujúco. A najhoršie je že si to odmietaš uvedomiť, nič s tým nerobíš a ideš si stále a všade dookola svoje.
@anonym_autor a odkiaľ si vlastne?
@unbeholfen ty chceš tak zúfalo ženu, akúkoľvek , že to pôsobí skôr odpudzujúco. A najhoršie je že si to odmietaš uvedomiť, nič s tým nerobíš a ideš si stále a všade dookola svoje.
@anonym_5a27ef tu sa bavíme o kamarátstve a s tým ženy nemajú problém. Iba vzťahy nechcú.
@anonym_autor a odkiaľ si vlastne?
@anonym_d63e79 z východu
@anonym_d63e79 z východu
@anonym_autor jaj, no ja z ba, to by bol dosť problém si len tak odbehnúť na kávičku až na východ. 😄
@anonym_5a27ef tu sa bavíme o kamarátstve a s tým ženy nemajú problém. Iba vzťahy nechcú.
@unbeholfen môžeš si písať s chat gpt, tá/ten ťa nikdy nesklame 😆
@anonym_autor jaj, no ja z ba, to by bol dosť problém si len tak odbehnúť na kávičku až na východ. 😄
@anonym_d63e79 asi áno 😂
@unbeholfen môžeš si písať s chat gpt, tá/ten ťa nikdy nesklame 😆
@1fifinka1 to som už robil. V číne sa s tým aj experimentuje že robotického kamaráta pre osamelých ludí… Zatial na to slúži tablet alebo PC, a vraj tá AI je tak naprogramovaná aby sa čo najviac priblížila ľudským konverzáciám.
@1fifinka1 to som už robil. V číne sa s tým aj experimentuje že robotického kamaráta pre osamelých ludí… Zatial na to slúži tablet alebo PC, a vraj tá AI je tak naprogramovaná aby sa čo najviac priblížila ľudským konverzáciám.
@unbeholfen ja sa nesťažujem.. ja si s ňou rada píšem. 😁

Ahoj, môžeš mi napísať ak chceš 🙂 mám 28, jedného 5 ročného syna 🙂